Kasten op maat gemaakt

MAATWERK KASTEN volledig af te stemmen op uw woonstijl.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

LUXE MAATWERK KASTEN

Raffito heeft op geraffineerde wijze een mix van stijlen en trends samen weten te brengen in het kastontwerp. De spanning in contrasten van de materialen geven de kasten een mooi eigentijds karakter. Het resultaat is een mooie stijlvolle maatwerk kast met een fantastische uitstraling die volledig passend is bij de huidige trends en designs.

Wilt u zich laten inspireren? Download dan hier de brochure!

Bekijk de brochure

kasten op maat in de mooiste stijlen

VOOR IEDERE SITUATIE EEN GESCHIKTE OPLOSSING.

Raffito biedt een grote diversiteit aan opbergmogelijkheden. We hebben moderne kasten die strak zijn vormgegeven met een hedendaags karakter, maar ook klassieke uitvoeringen die luxe en elegantie uitstralen. Kies uit de onderstaande oplossingen.

Kledingkasten Inbouwkasten Inloopkasten Schuifdeurkasten Schoenenkasten Boekenkasten Garderobekasten Alle kast oplossingen

EEN UNIEK DESIGN

Een perfecte kast heeft een mooi design en is volledig ingericht zoals u dat wenst. Veel mensen zijn op zoek naar een kast die zo dicht mogelijk aan deze eisen voldoet. Als u kiest voor een maatwerk kast van Raffito, hoeft u echter geen enkele concessie doen, zelfs niet in de maatvoering. U geeft ons de gewenste maat op en wij ontwerpen uw kast in die maat, tot op de millimeter nauwkeurig. U hoeft dus niet te zoeken naar een kast met specifieke afmetingen, bij Raffito leveren kunt u altijd terecht voor maatwerk.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Daarbij kunt u de kasten van Raffito volledig inrichten zoals u dat wenst. Een maatwerk kast kunt u volledig afstemmen op uw garderobe. Hiervoor hebben we handige accessoires voor u ter beschikking zoals een schoenenrek op maat, een garderobelift en verlichting. Het zal u niet verbazen dat wij ook hierin volop keuze hebben.

Maatwerk opties voor uw kast

Elke kast kan naar wens worden samengesteld met een eigen karakter. Alles wordt geheel op maat gemaakt zodat het uw ruimte optimaal benut. Laat u inspireren!


Vraag een staal aan

KASTEN VOOR IEDERE TYPE LEEFRUIMTE

Raffito kasten zijn kasten met karakter welke bij iedereen en in elke ruimte passen. Alles wordt geheel op maat gemaakt voor al uw opbergwensen. Ervaar de voordelen van een nieuwe kast en ontdek de diverse mogelijkheden. Lees meer over de mogelijkheden per ruimte, zoals voor uw slaapkamer, woonkamer, hal of eetkamer.

De maatwerk kasten van Raffito zijn stijlvol, functioneel en worden met liefde voor u op maat gemaakt. De kast moet sfeer ademen en een eigen karakter hebben. Dat doen we door prachtige materialen en kleuren te zoeken die dat gevoel kunnen evenaren. Om u verder te helpen hebben we de meestgestelde vragen op een rij gezet.

AL UW VRAGEN over maatwerk kasten BEANTWOORD

Met onze configurator kunt u uw maatwerk kast volledig naar wens ontwerpen en direct zien wat de kosten zijn, exclusief eventuele kosten voor het inmeten en monteren van uw kast. De prijs wordt in real-time bijgewerkt, zodat u verschillende opties kunt uitproberen en direct de impact van het toevoegen of verwijderen van een accessoire op de prijs van de maatwerk kast kunt zien. Dit geeft u volledige controle over het ontwerp en de kosten van uw maatwerk kast.

Wilt u zelf een maatwerk kast samenstellen? Dat kan met de kastendesigner van Raffito. Deze handige tool is zowel via de computer als via smartphones en tablets te gebruiken. Kies de stijl die bij uw interieur past, bepaal vervolgens de gewenste opstelling en begin met het samenstellen van uw maatwerkkast. Stel het interieur van de kast samen door de door u gewenste modules te selecteren. Bij een maatwerkkast met schuifdeuren worden het aantal modules gelijkgesteld aan het aantal deuren. U kunt ervoor kiezen om de deuren individueel te configureren, maar het is ook mogelijk om verschillende deuren exact hetzelfde ontwerp te geven. Werk het ontwerp af met accessoires zoals verlichting, garderobestangen of spiegels. Vraag vervolgens direct een offerte aan voor uw ontwerp.

OP DE MILLIMETER GEMAAKT

KUNDIGE MONTEURS

ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

VAKMANSCHAP & KWALITEIT

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel