Raffito heeft zeer veelzijdige mogelijkheden voor een kast van 2 meter breed. Zowel met betrekking tot de stijl als de inrichting van de kast, hebben we veelzijdige mogelijkheden. Hiervoor kunt u zich laten inspireren door onze online kastendesigner of door één van de vakmensen die voor u klaarstaan bij onze Raffito dealers.

garderobekasten

GARDEROBEKAST VOLLEDIG NAAR UW SMAAK VORMGEGEVEN

De kasten zijn vormgegeven in diverse stijlen. U heeft keuze uit een moderneklassiekebarn of loft stijl. Daarnaast kunnen we ook mooie omlijste garderobekasten voor u vervaardigen. De garderobekasten worden volledig naar uw smaak vervaardigd. Naast de stijl kunt u ook zelf bepalen hoe de vormgeving eruit ziet en uit hoeveel deuren uw garderobekast moet bestaan. Voor een garderobekast van 2 meter kunt u zelfs een maximum van 7 deuren in laten passen. Daarnaast heeft u veel keuzemogelijkheden met betrekking tot het interieur. Ook de hoeveelheid planken, lades en ophangmogelijkheden evenals de plaats hiervan is volledig aan u. U kunt de inrichting van uw kast dus volledig afstemmen op uw garderobe. Daarnaast hebben we zeer veel keuze in mooie en handige accessoires. Tot aan de ladegrepen aan toe kunt u zelf uw gewenste kast samenstellen en deze naar uw smaak inrichten.

ONLINE KASTENDESIGNER OF PERSOONLIJK ADVIES

U kunt u laten inspireren door onze online kastendesigner welke beschikbaar is bij onze dealers. Ook kunt u onze Raffito dealers vragen om persoonlijk advies. Indien gewenst komen onze dealers ook bij u thuis voor het inmeten en eventueel monteren van de kast. Onze online kastendesigner kunt u vrijblijvend en onbeperkt gebruiken om uw ideeën te visualiseren. Hier kunt u ook alle mogelijkheden ontdekken van een kast van 200 cm breed. Er zijn geen verplichtingen aan het gebruik van de kastendesigner verbonden.

Onze Raffito dealers kunnen u persoonlijk helpen, ook met het advies met betrekking tot de kastindeling. Ze zullen uitgebreid de tijd voor u nemen om uw wensen te inventariseren en op basis hiervan de mogelijkheden van een garderobekast van 200 cm breed voor te leggen. De adressen van deze Raffito dealers vindt u op onze website.

Vraag uw brochure aan