Inloopkasten op Maat

STIJLVOLLE INLOOPKASTEN volledig af te stemmen op uw SLAAPKAMER.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

STIJLVOLLE INLOOPKASTEN OP MAAT

Achter elke schuifdeur is een eindeloze reeks aan indelingen mogelijk. Uw droom komt uit met een prachtige inloopkast van Raffito. Download hier de brochure en laat u inspireren!

Bekijk de brochure

inloopkast die bij u past

Het Raffito interieur is in eindeloze indelingen mogelijk. Kies voor meerdere legplanken of hoge en lage hanggedeeltes om de ruimte optimaal te benutten. Berg uw spullen op en creëer ruimte en sfeer! Raffito heeft stijlvolle inloopkasten op maat die exact volgens uw wensen worden vervaardigd. Eventuele opbergproblemen zijn hiermee definitief verleden tijd.

Inloopkast interieur Open inloopkast
inloopkast op maat

inloopkast OP MAAT LATEN MAKEN

Heeft u graag dat uw spullen op een strakke en georganiseerde manier kunnen worden opgeborgen? Dan zijn is een inloopkast op maat van Raffito een uitstekende oplossing. De kasten bieden erg veel ruimte en kunnen precies zoals u wenst ingericht worden. U heeft bij Raffito volledig de vrije keuze over de invulling van zowel de uitstraling als het kastinterieur van de inloopkast. Gaat u voor een open kast of gesloten variant? Met laden of planken? Groot of klein? Bij Raffito bent u de designer!

Voordelen van raffito

Wij maken uw inloopkast precies op maat voor u. Wij hebben immers geen inzicht in de beschikbare ruimte en de plannen waarvoor u de kast gaat gebruiken. U bouwt niet alleen de inloopkast in de gewenste maatvoering, maar ook de indeling bepaalt u zelf. Het ontwerpen van uw inloopkast op maat doet u in onze eigen kastendesigner. Een online tool die u complete vrijheid geeft qua design, stijl en indeling. Bepaal zelf de hoeveelheid en de plaats van de legplanken, maar ook de keuze voor hanggedeeltes of lades in uw kast zijn elementen waar u de controle over heeft. Een combinatie hiervan is vanzelfsprekend ook mogelijk.

Persoonlijk en deskundig advies

Behoefte aan persoonlijk advies over onze boekenkasten, bezoek dan een Raffito dealer bij u in de buurt. Vakkundige medewerkers staan voor u klaar die uitgebreid de tijd voor u nemen. Na het inventariseren van uw wensen zullen zij al onze opties met u doornemen. Deze vakmensen hebben een zeer goede productkennis zodat zij al uw vragen kunnen beantwoorden. Indien gewenst, maakt u samen met een verkoopmedewerker het ontwerp en plaatst u de bestelling.

Vind een winkel

ONDERSCHEIDEND IN DIVERSE OPZICHTEN

Een inloopkast van Raffito is zeer onderscheidend ten opzichte van andere kasten. De kasten hebben een volledig eigentijds karakter. Voor het ontwerp is gekozen voor een mooie mix van stijlen en trends waarin een vleugje Italiaans design is verwerkt. Dit geeft de inloopkast op maat een unieke uitstraling waarin aspecten als vakmanschap en klasse duidelijk naar voren komen.

De kwaliteit van onze inloopkasten op maat zijn uitmuntend te noemen. Voor de productie van de kasten gebruiken wij hoogwaardige materialen. Daarnaast inspecteren we ieder onderdeel van de kast grondig, voordat het wordt gebruikt. Met dit inzicht zult u niet verbaast zijn dat we met een gerust hart een garantie van maar liefst 20 jaar kunnen aanbieden

WERK AF MET PRAKTISCHE ACCESSOIRES

Onze kastendesigner biedt tevens veel mogelijkheden qua afwerking en accessoires. Voeg verlichting, laden, ladengrepen en andere praktische accessoires toe om het totaalplaatje compleet te maken. Een greep uit het assortiment: schoenenrek op maat, garderobelift en verlichting.

U heeft dus de volledige vrijheid om een inloopkast op maat zelf samen te stellen. Dit doet u in alle rust thuis. Deze tool op onze website kunt u onbeperkt en zonder verplichtingen gebruiken. U zit dus nergens aan vast.

AL UW VRAGEN BEANTWOORD

De inloopkasten van Raffito zijn stijlvol, functioneel en worden met liefde voor u op maat gemaakt. De kast moet sfeer ademen en een eigen karakter hebben. Dat doen we door prachtige materialen en kleuren te zoeken die dat gevoel kunnen evenaren.

Om u verder te helpen hebben we de meestgestelde vragen op een rij gezet. Bekijk meer over onze kasten op maat of stel uw vraag aan een medewerker van een Raffito verkooppunt.

Wanneer u een inloopkast in uw kamer verwerkt, wilt u natuurlijk wel dat de kleuren van de inloopkast bij de kleuren van uw interieur passen. In de kastendesigner van Raffito kunt u kiezen uit meer dan dertig verschillende kleuropties. Van ivoor wit tot walnoot bruin en van fjord groen tot beton structuur; u vindt altijd een geschikte kleur voor uw inloopkast. Let op: we maken een onderscheid tussen verschillende diktes van ABS. Dit plaatmateriaal vormt de basis van uw inloopkast. Zo kunt u kiezen voor ivoor 18 mm ABS en ivoor 22 ABS. ABS is een thermoplast, welke zeer eenvoudig te onderhouden is en in verschillende looks uit te voeren is. We spreken bij Raffito dan ook niet van RAL-kleuren, maar van kleurnamen. We hebben veel natuurtinten in ons assortiment, waarbij meerdere kleurtinten met elkaar gecombineerd zijn. Het is dus onmogelijk voor ons om een enkele RAL-kleur voor iedere optie te gebruiken. Wilt u meer weten over de verschillende kleuropties voor onze inloopkasten? Neem dan contact op met de dealer, deze helpt u graag verder.

De kosten van een inloopkast kunnen zeer uiteenlopen. Zeker bij een inloopkast op maat, de specialiteit van Raffito, hangen de kosten natuurlijk erg af van de wensen die u heeft. De afmetingen van uw kast hebben de grootste invloed bij het bepalen van de prijs, maar ook accessoires en extra opties brengen extra kosten met zich mee. Gelukkig kunt u in de kastendesigner van Raffito altijd direct zien wat de kosten van uw inloopkast zijn. In de kastendesigner kunt u de exacte afmetingen, de opstelling en eventuele extra opties bepalen. De prijs update zichzelf na iedere wijziging, zodat u altijd weet welke kosten een bepaalde wijziging met zich meebrengt. Na het afronden van uw ontwerp ontvangt u een offerte van ons, waarin de kosten, de details van het ontwerp en een 3D-weergave opgenomen zijn.

Wanneer u een inloopkast in een ruimte met een schuine wand wilt plaatsen, loopt u al snel tegen een probleem aan. De standaardkasten passen niet langs de schuine wand of er gaat veel ruimte achter de kast verloren. In de kastendesigner van Raffito kunt u uw inloopkast volledig naar wens inrichten en dus ook rekening houden met een schuine wand. In de kastendesigner kunt u de gewenste maatvoering invullen. Let erop dat u bij de maatvoering wel voor een schuin ontwerp kiest, anders worden de hoogtematen links en rechts automatisch gesynchroniseerd. U kunt hierbij kiezen voor een kast die rechts schuin afloopt, een inloopkast die links afloopt of een kast die aan beide zijden afloopt. Dit laatste is natuurlijk ideaal voor inloopkasten in de nok van het dak. Lukt het niet om een inloopkast te ontwerpen bij uw schuine wand, neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing voor uw kast. Na het aanvragen van een offerte kunt u de kast bij de dealer bestellen.

Inloopkasten zijn er in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Bij Raffito werken we met zes verschillende opstellingen, waar u vervolgens zelf wijzigingen in kunt aanbrengen om de inloopkast volledig naar wens in te richten. Dit doet u in onze kastendesigner, welke speciaal ontworpen is voor gebruik op computers, tablet en smartphones. Zo kunt u altijd en overal uw eigen inloopkast ontwerpen. De zes opstellingen variëren in opties, het aantal zijdes en grootte, maar u kunt deze in de designer zelf wijzigen in een kleur, formaat en inrichting naar keuze. Zie de zes ontwerpen als een uitgangspunt, waarmee we het u makkelijker maken om het ontwerp te maken. Heeft u speciale wensen voor uw inloopkast en kunt u niet vinden wat u zoekt in onze kastendesigner? Neem dan contact op met de dealer om de mogelijkheden en uw speciale wensen te bespreken.

Het maken van een inloopkast vraagt om specifieke vaardigheden, zeker wanneer u een perfect resultaat wenst. U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan en de inloopkast van hout maken, maar met de kastendesigner van Raffito wordt dit nog vele malen makkelijker. U ontwerpt uw inloopkast zelf, zodat deze perfect in de kamer past en vraagt direct een offerte aan. Het maken van de inloopkast in onze designer werkt heel eenvoudig. U kiest de gewenste stijl, voert de afmetingen in en bewerkt alle individuele onderdelen van de inloopkast naar wens. Kies welke panelen u wel of niet bij de kast wilt laten inbouwen, selecteer de ladegreep die bij uw interieur past en voeg accessoires toe zoals een schoenenrek, garderobestang of verlichting. U kunt het ontwerp realtime in 3D zien. Elke verandering die u maakt, wordt dus direct doorgevoerd, zodat u meteen ziet welk effect deze wijziging heeft.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen

HET BLOG

INSPIRATIE NODIG VOOR
UW inloopkast?

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten.
We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.

Bekijk inspiratie
Opbergtips

De voordelen van een inloopkast

Opbergtips

Indeling inloopkast, hoe pak ik dat aan?

Opbergtips

Soorten inloopkasten: dit zijn de opties

Opbergtips

Waar moet een goede kast aan voldoen?