De entree van het huis is het eerste wat uw gasten zien. Het is het visitekaartje van uw woning. Een ruimte die gezien mag worden. 

Een stijlvolle aankleding van de hal is daarom belangrijk. Het oog wil wat, maar de entree moet ook praktisch zijn. Opbergruimte in de hal is essentieel om snel en gemakkelijk uw spullen op te bergen. Het ziet er netjes uit en daarnaast is het handig om uw spullen bij de hand te hebben als u de deur uit gaat. Voor jassen, sjaals en tassen, maar ook schoenen verdienen een praktische opbergplek. Lees onze handige tips om een entree in te richten.

Een hal inrichten

Hoe leuk is het als u uw gasten ontvangt in een sfeervolle ambiance? Uw visite voelt zich meteen welkom. Bij binnenkomst nemen ze meteen een glimp op van uw persoonlijke stijl. Deze stijl komt waarschijnlijk ook terug in de rest van uw huis. Het staat prachtig als u deze stijl laat matchen met de inrichting van uw entree. Het zorgt voor een mooi geheel. Een logische overloop van de hal naar de rest van uw huis. Dit kunt u toepassen in elk type hal. Of u nu houdt van klassiek of modern, sfeer creëren in een hal kan in elke gewenste stijl.

EEN KLEINE hal INRICHTEN

De kans is groot dat de entree niet de grootste ruimte van uw huis is. Dit is ook helemaal niet nodig. Ook in een kleine hal is van alles mogelijk. Door gebruik te maken van de muren bespaart u enorm veel ruimte. Kies er bijvoorbeeld voor om een wandkast of schoenenkast tegen een lege muur te plaatsen. Maar maakt dit de hal dan niet nóg kleiner? Dat hangt af van de diepte van de kast.

Stijlvolle en functionele opbergruimte

De maten van de kast bepaalt u helemaal zelf. Kiest u voor een brede, ondiepe kast, dan houdt u meer dan voldoende ruimte over. Het kan zelfs zo zijn dat uw entree juist ruimer oogt. Alle jassen, sjaals, tassen en overige accessoires hangen netjes uit het zicht. Het is toch heerlijk om ’s avonds thuis te komen in een opgeruimde entree? In de kastendesigner van Raffito ontwerpt u uw opbergkast op maat en naar wens. De indeling, maatvoering en afwerking bepaalt u helemaal zelf. Er is altijd een kast geschikt voor uw hal.

EEN GROTE SPIEGEL IN DE HAL

Het gebruik van spiegels is een slimme tool om optisch meer ruimte te creëren. De hal is natuurlijk niet opeens groter, maar dat lijkt wel zo. De entree voelt ruimer aan. Heerlijk toch? Of combineer het beste van twee werelden: het praktische nut van een kast, en het ruimtelijke gevoel van een spiegel. De ideale combinatie voor de inrichting van uw entree. Een kast met een spiegel kan op maat worden gemaakt naar uw wensen. De kleur, het materiaal en het aantal lades bijvoorbeeld. U bepaalt zelf hoe de kast eruit komt te zien, zodat deze perfect in de inrichting van uw entree past. In welke stijl gaat u de entree inrichten?