SCHUIFDEURKASTEN op Maat

Bekijk de uitgebreide collectie SCHUIFDEURKASTEN BIJ RAFFTIO..

Vraag een staal aan Zoek een dealer
Maatwerk Schuifdeurkast Raffito

SCHUIFDEURKASTEN OP MAAT GEMAAKT

Bent u op zoek naar mooie en stijlvolle schuifdeurkasten op maat? Dan moet u zeker de collectie van Raffito bekijken. Wij hebben schuifdeurkasten met een mooi eigentijds karakter die bij ieder interieur passen.

Benieuwd naar onze collectie? Download hier de brochure en laat u inspireren!

Vraag de brochure aan

Schuifkasten op maat in diverse stijlen

Al onze schuifdeurkasten maken wij voor u op maat in onze eigen fabriek. Onze schuifkasten staan bekend om hun unieke designs en met een eigen karakter. Maak kennis met de diverse stijlen en ontmoet uw droomkast.

De Raffito schuifdeurkast op maat is allesbehalve een standaard opbergkast. De indeling zit vol mogelijkheden en is naar iedere wens in te richten. Van barn schuifdeurkast tot klassieke kasten. Maak kennis met de stijlvolle maatwerkopties van Raffito.

Bekijk alle stijlen
inloopkast met paneeldeuren

Schuifdeurkast Trends

De diverse stijlen zijn slechts het begin van uw keuzemogelijkheden. Ook binnen deze woonstijlen heeft u zeer veel te kiezen. De deuren van de schuifdeurkast kunnen op diverse manieren worden vormgegeven. Daarnaast kunt u uw schuifdeurkast nog extra karakter geven door kleine maar smaakvolle details zoals de bijpassende handgrepen. Op onze website kunt u zich volledig laten inspireren met behulp van onze blog.

Kast met schuifdeuren op maat voor al uw opbergwensen

Een Raffito schuifdeurkast wordt volledig op maat voor u vervaardigd. U heeft niet alleen een keuze in het design en het interieur, maar ook de maatvoering wordt volledig voor u aangepast op basis van de beschikbare ruimte. Hiermee voorkomt u dat u loze ruimtes en hoekjes in uw woning krijgt, wat wel het geval is bij kant-en-klare kasten. Op deze manier is uw schuifdeurkast een kast die precies passend is in uw woning, zowel in het design als in de inrichting en in de maatvoering. Persoonlijker kunt u een kast niet krijgen.

Veelgestelde vragen

De kosten van een schuifdeurkast op maat zijn afhankelijk van de afmetingen van de kast, het materiaal dat u kiest en de extra opties die u in onze kastendesigner selecteert. Met deze handige tool van Raffito ontwerpt u uw eigen schuifdeurkast op uw computer, tablet of smartphone. Bij het aanpassen van de schuifdeurkast wordt de nieuwe prijs direct berekend. Zo ziet u precies wat het kost om bepaalde accessoires toe te voegen en maakt u eenvoudig de afweging tussen uw wensen en het budget. Na het ontwerpen van uw kast op maat vraagt u direct een offerte aan. U ontvangt de offerte binnen enkele minuten in uw inbox.

Wilt u uw schuifdeurkast volledig naar wens inrichten? Dat kan met de kastendesigner van Raffito. Deze handige online tool is geschikt voor computers, tablets en smartphones en biedt de mogelijkheid om uw schuifdeurkast in enkele minuten in te richten en direct een offerte aan te vragen. Kies bij de tweede stap voor een van de opties om ook het interieur van de kast te ontwerpen. Na het bepalen van de afmetingen gaat u aan de slag met het inrichten van de schuifdeurkast. Geef aan wat de diepte van het kastinterieur wordt en uit hoeveel modules het interieur moet bestaan. Vervolgens kiest u per module voor de gewenste indeling en of u een achterwand wilt toevoegen. Na het ontwerpen van uw schuifdeurkast vraagt u direct een offerte aan. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw inbox.

Wilt u uw schuifdeurkast volledig naar wens inrichten? Dat kan met de kastendesigner van Raffito. Deze handige online tool is geschikt voor computers, tablets en smartphones en biedt de mogelijkheid om uw schuifdeurkast in enkele minuten in te richten en direct een offerte aan te vragen. Kies bij de tweede stap voor een van de opties om ook het interieur van de kast te ontwerpen. Na het bepalen van de afmetingen gaat u aan de slag met het inrichten van de schuifdeurkast. Geef aan wat de diepte van het kastinterieur wordt en uit hoeveel modules het interieur moet bestaan. Vervolgens kiest u per module voor de gewenste indeling en of u een achterwand wilt toevoegen. Na het ontwerpen van uw schuifdeurkast vraagt u direct een offerte aan. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw inbox.

OP DE MILLIMETER GEMAAKT

KUNDIGE MONTEURS

ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

VAKMANSCHAP & KWALITEIT

Schuifkast op maat met eigentijds karakter

Onze moderne kasten hebben een hedendaags karakter en zijn strak vormgegeven. Een schuifdeurkast van wand tot wand is bij uitstek de oplossing voor een modern en strak geheel. Laat u inspireren door de collectie stijldeuren van Raffito.

Een omlijste schuifdeurkast kent tal van mogelijkheden door verschillende aluminium frames te combineren met een deurvulling. Van levendige kleuren tot neutrale tinten, van spiegel tot glas deuren. Kortom: met deze look creëert u sfeer en rust in een ruimte.

Bekijk alle deuren

HET BLOG

INSPIRATIE NODIG VOOR
Schuifdeurkasten?

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten.
We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.

Bekijk alle inspiratie Brochure aanvragen
Interieurtips

Heb ik zijpanelen nodig bij Raffito schuifdeuren?

Opbergtips

Waar moet een goede kast aan voldoen?

Opbergtips

Wat zijn de opties voor industriële schuifdeuren?

Interieurtips

5 tips om ruimte te besparen in huis

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel