Garderobe kasten op Maat

ONTDEK DE STIJLVOLLE GARDEROBEKASTEN VAN RAFFITO, DE MOOISTE KASTEN OP MAAT.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

Garderobekasten MET STIJL EN karakter

Raffito garderobekasten zijn kasten met karakter in elke slaapkamer passen. Alles wordt geheel op maat gemaakt zodat uw maatwerk kast voldoet aan al uw opbergwensen. Gekenmerkt door een stijlvolle uitstraling en Italiaans design ademt er in elke woon-, slaapkamer of keuken een unieke sfeer.

We hebben diverse stijlen waaruit u kunt kiezen, waarmee u de kast een volledig eigen karakter geeft. Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Vraag de brochure aan

ONTDEK ONZE GARDEROBEKASTEN OP MAAT

Het samenstellen van uw ideale garderobekast op maat begint met de buitenkant. Hiervoor hebben we diverse stijlen waaruit u kunt kiezen. U geeft uw kast hiermee een volledig eigen karakter. Wij kunnen uw garderobekast volledig op maat leveren. Zodra u de gewenste maat van uw kast bij uw Raffito dealer opgeeft, zorgen wij ervoor dat de kast binnen een korte tijd bij u wordt afgeleverd. Indien gewenst kan de Raffito dealer de kast bij u inmeten en plaatsen. Daarnaast kan deze vakman u ook helpen met het indelen van uw kast.

Vind een winkel

ONTDEK ONZE GARDEROBEKASTEN OP MAAT

Bent u altijd al een liefhebber van het mooie stijlvolle Italiaanse design? Dan is een loft garderobekast helemaal iets voor u. Deze lijn heeft een kenmerkend massief en robuust karakter, maar heeft tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling met een voelbaar oppervlak. Ook onze barn garderobekast kunt u omschrijven als massief en robuust, maar dan op een andere manier. Deze lijn geeft een echte landelijke uitstraling. Onze klassieke garderobekasten stralen juist weer ruimte, luxe en stijlvolle elegantie uit. Deze deuren laten zien dat de ambacht van vroeger nog altijd erg tijdloos is. Onze moderne garderobekasten geven weer het tegenovergestelde beeld, deze hebben een strak vormgegeven uitstraling. Wilt u ruimte besparen, kies dan voor schuifdeurkasten.

Garderobekasten hal op maat

Ontbreekt er in uw hal nog opbergruimte of bent u op zoek naar een kast om de entree mee aan te kleden? Een hal garderobeop maat is het perfecte alternatief voor uw kapstok, schoenenrek of wandkast. U bergt jassen, schoenen, sjaals en handschoenen netjes op. Bij Raffito ontwerpt u uw hal garderobekast volledig op maat. Kies een indeling die bij u past en werk af met een spiegel, grepen en accessoires

Van kastgreep tot accessoires

De garderobekasten hebben een uniek eigentijds design waarbij duidelijk gebruik is gemaakt van de spanning in contrasten van de materialen. Dit hebben onze meubelontwerpers samengebracht in een mooie mix van stijlen en trends waardoor een mooie stijlvolle garderobekast is ontstaan die met een fantastische uitstraling volledig passend is bij de huidige trends en designs. Raffito kasten zijn passend in iedere inrichting. U bestelt een garderobekast die u volledig kunt afstemmen op het interieur in uw woning. Tot de kastgrepen en de handige accessoires aan toe kunt u uw eigen ideale garderobekast op maat samenstellen.

Laat u inspireren!

Wij nemen u graag mee naar uw droommeubel. Laat u inspireren en ervaar zelf welke mogelijkheden Raffito u te bieden heeft. Ga aan de slag met de kastendesigner. Speel en experimenteer met verschillende opstellingen, materialen en afwerkingen en stel uw ideale garderobekast op maat samen.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen

Al uw vragen over garderobekasten beantwoord

De garderobekasten van Raffito zijn stijlvol, functioneel en worden met liefde voor u op maat gemaakt. De kast moet sfeer ademen en moet u blij maken. Dat doen we door prachtige materialen en kleuren te zoeken die dat gevoel kunnen evenaren.

Om u verder te helpen hebben we de meestgestelde vragen op een rij gezet. Bekijk meer over onze kasten op maat of stel uw vraag aan een medewerker van een Raffito verkooppunt.

Wat de optimale diepte voor uw garderobekast is, hangt af van de soort kast die u zoekt. Daarnaast zijn de inrichting van de kast en het aantal kledingstukken dat u in de kast wilt hangen ook bepalend voor de diepte van uw garderobekast. De stelregel is dat de een diepte van dertig centimeter het minimale is, omdat u anders niet voldoende ruimte heeft om iets in de kast kwijt te kunnen. Voor de maximale diepte houden we ongeveer 60 centimeter aan. U heeft dan meer dan voldoende ruimte om uw kledingstukken in de garderobekast aan een kapstok op te hangen. De garderobekasten van Raffito zijn maatwerk; u bepaalt dus zelf hoe diep uw kast wordt en voor welke inrichting wordt gekozen.

Een garderobekast op maat biedt veel voordelen. U weet zeker dat het design helemaal naar uw wens is en dat de kast perfect in uw interieur past. Dit maakt het bepalen van de prijs van een garderobekast op maat echter wel een uitdaging. Gelukkig ziet u in de kastendesigner van Raffito direct wat de kosten van een garderobekast op maat. Past u het formaat aan of voegt u een accessoire toe? Dan worden deze wijzigingen meteen in de kosten verwerkt. Heeft u uw ideale garderobekast op maat ontworpen? Dan vraagt u eenvoudig een offerte aan via de button naast de prijs. Bij de kosten voor de garderobekast op maat zijn de kosten voor het monteren van de kast overigens inbegrepen.

Wilt u accessoires aan het design van uw garderobekast toevoegen? Met de kastendesigner van Raffito maakt u eenvoudig wijzigingen in de afwerking en de details van uw garderobekast. Naast het bepalen van de afmetingen en het kiezen van een fraaie deur die bij uw interieur past, zijn er namelijk nog veel meer accessoires aan onze garderobekasten toe te voegen. Selecteer de optie om dempers toe te voegen als u graag een zachte sluiting van de deur wenst. We bieden ook de mogelijkheid om de gewenste vloerrail, deurgreep en stootstrip te kiezen. Wilt u de greep aan de linkerkant van de deur of toch liever rechts? Ook dat geeft u in onze kastendesigner aan. Bij een garderobekast op maat horen ook de juiste accessoires. Wij kunnen al onze kasten voorzien van verlichting in de vorm van koofverlichting en LED spots. Na het selecteren van een accessoires voor de nieuwe prijs voor uw kast direct berekend.

Een industriële garderobekast ontwerpen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Met de kastendesigner van Raffito ontwerpt u een garderobekast in drie eenvoudige stappen. In de eerste stap bepaalt u de stijl van de kastdeuren. De barn stijldeuren passen perfect in een industrieel interieur en zijn dus een geschikt uitgangspunt bij het ontwerpen van een industriële garderobekast. In stap twee kiest u voor het ontwerpen van schuifdeuren met interieur. Let op: er zijn twee verschillende interieurstijlen waar u uit kunt kiezen. In de derde stap begint het ontwerpen van uw industriële garderobekast echt. Voer de juiste afmeting in, kies het aantal deuren, de gewenste stijl, de kleuren en bepaal welke extra opties gewenst zijn. Vraag direct een offerte aan na het ontwerpen van de industriële garderobekast.

Een open garderobekast ontwerpen is heel eenvoudig met de kastendesigner van Raffito. Kies in stap één voor het ontwerpen van een inloopkast, dit zijn de enige kasten die niet standaard van kastdeuren worden voorzien. Bepaal in stap twee wat de gewenste opstelling is. Alle inloopkasten zijn zeer geschikt om als open garderobekast te dienen. In stap drie kunt u de open garderobekast ontwerpen door de maatvoering in te voeren en de gewenste opties te selecteren. Gaat u uw garderobekast inbouwen? Dan is het selecteren van een ombouw niet nodig. De optie voor een achterwand is standaard geselecteerd. Geef het interieur van de open garderobekast vorm door het aantal en soort modules te kiezen. Na het ontwerpen van uw open garderobekast kunt u direct een offerte aanvragen.

HET BLOG

INSPIRATIE NODIG VOOR
UW garderobekast?

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten.
We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.

Bekijk inspiratie Brochure aanvragen
Opbergtips

Waar moet een goede kast aan voldoen?

Opbergtips

Hoe bewaar ik het overzicht in mijn kledingkast?

Opbergtips

Waar kan ik de winterjassen het beste opbergen?

Interieurtips

de 5 beste kleuren voor een sfeervolle slaapkamer