GARANTIEVOORWAARDEN RAFFITO

OPTIMALE SERVICE

We zijn overtuigd van een goede kwaliteit van onze producten, welke garant staan voor een lange levensduur. Wij zetten duurzame materialen in, die uitvoerig getest worden en vervolgens worden verwerkt in het eindproduct. Als producent van exclusieve kasten bieden wij onze klanten optimale service en uitgebreide herstelgarantie, welke hieronder worden toegelicht.

BEKIJK DE GARANTIEVOORWAARDEN

Raffito taatsdeuren op maat

Meer dan alleen een garantie

Bij Raffito begrijpen we dat een garantie meer is dan een stuk papier; het is een belofte van kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze jarenlange ervaring in het vervaardigen van maatwerk kasten heeft ons de expertise gegeven om producten te leveren die de tand des tijds doorstaan.

Onze deskundige benadering

  • Materiaalkeuze: Onze experts selecteren alleen de beste materialen die voldoen aan de hoogste industrienormen.
  • Productieproces: Onze geavanceerde productietechnieken zorgen voor een foutloze afwerking en duurzaamheid, ondersteund door strenge kwaliteitscontroles.
  • Installatie: Onze gekwalificeerde monteurs hebben uitgebreide training ondergaan om ervoor te zorgen dat de installatie vlekkeloos verloopt.

Transparante voorwaarden

We zijn trots op onze transparante garantievoorwaarden. Geen kleine lettertjes, geen verborgen clausules. Alles is ontworpen om u gemoedsrust te geven.

Ondersteuning na verkoop

Onze klantenservice-experts zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Uw tevredenheid is onze topprioriteit, en dat blijkt uit de uitgebreide garantie die we bieden.

raffito opdekdeur