InbouwKASTEN op Maat

Bekijk de uitgebreide collectie INBOUWKASTEN BIJ RAFFTIO.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

Inbouwkast OP MAAT GEMAAKT

Met een inbouwkast benut u uw ruimte optimaal. Hiervoor bent u bij Raffito aan het juiste adres. Bij ons laat u inbouwkasten op maat vervaardigen. De kast heeft niet alleen de gewenste afmetingen, maar heeft ook de inrichting die exact aansluit op uw wensen.

We hebben diverse stijlen waaruit u kunt kiezen, waarmee u de kast een volledig eigen karakter geeft. Benieuwd naar onze collectie? Download hier de brochure en laat u inspireren!

Vraag de brochure aan

INBOUWKAST op maat in diverse stijlen

U heeft keuze uit diverse stijlen waarin we de kastdeuren vervaardigen. We hebben hierin een keuze uit een moderne-, klassieke-, mediterrane- of landelijke stijl. U kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een open kast zonder stijldeuren. Hierin hebben we diverse varianten zodat u de inbouwkast volledig kan laten aansluiten bij de sfeer van uw woning. Vanzelfsprekend kunt u ook de kleurstelling van de inbouwkast uitkiezen. Hiervoor hebben we een rijk palet aan warme kleuren voor u beschikbaar.

Bekijk alle stijlen
inloopkast met paneeldeuren

MAATWERK INBOUWKAST TOT OP DE MILLIMETER NAUWKEURIG

Het inmeten van de inbouwkast is erg belangrijk voor ons. Wij kunnen een kast tot op de millimeter nauwkeurig voor u vervaardigen. Dit is natuurlijk zeker van groot belang bij een inbouwkast, omdat deze precies passend moet zijn om één geheel te vormen. Hiervoor vragen wij u diverse maten (lengte-, breedte- en dieptematen van de kast) op te meten van de beschikbare ruimte. Op basis hiervan kunnen we precies de lijnen van de muur en plafond volgen bij het maken van de kast. Vanzelfsprekend behoren hoekopstellingen en kasten met schuine elementen ook tot onze veelzijdige mogelijkheden.

GARANTIE VAN 20 JAAR

Om een uitmuntende kwaliteit te garanderen, vervaardigen wij de kasten uit zeer hoogwaardige materialen. De materialen die wij gebruiken worden eerst grondig op kwaliteit geïnspecteerd en voorzien van een kwaliteitskeurmerk, voordat het gebruikt wordt in onze kasten. Wij zijn dusdanig overtuigd van onze kwaliteit, dat we een garantie van maar liefst 20 jaar aanbieden op onze kasten. Daarnaast hechten wij in onze bedrijfsvoering erg veel belang aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ook deze visie heeft grote invloed op onze keuze van materialen.

Veelgestelde vragen

De kasten van Raffito zijn maatwerk. Dat betekent dus ook dat de prijs geheel afhankelijk is van de afmetingen en accessoires van de door uw ontworpen kast. U kunt de inbouwkast zelf samenstellen met behulp van de kastendesigner. Dit is een online tool op onze website waarmee u het ontwerp verder vormgeeft. Hiermee bepaalt u zelf hoeveel planken, lades en ophangmogelijkheden u uw kast geeft. Ook kunt u kiezen uit verschillende accessoires voor uw kast. Onze kastendesigner zal bij iedere stap direct aangeven wat de kostprijs van de inbouwkast is. Zo weet u precies wat uw inbouwkast kost.

Het is mogelijk om een kastenwand (van vloer tot plafond) te ontwerpen en op maat te laten maken. Hiervoor gebruikt u wederom de kastendesigner. Wij bieden u een basis aan die u zelf zo luxe kunt maken als u zelf wilt. Dit betekent ook dat een Raffito kast van vloer tot plafond precies past. Zo heeft u geen hoekjes of ruimtes in uw woning over waar u eigenlijk niets mee kan. Daarnaast kunt u ook de inrichting zelf bepalen. U bepaalt zelf hoeveel lades, planken en ophangmogelijkheden u uw kast geeft. Ontwerp dus uw eigen kastenwand en stel een kast samen die past bij uw gebruikersdoelstelling!

U kunt een inbouwkast van verschillende soorten materiaal maken. Ieder materiaal heeft een unieke uitstraling en bepalende kenmerken, zoals draagkracht en slijtvastheid. De inbouwkasten van Raffito worden gemaakt van ABS panelen. Dit is een kunststof die zeer slijtvast en eenvoudig te bewerken is. U kunt kiezen uit twee diktes: 18 en 22 mm. ABS is in verschillende looks uit te voeren. We spreken bij Raffito dan ook niet van RAL-kleuren, maar van kleurnamen. Zo bestaat de kleurnaam ‘Beton structuur’ uit meerdere RAL-kleuren die dusdanig zijn samengesteld dat het materiaal bijna niet van echt beton te onderscheiden is. Dankzij het bewerkelijke karakter van het ABS kunnen we ook de structuur van beton in het materiaal verwerken. Het ziet er dus niet alleen uit als beton, het voelt ook zo.

Raffito heeft veel verschillende opties voor het vervaardigen van een kast met open vakken. U kunt namelijk iedere kast bij Raffito volledig naar wens zelf samenstellen. Zo kunt u de kast afstemmen op uw doelstellingen en wensen. U zit niet vast aan een indeling die op voorhand bepaald is. Of uw kast nu diepe open vakken moet hebben of juist kleinere open vakken om op ruimte te besparen; Raffito maakt het mogelijk.

Net als onze andere kasten kunt ook bij Raffito ook een inbouwkast op maat laten maken. Ook deze kast wordt samengesteld op basis van uw eigen ontwerp. De inbouwkasten van Raffito zijn van een uitstekende kwaliteit, door het gebruik van hoogwaardige materialen. Daarnaast onderscheiden we ons door de karakteristieke en eigentijdse designs van de kasten. In een paar simpele stappen ontwerpt u uw eigen inbouwkast geheel op maat. Dit ontwerp wordt vervolgens uitgewerkt door onze vakmensen.

Met de kastendesigner van Raffito kunt u eenvoudig een inbouwkast met schuifdeuren configureren. In drie stappen komt u tot een ontwerp dat perfect aansluit op uw interieur en persoonlijke wensen. In de eerste stap bepaalt u welke deuren u op de kast wilt. Naast schuifdeuren kunt u ook kiezen uit draaideuren en een kast zonder deuren. Selecteer daarna de gewenste opstelling en in de laatste stap configureert u de inbouwkast. Voer de maatvoering in, kies een kleur en dikte en voeg eventueel accessoires aan uw ontwerp toe.

Bij het configureren van uw inbouwkast kunt u diepte van de kast zelf bepalen. Met een diepte van 60 cm heeft u voldoende ruimte om uw kleding netjes op te hangen. Bij een kast zonder garderobestang kunt u ervoor kiezen om de kast ondieper te maken. De minimale diepte van een Raffito kast is 300 mm en de maximale diepte is 700 mm.

PERSOONLIJK ADVIES

Vanzelfsprekend kunt u ook persoonlijk advies over Raffito inbouwkasten krijgen. Bezoek hiervoor u een van onze Raffito dealers. Onze dealers zijn verspreid over het hele land gevestigd zodat u hier niet ver voor hoeft te reizen.

Bij deze servicegerichte zaken werken vakmensen die uitgebreid de tijd voor u zullen nemen om uw wensen met betrekking tot een inbouwkast te bespreken. Deze mensen beschikken over een uitstekende vakkennis om al uw vragen te beantwoorden en kunnen u natuurlijk ook helpen met het inmeten en opbouwen van de kast bij u thuis.

HET BLOG

INSPIRATIE NODIG VOOR
INBOUWKASTen?

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten. We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.

Bekijk inspiratie
Opbergtips

Open kast, schuifdeurkast of kast met scharnieren?

Opbergtips

Optimaal gebruik van uw slaapkamer ruimte

Opbergtips

Slaapkamerkast kopen, waar op te letten?

Opbergtips

De voordelen van een kast op maat voor uw thuis

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen