Meubels op maat

STIJLVOLLE MEUBELS OP MAAT GEMAAKT VAN KLASSE EN KWALITEIT.

Bekijk brochure Zoek een dealer

De mooiste meubels op maat

Een meubel op maat van Raffito staat voor vakmanschap, klasse en kwaliteit. Elk meubel kan naar uw persoonlijke wens worden samengesteld zodat het perfect aansluit bij uw inrichting. Bij de productie van de meubels combineren we onze passie voor hout met vakmanschap. Zo maken we samen uw unieke meubel op maat, gemaakt van de allerbeste materialen.

Ontwerp direct uw ideale meubel zelf of neem contact op met een verkooppunt voor meer mogelijkheden. Wilt u zich laten inspireren? Download dan de brochure!

Bekijk brochure

Onze collectie meubels op maat

Raffito meubel op maat hal

Halmeubel

Samenstellen
Raffito meubel op maat

Slaapkamermeubel

Samenstellen

HAL

In een opgeruimde hal is het fijn binnenkomen. Raffito biedt
ook voor die ruimte fraaie en multifunctionele maatwerkoplossingen. Van een
stijlvolle halkast tot een handig meubel dat is weggewerkt onder de trap of in
een nis. Met Raffito op Maat zijn de mogelijkheden echt eindeloos.

Lades op verschillende hoogtes of juist een open kast,
variabel in breedte, hoogte en diepte en daarbij de keuze uit verschillende
diktes van het materiaal. U kunt variëren in kleur voor de front of interieur
van het meubel. Gekoppeld aan de grote keuze uit verschillende poten en grepen
vindt u bij Raffito het meubel van uw dromen.

Halmeubel samenstellen

Dressoir

Onze dressoirs zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afmetingen, zodat u de perfecte pasvorm kunt vinden voor uw ruimte. Of u nu op zoek bent naar een modern dressoir met strakke lijnen of juist een klassiek model met karakteristieke elementen, wij hebben het allemaal.

Met onze op maat gemaakte dressoirs creëert u niet alleen extra opbergruimte in uw hal, maar voegt u ook een uniek element toe aan uw interieur. Onze dressoirs zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden volledig op maat gemaakt om aan al uw wensen en behoeften te voldoen.Ontdek de diverse mogelijkheden van onze op maat gemaakte dressoirs en laat ons u helpen om uw droommeubel te creëren.

Dressoir samenstellen

SLAAPKAMER

Heb je nu een kleinere woning met minder ruimte dan is de schuifdeur een perfecte oplossing. Het industriële ontwerp van deze deur in combinatie met het bijpassende, opvallende schuifsysteem garandeert een blikvanger in je interieur.

Ook de slaapkamer is een vertrek waarin een Meubel op Maat helemaal tot zijn recht komt. Als stijlelement en als opbergplek gecombineerd in één eyecatcher. Neem nu dit mooie hangmeubel met een afwisselend ontwerp met deuren en lades.

Slaapkamermeubel samenstellen

Woonkamer

In de woonkamer bepalen uw meubels de sfeer en uitstraling.
Met een stijlvolle meubelwand op maat combineert u functionaliteit en design. Wilt
u liever een staand of hangend meubel om de televisie op te zetten en om
spullen in op te bergen? Een meubel op een gehele wand behoort ook tot de
mogelijkheid. Ga daarvoor naar het dichtstbijzijnde verkooppunt en bepaal samen hoe uw wandkast eruit komt te zien. Met de vele stijlen en ontwerpvrijheid van Raffito creëert u het droommeubel voor uw woonkamer.

Raffito Meubel op Maat biedt in alle opzichten maatwerk. Uw stijl en smaak, maar ook de maatvoering die u wenst kunnen wij leveren. Zoals meubels die precies passen tussen twee objecten en zorgen voor een naadloze aansluiting. U heeft keuze uit verschillende decoren. Voor de juiste kleur bezoekt u de dichtstbijzijnde Raffito-dealer.

Vind een winkel

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel