DRAAIDEUR KASTEN op Maat

Bekijk de uitgebreide collectie DRAAIDEURKASTEN BIJ RAFFTIO.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

DRAAIDEURKASTEN MET STIJL EN KLASSE

De draaideurkasten van Raffito onderscheiden zich door een perfecte maatvoering en een sublieme kwaliteit. Daarnaast worden de kasten speciaal voor u vervaardigd en de maatvoering op uw beschikbare ruimte afgestemd.

Draaideurkasten zijn in iedere woonruimte inzetbaar en hiermee geschikt voor een veelzijdigheid aan toepassingen. De handige draaideuren in de kast zijn een uitstekend alternatief voor schuifdeuren. De draaideuren zorgen ervoor dat u maximaal gebruik kunt maken van de beschikbare opbergruimte.

Vraag de brochure aan

DRAAIDEURKASTEN VOOR IEDERE OPLOSSING

De tijdloze Raffito draaideuren maken de ideale kast als het gaat om een oplossing voor het netjes opbergen van uw kleding. Een draaideurkast in vrijwel elke gewenste breedte en hoogte speciaal voor u gemaakt – dat kan alleen bij Raffito.

Vind een winkel

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

De draaideurkast van Raffito is gemaakt van hoogwaardige materialen. De materialen zijn niet alleen voorzien van ons kwaliteitskeurmerk maar voldoen tevens aan de eisen van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij hechten als bedrijf veel waarde aan onze omgeving en passen hier onze bedrijfsprocessen op aan.

De kasten van Raffito hebben een uniek design. Het eigentijdse karakter van de kasten wordt gevormd door een mooie spanning in het contrast van de gebruikte materialen. Onze ontwerpers hebben op basis van deze elementen zeven mooie designs ontwikkeld. Hieruit is een mooie mix van stijlen en trends is voortgekomen. Dit is zeker terug te zien in onze draaideurkasten, waarin ook een vleugje Italiaanse design invloeden in te vinden zijn.

UW DRAAIDEURKAST ZELF INDELEN

U kunt de draaideurkast zelf indelen en volledig op uw wensen afstemmen. Hiervoor kunt u onze gebruiksvriendelijke kastendesigner gebruiken. Dit is een online tool die u op onze website terug kunt vinden. De kastendesigner zal u stap voor stap begeleiden naar de draaideurkast die volledig is afgestemd op uw wensen.

VERSCHILLENDE MODELLEN

Dit begint met de keuze uit onze zeven modellen. Als u hieruit heeft gekozen kunt u verder uw ontwerp inkleuren. Dit inkleuren bestaat niet alleen letterlijk uit het kiezen van de kleur waarin u de kast uitgevoerd wilt hebben maar ook uit het indelen van uw kast met de gewenste planken, lades of ophangmogelijkheden. Deze elementen kunt u onbeperkt gebruiken op de manier zoals u dat wenst. De kastendesigner zal u ook langs ons mooie assortiment van ladegrepen begeleiden en u alle andere handige accessoires laten zien zoals een schoenenrek op maat, een garderobelift, een uittrekbare garderobestang, een uittrekbaar broekenrek, een mouwbeschermer en een uittrekbare legplank.

DRAAIDEURKAST OP MAAT

Het unieke van het concept van Raffito is dat u de draaideurkast volledig op maat kunt laten vervaardigen. Wij bouwen de kast op de millimeter nauwkeurig op basis van de beschikbare ruimte in uw huis. Wij vragen u dan ook veel maten op te geven zoals de gewenste breedte van de kast zowel onder als boven, de hoogte links en rechts, de hoogte van het kastinterieur, de diepte van de opstelling, de diepte van het kastinterieur en het aantal segmenten waaruit de kast moet bestaan. Met deze gegevens kunnen we uw draaideurkast precies op maat voor u maken.

HET BLOG

INSPIRATIE NODIG VOOR
DRAAIDEURKASTEN?

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten.
We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.

Bekijk inspiratie
Opbergtips

Open kast, schuifdeurkast of kast met scharnieren?

Interieurtips

Upgrade je thuiswerkplek met schuifdeurkasten

Interieurtips

Schuifdeurkasten voor kinderkamers

Interieurtips

Ensuite kasten, van ontwerp tot installatie!

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen