Klassieke stijldeuren voor uw Kast

ONTDEK onze Klassieke Deuren en geniet van EEN elegante UITSTRALING.

Vind uw dealer

klassieke DEUREN voor uw kast op maat

Raffito klassieke deuren stralen luxe en elegantie uit en passen uitstekend bij een klassiek interieur. De ambacht van vroeger is bij Raffito nooit weggeweest. Het zijn stuk voor stuk modellen met uitstraling, gekenmerkt door hun landelijke klassieke frezing in de schuifdeur. Een verfraaiing van uw kastenwand met maatwerk tot in detail.

We hebben diverse Klassieke deuren waaruit u kunt kiezen, waarmee u de kast een volledig eigen karakter geeft. Inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure

ONTDEK DE KLASSIEKE STIJLDEUREN

De klassieke stijldeuren van Raffito zijn leverbaar in 16 verschillende kleuren. MDF paneel, kan in elke gewenste kleur overschilderd worden. Maak uw klassieke stijldeur af met een passende deurgreep. Raffito biedt een uitgebreid assortiment deurgrepen. Kies de stijl die bij u past!


  • Raffito Deurmodellen Milano
  • Raffito Deurmodellen Roma
  • Raffito Deurmodellen Torino
  • Raffito Deurmodellen Venezia
  • Raffito Deurmodellen Napoli
  • Raffito Deurmodellen Nuoro
  • Raffito Deurmodellen Bosa
  • Raffito Deurmodellen Guspini
  • Raffito Deurmodellen Fonni
Bekijk alle deuren

MAAK UW KAST COMPLEET MET ACCESSOIRES

Niet alleen de buitenkant, maar ook het interieur van een klassieke kast kunt u zelf naar smaak inrichten. Bepaal zelf de ideale indeling, zoals waar en hoeveel lades, planken en andere accessoires u in uw moderne kast wilt aantreffen. Tot aan de handgrepen aan toe kunt u uw kast volledig in eigen stijl inrichten.

Raffito zorgt voor een klassieke kast met een uniek design en een inrichting die volledig op uw wensen is afgestemd. Zoals u van Raffito gewend bent.

Alle deurgrepen Alle decoren Alle accessoires

VOLOP KEUZE IN DESIGN EN HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Bent u op zoek naar een kast met klassieke deuren? Dan moet u zeker verder kijken op de website van Raffito. Wij hebben klassieke deuren waarmee het verleden en het heden op een geraffineerde wijze samenkomen. De deuren zijn stijlvol en tijdloos ontworpen waardoor de kast de juiste uitstraling heeft gekregen.

Om u zich hierin te laten inspireren kunt u de diverse kleurstalen van onze kastdeuren bestellen. We hebben hiervoor mooie collectie samengesteld waarin u kunt kennismaken met onze eindeloze kleuropties.

Vraag een staal aan Bekijk onze brochure

Klassieke deuren waarmee het verleden en het heden samenkomen

De deuren zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen die voorzien zijn van ons kwaliteitskeurmerk. Het verschil zit in de frezing van het design. De namen van deze uitvoeringen refereren duidelijk aan het vleugje Italiaans design dat in deze lijn verwerkt is: Milano, Napoli, Torino, Roma en Venezia. Met de stijlvolle handgrepen die we bij de klassieke schuifdeuren aanbieden zal het de ambachtelijke uitstraling extra versterken. De stijl van de kast zal oude tijden weer doen herleven.

STIJLVOL DESIGN EN EEN EIGEN KARAKTER

U zult merken dat bij het ontwerp van onze klassieke deuren voor kasten is gekozen voor een mooie mix van trends en stijlen. De kastdeuren zijn tijdloos gemaakt door een uitgekiende materiaalkeuze. De spanning in het contrast van deze hoogwaardige materialen zorgt voor een uitstraling van klasse en vakmanschap.

Onze klassieke kastdeuren laten zien hoe het oude ambachtelijke vakwerk nog steeds past in deze tijd en dat het verleden en het heden uitstekend samengaan. De klassieke deuren zijn voorzien van mooie frezing waarbij je kunt kiezen uit diverse designs. Om het geheel compleet te maken kunt u kiezen uit onze ruime collectie van stijlvolle handgrepen die de ambachtelijke uitstraling extra zullen versterken. Met deze uitstraling zal het verleden, heden worden.

GARDEROBEKAST KLASSIEK MET EEN TIJDLOOS DESIGN

Er zijn woningstijlen die volledig tijdloos zijn en nooit uit “de mode” raken. Een mooie klassieke stijl is hier een goed voorbeeld van. Deze mooie sierlijke stijl blijft altijd een genot voor het oog. De meubelontwerpers van Raffito hebben hier een fantastische kastenlijn voor op de markt gezet. In deze lijn vindt u diverse garderobekasten met een klassieke uitstraling. Deze kasten zijn ontworpen met oog voor detail en stijl, waarin op geraffineerde wijze een vleugje Italiaans design is verwerkt.

Bekijk garderobekasten Alle kast oplossingen

ONTDEK Meer KLASSIEKE SCHUIFDEURKASTEN

Klassieke schuifdeurkasten zijn te herkennen aan mooie stijlvolle lijnen, die de tijden van weleer doen herleven. Vanzelfsprekend heeft Raffito, als woninginterieur specialist, ook mooie design kasten met een ambachtelijke uitstraling. De kasten zijn stijlvol vormgegeven waarin het contrast van de gebruikte materialen een mooi uniek karakter geven. Deze kasten zullen nooit ouderwets zijn of uit de mode raken en zijn het beste met de term “tijdloos” te omschrijven.

De klassieke schuifdeurkasten van Raffito stralen klasse en vakmanschap uit. De kasten hebben een stijlvol en eigentijds design, waarin een mooie frezing zorgt voor die tijdloze uitstraling. In het design is op een geraffineerde wijze een mix van stijlen en trends tot in het detail verwerkt. De klassieke garderobekasten ademen hierdoor exact de juiste sfeer uit. Het is echt een kast voor de liefhebbers van de mooie sierlijke uitstraling van weleer.

Vraag een staal aan Bekijk onze brochure

VOLOP KEUZE IN DESIGN EN HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Onze kastendesigner zal u volop keuze in klassieke schuifdeuren aanbieden. De deuren zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen die voorzien zijn van ons kwaliteitskeurmerk. Het verschil zit in de frezing van het design. De namen van deze uitvoeringen refereren duidelijk aan het vleugje Italiaans design dat in deze lijn verwerkt is: Milano, Napoli, Torino, Roma en Venezia. Met de stijlvolle handgrepen die we bij de klassieke schuifdeuren aanbieden zal het de ambachtelijke uitstraling extra versterken. De stijl van de kast zal oude tijden weer doen herleven.

Tot slot kunt u ook de kleurstelling van zowel het interieur als de buitenkant zelf bepalen. Hiervoor hebben we een mooi palet aan kleuren voor u ter beschikking. Deze kleuren zijn met zorg voor u uitgekozen. Vanzelfsprekend kunt u ook het interieur van de kast volledig zelf bepalen. U kunt hiervoor onbeperkt lades, planken en accessoires gebruiken. Hiermee kunt u uw klassieke schuifdeurkast volledig naar eigen smaak en behoefte inrichten.

De schuifdeurkast wordt, exact zoals u ontworpen hebt, thuis voor u opgebouwd. Hierin verschillen wij met het merendeel van de andere interieurspecialisten. Onze kasten zullen immers niet uw wensen en uw smaak benaderen, maar zijn hier exact op aangepast. De kast wordt speciaal voor u gebouwd. Door het mooie design van de klassieke schuifdeurkast brengt u het verleden en het heden op een stijlvolle manier samen.

Bepaal zelf de ideale indeling

De garderobekast klassiek van Raffito is verkrijgbaar in een grote diversiteit aan uitvoeringen. De klassieke stijldeuren zijn het meest in het oog springend. De namen van deze designs refereren duidelijk aan het vleugje Italiaans design dat in deze lijn verwerkt is: Milano, Napoli, Torino, Roma en Venezia. Deze laatste kastdeur is voorzien van een mooie grote spiegel. Al deze modellen kunt u vanzelfsprekend bekijken op onze website. Hierop kunt u ook de kleuren ontdekken, waarin deze klassieke stijldeuren geleverd kunnen worden. Hierbij heeft u keuze uit maar liefst 10 kleuren. Niet alleen de buitenkant maar ook het interieur kunt u volledig samenstellen zoals het u het beste uitkomt. We hebben hiervoor veel mogelijkheden.

ACCESSOIRES VOOR UW KAST

Naast de mogelijkheid om kleding op te hangen, neer te leggen of in lades op te bergen, hebben wij ook diverse accessoires voor u beschikbaar. Hiervoor doen we een stap in de tijd, want naast een schoenenrek, garderobelift en een uittrekbare garderobestang, hebben wij ook mooie opties voor ledverlichting en dit was er niet in de tijd waar deze kast naar refereert.

VEEL VOORKOMENDE MATEN

Inspiratie voor uw kast op maat

Ontdek de perfecte opbergoplossingen op maat bij Raffito. Ontdek de nieuwste interieurtrends en doe ideeën op voor kleerkasten, schuifdeurkasten, inloopkasten en draaideurkasten. Laat u inspireren!


Bekijk inspiratie Lees de blog

ONTWERP UW EIGEN KAST op maat

Om uw ideeën verder vorm te geven, kunt u gebruik maken van onze online kastendesigner. Deze gebruiksvriendelijke tool vindt u op onze website. Hiermee kunt u de klassieke deuren voor kasten in alle rust visualiseren en vergelijken. Daarnaast kunt u hiermee op een eenvoudige manier bepalen welke deurgrepen het beste bij uw stijl passen. Vanzelfsprekend hebben wij een uitgebreide keuze in kleuren, waarin de kast vervaardigd kan worden.

Dit laatste is ook van toepassing op het interieur. Ook de invulling hiervan kunt u bij ons met behulp van de kastendesigner volledig zelf bepalen. Zo kunt u de kast volledig afstemmen op uw gebruikers doelstelling door planken, lades en ophangmogelijkheden in te tekenen. vanzelfsprekend ontbreken de passende ladengrepen en handige accessoires niet in onze ruime keuzemogelijkheid. Bij dit laatste kunt u denken aan een schoenenrek op maat, een garderobelift, een uittrekbare garderobestang, een uittrekbaar broekenrek, een mouwbeschermer, een uittrekbare legplank en verlichting. De kastendesigner is vrijblijvend en zonder enige verplichting te gebruiken.

Persoonlijk advies?

Naast het raadplegen van onze kastendesigner kunt u natuurlijk ook persoonlijk advies krijgen over ons aanbod in klassieke kastdeuren. Hiervoor kunt u zich wenden tot één van onze Raffito dealers. Wij hebben zeer veel verkooppunten die verspreid liggen door het hele land. U hoeft hiervoor dus niet ver te reizen. De adressen van de Raffito dealers vindt u op onze website.

Naast het vormgeven van uw wensen, kunnen de medewerkers van de Raffito dealers u ook helpen met het opmeten van de beschikbare ruimte bij u thuis. Onze klassieke kasten worden immers volledig op maat voor u vervaardigd zodat deze een mooi geheel met uw woning zullen vormen. De kast zal van vloer tot plafond tot op de millimeter nauwkeurig passen zodat u efficiënt gebruik maakt van uw beschikbare ruimte. Vanzelfsprekend kunnen de vakkundige medewerkers de kast ook bij u plaatsen zodat u er geen omkijken meer naar heeft

Meer weten over de klassieke deuren?

Raffito kasten zijn kasten met karakter welke bij iedereen en in elke ruimte passen. Onze kasten zijn stijlvol, functioneel en worden met liefde voor u op maat gemaakt.

Uw klassieke kast moet sfeer ademen en een eigen karakter hebben. Dat doen we door prachtige materialen en kleuren te zoeken die dat gevoel kunnen evenaren. Om u verder te helpen hebben we de meest gestelde vragen op een rij gezet.

Veelgestelde vragen

Via onze online kastenconfigurator stelt u uw klassieke garderobekast samen. Deze tool geeft u alle vrijheid qua indeling, kleurgebruik, maatvoering en afwerking. U hebt alle touwtjes in handen. Het ontwerpen begint bij het kiezen van uw stijl kast. Als u op zoek bent naar een garderobekast in klassieke stijl, kiest u voor klassieke stijldeuren. Bij stap twee bepaalt u de opstelling. Dit kunnen alleen de deuren zijn of een complete kast inclusief deuren. Nu in grote lijnen is bepaald hoe de kast eruit komt te zien, heeft u bij de laatste stap de mogelijkheid om de kast tot in de fijnste details samen te stellen.

De Raffito garderobekasten met klassieke uitstraling kenmerken zich door de ambachtelijke uitstraling waar de authentieke stijl naar voren komt. De deuren zijn voorzien van unieke frezing, wat ze de karakteristieke uitstraling geeft. Klassieke kasten passen perfect in een klassiek interieur.

Bekijk alle vragen