BOEKENKASTEN op Maat

STIJLVOLLE BOEKENKASTEN volledig af te stemmen op uw woonstijl.

Vraag een staal aan Zoek een dealer
wand boekenkast

STIJLVOLLE BOEKENKAST OP MAAT

Als u op zoek bent naar een boekenkast op maat gemaakt van hoogwaardige materialen die exact past in uw beschikbare ruimte, dan moet u zeker het aanbod van Raffito bekijken. Onze boekenkasten zijn van zeer hoge kwaliteit en worden volledig op maat voor u gemaakt in onze eigen fabriek.

Onze kasten stralen klasse en vakmanschap uit en passen perfect bij de sfeer van uw woning. Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure

BOEKENKAST VOOR IEDERE WOONSTIJL

Onze boekenkasten staan bekend om hun unieke, minimalistische designs. Stijlen met een eigentijds karakter. Ook voor uw smaak en woonwensen zijn er prachtige designs om uit te kiezen. U kiest de stijl, het ontwerp en de opstelling van de boekenkast. Of u kiest voor een kast met bijpassende stijldeuren of een variant met open vakken; bij Raffito vindt u het allemaal.

Vraag een staal aan

BOEKENKAST OP MAAT LATEN MAKEN

Op onze website treft u onze kastendesigner aan. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke online tool waarmee u uw ideale boekenkast op maat ontwerpt en vormgeeft. Een ideale manier om uw ideeën te visualiseren en onze opties rustig op uw gemak te vergelijken. De kastendesigner zal u door onze opties heen begeleiden. Hierbij kunt u een gewenste vormgeving selecteren en bepalen welke opstelling het meest voor u geschikt is. Daarnaast bepaalt u de inrichting van de boekenkast volledig zelf. Kies de kleur, afmetingen, materialen en werk af met prachtige accessoires zoals handgrepen en verlichting.

Tevreden over het ontwerp? Vraag dan een offerte op. Binnen enkele minuten ontvangt u een offerte op maat inclusief 3D-tekening. Neem deze offerte en tekening mee naar een Raffito dealer en plaats de bestelling.

BOEKENKAST ONTWERPEN MET BEHULP VAN ONZE ONLINE DESIGN TOOL

Een andere optie van onze kastendesigner is het opgeven van de gewenste maatvoering. Wij kunnen de boekenkast op maat maken tot op de millimeter nauwkeurig. De kast past zo precies in de beschikbare ruimte. Geen hoeken en ruimtes meer waar u niks mee kan beginnen. Elke waardevolle centimeter of lastige hoek wordt goed benut. Werk de kast eventueel af met handgrepen en andere accessoires zoals verlichting. Of kies voor een greeploos model voor een minimalistische uitstraling.

Persoonlijk en deskundig advies

Behoefte aan persoonlijk advies over onze boekenkasten, bezoek dan een Raffito dealer bij u in de buurt. Vakkundige medewerkers staan voor u klaar die uitgebreid de tijd voor u nemen. Na het inventariseren van uw wensen zullen zij al onze opties met u doornemen. Deze vakmensen hebben een zeer goede productkennis zodat zij al uw vragen kunnen beantwoorden. Indien gewenst, maakt u samen met een verkoopmedewerker het ontwerp en plaatst u de bestelling.

Vind een winkel

Persoonlijk en deskundig advies

Behoefte aan persoonlijk advies over onze boekenkasten, bezoek dan een Raffito dealer bij u in de buurt. Vakkundige medewerkers staan voor u klaar die uitgebreid de tijd voor u nemen. Na het inventariseren van uw wensen zullen zij al onze opties met u doornemen. Deze vakmensen hebben een zeer goede productkennis zodat zij al uw vragen kunnen beantwoorden. Indien gewenst, maakt u samen met een verkoopmedewerker het ontwerp en plaatst u de bestelling.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN MET KWALITEITSKEURMERK

Wij besteden veel aandacht aan onze materiaalkeuze. Een mix van stijlen met spanning in contrasten van materialen. Bij ons is alleen het beste materiaal goed genoeg waarbij we rekening houden met het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Bovendien wordt ieder element die wij voor de kasten gebruiken eerst grondig geïnspecteerd en voorzien van een kwaliteitskeurmerk. Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze kasten, waarop we u dan ook een garantie van maar liefst 20 jaar kunnen geven.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen

AL UW VRAGEN BEANTWOORD

De boekenkasten van Raffito zijn stijlvol, functioneel en worden met liefde voor u op maat gemaakt. De kast moet sfeer ademen en een eigen karakter hebben. Dat doen we door prachtige materialen en kleuren te zoeken die dat gevoel kunnen evenaren.

Om u verder te helpen hebben we de meestgestelde vragen op een rij gezet. Bekijk meer over onze kasten op maat of stel uw vraag aan een medewerker van een Raffito verkooppunt.

Voor het indelen van uw boekenkast ben u bij Raffito aan het juiste adres. Met onze online kastendesigner kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Onze kasten zijn opgebouwd uit modules die u naar eigen wens kunt toevoegen en verplaatsen. Ook bepaalt u of er frontjes of lades aan de kast toegevoegd worden. Een boekenkast hoeft namelijk niet uitsluitend uit open vakken te bestaan. Het voordeel van onze kastendesigner is dat u de kast zo kunt configureren dat alles precies past. Heeft u een collectie grote boeken, dan laat u de vakken wat groter. Wilt u ook cd’s of boeken van kleiner formaat in de kast opbergen? Dan kiest u voor een aantal kleinere vakken.

De kosten van een boekenkast op maat hangen natuurlijk van de gewenste maat en extra opties af. We kunnen u veel vertellen over hoeveel boekenkast op maat kost, maar het is veel makkelijker om het u gewoon te laten zien. In onze kastendesigner wordt de prijs van uw boekenkast op maat namelijk geüpdatet bij iedere wijziging die u aan de configuratie doorvoert. Ontwerp uw gedroomde boekenkast en zie dus direct hoeveel de kast gaat kosten. Tevreden met de kast en de prijs? Vraag dan een offerte aan en neem deze mee naar een Raffito-dealer bij u in de buurt.

Een boekenkast is ook als scheidingswand te gebruiken. Met de kastendesigner van Raffito ontwerpt u een kamerhoge kast waarmee u een ruimte in tweeën kunt verdelen. Met een maximale hoogte van 2775 mm past een boekenkast van Raffito in bijna ieder interieur. Wilt u een blikdichte scheidingswand? Zorg er dan voor dat u ‘nee’ selecteert bij de keuze voor een achterwand. Kies ‘ja’ als u een open boekenkast als scheidingswand wilt gebruiken. Voorzie de kast van extra planken, lades of glazen schappen om het geheel af te maken.

ABS panelen vormen de basis van onze boekenkasten. ABS is een kunststof met een hoge slagvastheid en oppervlaktehardheid. U kunt dus vertrouwen op een boekenkast die jarenlang meegaat, zelfs bij zwaardere belasting en intensief gebruik. Een ander voordeel van ABS is de eenvoudige bewerking. Dit maakt het mogelijk om kleuren en structuren aan de buitenzijde te verwerken. U kunt dan ook kiezen uit een brede verzameling van kleuren en structuren. We bieden twee diktes ABS aan: 18 en 22 mm. Naast de ABS panelen kunt ook extra onderdelen, zoals een glazen schap of verlichting, aan uw kastontwerp toevoegen.

Met de kastendesigner van Raffito is het inrichten van een boekenkast heel eenvoudig. Kies de gewenste stijl om te beginnen met het ontwerpen van uw boekenkast. Wilt u met een volledig nieuw ontwerp aan de slag? Selecteer dan de optie ‘Nieuw’ in de designer. Kies vervolgens voor de productlijn ‘Raffito Maatwerk’ en vervolgens ‘Interieur’ of ‘Interieur – Hoek’ als u een L-vormige boekenkast wilt ontwerpen. U krijgt nu een kale configuratie te zien met drie modules.

Begin met het invoeren van de gewenste afmetingen. Dit is de basis van uw ontwerp. Het inrichten van uw boekenkast kan nu beginnen. Bepaal het aantal modules en kies per module uit een van de 10 vooringestelde ontwerpen. Met de module ‘Vrije indeling’ krijgt u de volledige vrijheid om uw boekenkast in te richten. Voeg extra onderdelen, zoals lades, tussenwanden en schappen, toe en kies een kleur en materiaaldikte om het ontwerp af te ronden. Vraag direct een offerte aan en neem deze mee naar een Raffito-dealer bij u in de buurt.

HET BLOG

INSPIRATIE NODIG VOOR
UW BOEKENKAST?

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten.
We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.

Bekijk inspiratie Brochure aanvragen
Opbergtips

Open kast, schuifdeurkast of kast met scharnieren?

Opbergtips

Optimaal gebruik van uw slaapkamer ruimte

Opbergtips

Slaapkamerkast kopen, waar op te letten?

Opbergtips

De voordelen van een kast op maat voor uw thuis

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel