OVERZICHT

Kast oplossingen

Uw kast inrichten geheel op maat, zoals u dat wenst

Raffito biedt een grote diversiteit aan opbergmogelijkheden. Waardoor u kasten van Raffito volledig kunt inrichten, zoals u dat wenst. Hiervoor hebben we handige accessoires voor u ter beschikking, zoals een schoenenrek op maat, een garderobelift en verlichting. Lees verder over onze opties voor uw maatwerk kast.

Kasten op maat Alle kast onderdelen

KASTEN VOOR IEDERE TYPE LEEFRUIMTE

Garderobekasten

Bekijk collectie
raffito meubel maatwerk

Opbergkasten

Bekijk collectie
inloopkast op maat

Inloopkasten

Bekijk collectie
Raffito kast op maat

Schuifdeurkasten

Bekijk collecite

Meer kast oplossingen

Raffito kasten zijn kasten met karakter welke bij iedereen en in elke ruimte passen. Alles wordt geheel op maat gemaakt voor al uw opbergwensen. Ervaar de voordelen van een nieuwe kast en ontdek de diverse mogelijkheden.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen

KASTEN VOOR IEDERE TYPE LEEFRUIMTE

Lees meer over de mogelijkheden per ruimte, zoals voor uw slaapkamer, woonkamer, hal of eetkamer.

De maatwerk kasten van Raffito zijn stijlvol, functioneel en worden met liefde voor u op maat gemaakt. De kast moet sfeer ademen en een eigen karakter hebben. Dat doen we door prachtige materialen en kleuren te zoeken die dat gevoel kunnen evenaren. Om u verder te helpen hebben we de meestgestelde vragen op een rij gezet.

AL UW VRAGEN over maatwerk kasten BEANTWOORD

Het berekenen van de kosten van een maatwerk kast is doorgaans vrij lastig. U kunt wel prijsindicaties vinden of opvragen, maar het is dan altijd maar de vraag welke meerkosten uw wensen met zich meebrengen. De kastendesigner van Raffito werkt gelukkig anders. U ontwerpt uw maatwerk kast helemaal zelf en ziet direct hoeveel de maatwerk kast kost exclusief de eventuele kosten voor het inmeten en monteren van uw maatwerk kast. De prijs wordt realtime bijgewerkt. Zo kunt u verschillende opties proberen en ziet u direct wat het toevoegen of weglaten van een accessoire met de prijs van de maatwerk kast doet. U heeft dus volledige controle over het ontwerp en de kosten van uw maatwerk kast.

Wilt u zelf een maatwerk kast samenstellen? Dat kan met de kastendesigner van Raffito. Deze handige tool is zowel via de computer als via smartphones en tablets te gebruiken. Kies de stijl die bij uw interieur past, bepaal vervolgens de gewenste opstelling en begin met het samenstellen van uw maatwerkkast. Stel het interieur van de kast samen door de door u gewenste modules te selecteren. Bij een maatwerkkast met schuifdeuren worden het aantal modules gelijkgesteld aan het aantal deuren. U kunt ervoor kiezen om de deuren individueel te configureren, maar het is ook mogelijk om verschillende deuren exact hetzelfde ontwerp te geven. Werk het ontwerp af met accessoires zoals verlichting, garderobestangen of spiegels. Vraag vervolgens direct een offerte aan voor uw ontwerp.

OP DE MILLIMETER GEMAAKT

KUNDIGE MONTEURS

ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

VAKMANSCHAP & KWALITEIT

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel