LOFT stijldeuren

ONTDEK DE STIJLOVLLE LOFT Deuren en geniet van EEN elegante UITSTRALING.

Vind uw dealer

Loft DEUREN voor uw kast op maat

Raffito loft garderobekasten zijn massief en robuust en kenmerken zich door een stijlvolle uitstraling met een voelbare structuur op het oppervlakte van de 28 mm dikke deur. Waant u in luxe sfeer en ontmoet sfeervol design.

We hebben diverse Klassieke deuren waaruit u kunt kiezen, waarmee u de kast een volledig eigen karakter geeft. Inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure

MAAK UW KAST COMPLEET MET ACCESSOIRES

Niet alleen de buitenkant, maar ook het interieur van een moderne kast kunt u zelf naar smaak inrichten. Bepaal zelf de ideale indeling, zoals waar en hoeveel lades, planken en andere accessoires u in uw moderne kast wilt aantreffen. Tot aan de handgrepen aan toe kunt u uw kast volledig in eigen stijl inrichten.

Raffito zorgt voor een kast met een uniek design en een inrichting die volledig op uw wensen is afgestemd. Zoals u van Raffito gewend bent.

Alle deurgrepen Alle decoren Alle accessoires

kledingkast 95cm

DE UNIEKE UITSTRALING VAN EEN LOFT GARDEROBEKAST

Raffito heeft met de Loft garderobekast een meubelstuk voor u beschikbaar met een unieke uitstraling. Onze ontwerpers zijn er uitstekend in geslaagd om een mooi Italiaans design te verwerken in deze karakteristieke kast. De Raffito garderobekasten met Loft deuren zijn massief en robuust, maar kenmerken zich ook door een stijlvolle uitstraling en een voelbaar oppervlak. Dit geeft de kast een bijzondere maar mediterrane uitstraling.

Er zijn 8 prachtige decoren beschikbaar voor uw garderobekast, ieder uniek. Een prachtige belevenis komt tot stand in uw woon-, slaapkamer of keuken met deze Italiaanse loft schuifdeuren.

Vraag een staal aan Bekijk onze brochure

STEL HET INTERIEUR NAAR WENS SAMEN

De kasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die garant staan voor een heerlijke Italiaanse design beleving. Dit kunt u versterken door de keuze uit onze prachtige kleuren die wij voor deze lijn beschikbaar hebben. U kunt immers kiezen voor mooie natuur kleuren, een blank staal kleur, een warm taupe kleur, een krijt eiken kleur of kleuren met mooie toepasselijke Italiaanse namen zoals Bianco Legno, Bianco Primo Fiore en Bianco Striscia. Deze kleuren kunt u vanzelfsprekend allemaal vinden op onze website.

Daarnaast heeft u ook voor het kastinterieur van uw Loft garderobekast op maat een ruime keuzemogelijkheid in kleuren. U kunt hiervoor kiezen uit de kleuren wit, steengrijs, aluminium, antraciet, linnen, eiken natuur, walnoot, eiken antraciet en ivoor.

Zelfs de deurgrepen kunt u zelf uitkiezen. Deze deurgrepen zullen de stijlvolle Italiaanse uitstraling van de kast op een geraffineerde manier versterken. U heeft keuze uit deurgrepen met mooie toepasselijke namen als Nuovo, Maggiore en Bracciano. U kunt op onze website bekijken welke greep volledig passend is bij uw interieur.

LOFTKASTEN GEÏNSPIREERD OP ITALIAANS DESIGN

Een garderobekast is vaak een stijl bepalend boegbeeld in een slaap- of kledingkamer. De Loftkasten van Raffito sluiten hier perfect bij aan. Deze kasten zijn met zorg ontworpen, geïnspireerd op Italiaans design. Karakteristieke mixen van stijlen en trends zijn op een geraffineerde wijze met elkaar gecombineerd. Hieruit is een mooi en stijlvol design ontstaan, waarbij de spanning in contrasten en materialen een mooi eigentijds karakter aan de Loft garderobekast geven.

De deurgrepen van de Loft schuifdeurkast kunt u zelf uitkiezen. Met deze deurgrepen kunt u een stijlvolle Italiaanse uitstraling van uw kast op een geraffineerde manier versterken. Laat de kastendesigner deurgrepen met mooie toepasselijke namen als Nuovo, Presa Satijn, Bracciano, Nuovo Nero, Lugano, Iseo en Nuovo Satijn voor u op de kast plaatsen en ontdek het effect hiervan. U zult aangenaam verrast worden.

LOFT GARDEROBEKASTEN – DESIGN VAN HOGE KWALITEIT

De deurgrepen van de Loft schuifdeurkast kunt u zelf uitkiezen. Met deze deurgrepen kunt u een stijlvolle Italiaanse uitstraling van uw kast op een geraffineerde manier versterken. Laat de kastendesigner deurgrepen met mooie toepasselijke namen als Nuovo, Presa Satijn, Bracciano, Nuovo Nero, Lugano, Iseo en Nuovo Satijn voor u op de kast plaatsen en ontdek het effect hiervan. U zult aangenaam verrast worden.

Bekijk garderobekasten Alle kast oplossingen

WAT ZIJN LOFTDEUREN?

Geïnspireerd door de luxe van hoge plafonds van herenhuizen en loftwoningen zijn wij bij Raffito op zoek gegaan naar kasten op maat die een zelfde belevenis bieden.

Kamerhoge deuren, op maat gemaakt

Garderobekasten van Raffito worden voor u volledig op maat gemaakt, naar de formaten van de ruimte die u beschikbaar heeft voor uw kast. U stelt de kast gemakkelijk zelf samen met behulp van de kastendesigner of doe dit samen met één van de Raffito dealers bij u in de buurt.

Vraag een staal aan Bekijk onze brochure

LOFT DEUREN VOOR EEN STIJLVOL ITALIAANS DESIGN

Raffito kasten zijn uitgevoerd in een karakteristieke stijl en hebben een mooi eigentijds karakter. Dit is ook terug te zien in onze Loft deuren. In deze deuren is een duidelijke mediterrane stijl terug te vinden doordat er in dit ontwerp gekozen is voor een uitgekiende combinatie van stijlvolle elementen.

Onze Loft deuren stralen vakmanschap en klasse uit. Het zijn robuuste kastdeuren die zeer stijlvol zijn uitgevoerd. Het oppervlak van de deur heeft een mooi vormgegeven reliëf, dat voelbaar en zichtbaar is. Dit verraadt de Italiaanse invloeden waarop dit ontwerp geïnspireerd is. Daarbij is er op geraffineerde wijze gebruik gemaakt van de spanning in het contrast van de materialen. Het resultaat is een prachtige kast in Zuid-Europese stijl, die we voor u vervaardigen uit hoogwaardige materialen.

De Loft deuren kunt u plaatsen voor kasten die u volledig naar wens kunt samenstellen. Hierbij kunt u tot in ieder detail bepalen hoe de kast eruit komt te zien. Dit begint met de kleurstelling van de kast. De Loft deuren worden uitgevoerd in de kleurstelling die u uitkiest. Hiervoor hebben we een mooi palet van warme kleuren voor u tot onze beschikking.

DEURGREPEN OP DE LOFT KASTDEUREN

De Loft schuifdeurkasten kunnen het beste omschreven worden als “stijlvol robuust”. Een stevig design wordt vormgeven in een mooie natuurlijk matte uitstraling. De Loft schuifdeurkast straalt echt temperament uit. Dit komt door de spanning in het contrast van de gebruikte materialen. Met dit gedurfde ontwerp hebben de ontwerpers van Raffito deze schuifdeurkast een karakteristieke Italiaanse uitstraling geven.

Daarnaast mag u bepalen welke deurgrepen u op de Loft kastdeuren bevestigd wilt hebben. Hiermee kunt u de gekozen stijl nog meer accent geven. De mooie namen van deze deurgrepen (Nuovo, Classico, Mediana, Bracciano, Maggiore) refereren duidelijk naar de invloeden die het design hebben vormgegeven.

Naast de gewenste opstelling en de uitstraling van de kast, kunt u ook de maatvoering van de beschikbare ruimte opgeven. Met deze maten kunnen wij de kast volledig op maat voor u vervaardigen en zal deze, van vloer tot plafond, precies passend zijn in uw woonruimte. Hiermee voorkomt u dat u hoeken en ruimtes krijgt, waar u eigenlijk niets mee kan. U maakt dus efficiënt gebruik van uw beschikbare ruimte.

Inspiratie voor uw kast op maat

Ontdek de perfecte opbergoplossingen op maat bij Raffito. Ontdek de nieuwste interieurtrends en doe ideeën op voor kleerkasten, schuifdeurkasten, inloopkasten en draaideurkasten. Laat u inspireren!


Bekijk inspiratie Lees de blog

DE PERFECTE INDELING VAN UW KAST

Voor het indelen van uw kast, kunt u onze handige kastdesigner op onze website gebruiken. Hiermee kunt u in alle rust op eenvoudige wijze uw kast zelf samenstellen en zorgt u voor de perfecte indeling van uw garderobekast. Vanzelfsprekend kunnen wij u hierbij ook persoonlijk helpen als dat uw voorkeur heeft.

Het unieke van een Loft schuifdeurkast is dat we deze kast volledig op maat voor u bouwen. U kunt al uw wensen bij ons opgeven en wij zorgen dat deze kast exact op deze wijze bij u wordt afgeleverd en geplaatst. Het design, het interieur én de afmetingen bepaalt u zelf. Zo krijgt u een schuifdeurkast die van plafond tot vloer precies mooi op maat is, alsof uw woning in combinatie met de kast is gebouwd: samen is het één mooi geheel.

Vind uw dealer

Bij onze Raffito dealers werken vakkundige vakmensen die u graag verder helpen als u interesse heeft in de Mediterrane stijl van onze Loft schuifdeurkasten. Zij kunnen u hierin volledig ontzorgen en kunnen u dus ook prima helpen met het inmeten bij u thuis en het samenstellen van uw persoonlijke kastontwerp. Daarnaast hebben deze mensen een uitstekende productkennis om al uw vragen over de Loft schuifdeurkasten voor u te beantwoorden. Wilt u de mogelijkheden zelf verkennen? Bekijk dan eens onze kastendesigner. Met deze online tool stelt u uw kast helemaal naar wens samen. Tot in de kleinste details.

Meer weten over de Loft deuren?

Raffito kasten zijn kasten met karakter welke bij iedereen en in elke ruimte passen. Onze kasten zijn stijlvol, functioneel en worden met liefde voor u op maat gemaakt.

Uw loft kast moet sfeer ademen en een eigen karakter hebben. Dat doen we door prachtige materialen en kleuren te zoeken die dat gevoel kunnen evenaren. Om u verder te helpen hebben we de meest gestelde vragen op een rij gezet.

Veelgestelde vragen

De loft garderobekasten van Raffito kenmerken zich door de stijlvolle uitstraling met voelbare structuur. De stijl kan het beste worden omschreven als mediterraans. De kasten zijn geïnspireerd op herenhuizen en loftwoningen met hoge plafonds. Onze loftkasten geven dezelfde belevenis. Met deuren welke lopen van vloer tot plafond haalt u een echte blikvanger in huis.

Bekijk alle vragen