SCHOENEN KASTEN op Maat

schoenenkasten met efficiënte opbergmogelijkheden.

Vraag een staal aan Zoek een dealer
Kledingkast hoek

schoenenkasten OP MAAT gemaakt

Heeft u een idee wat één van de grootste ergernissen is met betrekking tot het opbergen van kleding en accessoires? Dat is het ontbreken van een goede mogelijkheid om schoenen op te bergen. Dit is zeker niet het geval bij de schoenenkasten op maat van Raffito. Wij vervaardigen schoenenkasten met efficiënte opbergmogelijkheden voor u.

We hebben diverse stijlen waaruit u kunt kiezen, waarmee u de kast een volledig eigen karakter geeft. Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure

STIJLVOLLE SCHOENENKAST OP MAAT

Onze schoenenkasten op maat worden vervaardigd in hoogwaardige materialen. Deze materialen worden eerst grondig geïnspecteerd en voorzien van een kwaliteitskeurmerk voordat het gebruikt wordt in onze kasten. Daarnaast hechten wij in onze bedrijfsvoering veel belang aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ook is van invloed op onze zorgvuldige materiaalkeuze. Door het gebruik van het materiaal van sublieme kwaliteit kunnen we u op onze schoenenkasten op maat met een gerust hart een garantie van maar liefst 20 jaar aanbieden.

Vind een winkel

EEN PRAKTISCHE OPLOSSING MET UNIEK DESIGN

Schoenen zijn lastig om op een nette manier op te bergen. Het prettigste is om schoenen in een ruimte die afgescheiden is van andere kleding op te bergen. Zo blijft uw kleding fris en hygiënisch. Om uw schoenen efficiënt en netjes op te bergen, is het gebruik van een schoenenrek zeker aan te raden. Op deze manier maakt u op een handige manier gebruik van uw ruimte. Ideaal als de kast in een bijzonder gevormde ruimte komt te staan, zoals een schuin dak. Of wanneer ruimte schaars is en u daarom zo efficiënt mogelijk de inrichting wilt indelen.

Veel kasten zijn wel voorzien van een schoenenrek, maar de capaciteit hiervan schiet vaak tekort bij de hoeveelheid schoenen die veel mensen hebben. Het gevolg is dat schoenen dan gestapeld worden of toch noodgedwongen op een legplank geplaatst moeten worden. Het wordt hierdoor al snel rommelig en de schoenen raken sneller uit vorm. Bij Raffito laat u een schoenenkast op maat vervaardigen, die u volledig afstemt op uw wensen.

Bepaal de gewenste kleur, inrichting en accessoires

Daarnaast geeft u de gewenste kleurstelling aan ons op. Hiervoor hebben we een mooi palet van warme kleuren voor u beschikbaar. Op deze manier maakt u de schoenenkast volledig passend bij uw inrichting. Naast de uitstraling kunt u ook de inrichting van de schoenenkast zelf vormgeven. Maak een keuze uit diverse interieur mogelijkheden waarbij accessoires zoals een schoenenrek op maat en verlichting vanzelfsprekend niet ontbreken.

Benieuwd hoe de kleuren of materialen passen in uw huidige interieur? Vraag dan een decorkaart aan. We sturen de stalen naar u thuis op, zodat u een goede indruk krijgt van de kwaliteit en uitstraling.

SCHOENENKAST OP MAAT LATEN MAKEN DOOR RAFFITO

Een schoenenkast op maat laten maken bij Raffito biedt u veel keuzevrijheid en stemt u bovendien volledig af op uw wensen en opbergbehoeftes. Onze website staat vol met inspiratie. Naast de diverse afbeeldingen die u op onze website zult aantreffen en brochure die u kunt downloaden, kunt u gebruik maken van onze kastendesigner. Met behulp van deze gebruiksvriendelijke online tool stelt u een schoenenkast op maat samen. Hierbij kunt u de gewenste stijl zelf bepalen. U heeft hierbij de keuze uit een klassieke, minimalistische, aardse of hotel chique uitstraling.

Persoonlijke aandacht voor elke klant

Bij Raffito bent u zeker van hoogwaardige schoenenkasten op maat welke wij voor u vervaardigen. Hiervoor vragen we diverse gewenste afmetingen zodat de schoenenkast tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt kan worden. Op deze manier past de kast perfect in de beschikbare ruimte. Dit geeft u de mogelijkheden om de schoenenkast volledig af te stemmen op uw wensen en behoeftes. De schoenen kunnen op een nette manier worden opgeborgen, waardoor elke waardevolle centimeter efficiënt wordt benut.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen
entree inrichten

AL UW VRAGEN BEANTWOORD

De schoenenkasten van Raffito zijn stijlvol, functioneel en worden met liefde voor u op maat gemaakt. De kast moet sfeer ademen en een eigen karakter hebben. Dat doen we door prachtige materialen en kleuren te zoeken die dat gevoel kunnen evenaren.

Om u verder te helpen hebben we de meestgestelde vragen op een rij gezet. Bekijk meer over onze kasten op maat of stel uw vraag aan een medewerker van een Raffito verkooppunt.

Zoekt u een schoenenkast, dan heeft dit meestal niet alleen betrekking op de uitstraling, maar ook op de juiste afmeting. Een schoenenkast die in alle opzichten precies past, vormt een mooi geheel vormen met de rest van de woning. Veel mensen vragen zich af of het op maat laten maken van een schoenenkast van 60 cm breed en diep mogelijk is. Bij Raffito kan dit zeker. Wij vervaardigen onze schoenenkasten op basis van de wensen van onze klanten. Een schoenenkast heeft niet alleen de gewenste stijl, maar ook de gewenste afmeting. Een schoenenkast van 60 cm breed of hoog valt dus zeker onder de mogelijke opties.

Veel kasten bieden vaak onvoldoende capaciteit om schoenen op een nette manier op te bergen. Zeker wanneer u een liefhebber of verzamelaar van schoenen bent. Met de schoenenkasten van Raffito heeft u in ieder geval nooit te weinig ruimte. Door zelf uw kast te ontwerpen in de kastendesigner deelt u alle onderdelen zelf in. Niet alleen de hoogte, maar ook diepte en breedte bepaalt u zelf. Meer ruimte voor uw schoenen? Dat is dus geen enkel probleem. In een paar muisklikken ontwerpt u uw schoenenkast op maat en heeft u altijd voldoende ruimte voor veel schoenen. Zo kunt u bijvoorbeeld de schoenenplanken wat verder uit elkaar plaatsen zodat ook laarzen of hoge schoenen goed opgeborgen kunnen worden.

Zoekt u een schoenenkast met afmetingen van 70 cm. Bijvoorbeeld 70 cm hoog of 70 cm breed? Dan bent u bij Raffito op de goede plek. Wij maken kasten in deze maat. De kast bestaat in dit geval uit één module die u volledig naar wens kunt inrichten door middel van onze kastendesigner. Hierbij kunt u vanzelfsprekend de gewenste stijl zelf bepalen voor uw schoenenkast van 70 cm. U heeft hierbij de keuze uit een moderne, klassieke, landelijke, of mediterrane stijl. Daarnaast kunt u de gewenste kleurstelling aan ons opgeven. Hiervoor hebben we een mooi palet van warme kleuren voor u beschikbaar. Een schoenenkast van 70 cm behoort dus zeker tot de mogelijkheden.

HET BLOG

INSPIRATIE NODIG VOOR
UW schoenenkast?

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten.
We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.

Bekijk alle inspiratie Brochure aanvragen
Opbergtips

Hoe deel ik mijn kast in?

Opbergtips

Hoe houd ik mijn huis netjes en opgeruimd?

Opbergtips

Soorten inloopkasten: dit zijn de opties

Interieurtips

Tips om een hal in te richten