Moderne STIJLdeuren op maat

ONTDEK ONZe luxe KastDeuren VOOR EEN Moderne UITSTRALING.

Zoek uw dealer

ONTDEK DE VERSCHILLENDE MODERNE KASTDEUREn

Raffito moderne kastdeuren hebben een hedendaags karakter en zijn strak vormgegeven. Een kast van wand tot wand is de oplossing bij uitstek voor een modern en strak geheel.

We hebben diverse moderne deuren waaruit u kunt kiezen, waarmee u de kast een volledig eigen karakter geeft. Inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure

MODERNE STIJLDEUREN

Maak een keuze uit de 13 verschillende kleuren voor een perfecte match met uw interieur. Het MDF paneel kan in elke gewenste kleur overgeschilderd worden. Maak uw moderne stijldeur af met een passende deurgreep en kies de stijl die bij u past!

 • Raffito Deurmodellen Siena
 • Raffito Deurmodellen Florence
 • Raffito Deurmodellen Bologna
 • Raffito Deurmodellen Rimini
 • Raffito Deurmodellen Verona
 • Raffito Deurmodellen Trapani
 • Raffito Deurmodellen Novara
 • Raffito Deurmodellen Parma
 • Raffito Deurmodellen Palermo
 • Raffito Deurmodellen Carpi
 • Raffito Deurmodellen Oristano
 • Raffito Deurmodellen Padua
Bekijk alle deuren

MAAK UW KAST COMPLEET MET ACCESSOIRES

Niet alleen de buitenkant, maar ook het interieur van een moderne kast kunt u zelf naar smaak inrichten. Bepaal zelf de ideale indeling, zoals waar en hoeveel lades, planken en andere accessoires u in uw moderne kast wilt aantreffen. Tot aan de handgrepen aan toe kunt u uw kast volledig in eigen stijl inrichten.

Raffito zorgt voor een moderne kast met een uniek design en een inrichting die volledig op uw wensen is afgestemd. Zoals u van Raffito gewend bent.

Alle deurgrepen Alle decoren Alle accessoires

Moderne stijldeuren met een eigentijds karakter

Raffito heeft een ruime keuze in moderne stijldeuren voor uw kast. Door op geraffineerde wijze gebruik te maken van de spanning in het contrast van de gebruikte materialen, hebben de moderne deuren een mooie mix van stijlen en trends gekregen. Op deze manier stralen de deuren een juiste sfeer uit, die een perfecte match kunnen vormen met uw woonstijl.

Wilt u weten of de gekozen kleur ook daadwerkelijk past bij de rest van uw interieur? Via onze website vraagt u eenvoudig stalen aan. Zo maakt u met zekerheid de juiste keuze.

Vraag een staal aan

DE MOOISTE KLEUREN EN DESSINS

We hebben een grote variëteit aan moderne stijldeuren voor uw schuifdeurkast. Maak kennis met onze stijldeuren die we de namen Siena, Florence, Bologna, Verona, Rimini (een stijldeur met matglas) en Novara (een stijldeur met spiegelglas) hebben meegegeven. Door de strakke vormgeving en stijlvolle frezing in de deur, wordt het karakter gekenmerkt. 

Een op maat gemaakte stijldeur van Raffito is een absolute meerwaarde voor uw woning. De inrichting van een woning moet als puzzelstukjes in elkaar passen. Dit is niet alleen van toepassing in de maatvoering van de meubels, maar ook in de woonstijl. Een stijl die aanspreekt, is vaak door het gehele huis terug te vinden.

EEN MODERNE KAST IN UW INTERIEUR

Een Raffito moderne schuifdeurkast is strak vormgegeven en past volledig bij een hedendaagse uitstraling. Onze moderne schuifdeurkasten hebben een uniek eigentijds karakter en zijn op een fantastische manier vormgegeven. We hebben een veelzijdige keuze in de manier waarop u de moderne schuifdeurkast persoonlijk kunt maken.

Onze ontwerpers hebben een mix van stijlen en trends op een geraffineerde manier weten te combineren, waarbij gebruik is gemaakt van de spanning in de contrasten van de gebruikte materialen. Dit design zorgt ervoor dat deze schuifdeurkast uitstekend past in een moderne woninginrichting.

Stijlvolle AFWERKING VOOR moderne GARDEROBEKASTen

Ook voor moderne schuifdeurkasten kunt u prima bij Raffito terecht. Onze schuifdeurkasten hebben een mooie uitstraling met een zeer eigentijds karakter. De kast moet sfeer ademen en moet u blij maken. Dat doen we door prachtige materialen en kleuren te zoeken die dat gevoel kunnen evenaren.

Een moderne schuifdeurkast wordt volledig op maat voor u geleverd in exact de afmetingen die u wenst en met een inrichting die afgestemd is op uw smaak. Uw kast op maat wordt dus speciaal voor u vervaardigd.

Bekijk garderobekasten Alle kast oplossingen
garderobekasten

garderobekasten

Moderne kasten van de beste kwaliteit

Onze kasten zijn onderscheidend in klasse en vakmanschap en vormen de nieuwe standaarden in de markt van moderne schuifdeurkasten.

Onze moderne schuifdeurkasten worden gemaakt van de meest hoogwaardige materialen, zoals u van Raffito gewend bent. Ieder element dat wij voor de kasten gebruiken, wordt eerst tot in detail gecontroleerd voordat het gebruikt wordt. Alleen op deze manier kunnen wij onze kasten ons kwaliteitscertificaat meegeven en u een garantie van maar liefst 20 jaar aanbieden. Hiermee zijn wij uniek in de woning interieur branche.

Bekijk de brochure

Duurzame materialen voor uw kast op maat

Een moderne garderobekast is een aankoop waar u ongetwijfeld levenslang plezier van wilt hebben. De kast moet niet alleen volledig passen in bij uw interieur, maar ook van een hoogstaande duurzame kwaliteit zijn. Aan beide aspecten hechten wij grote waarde.

Onze kasten hebben niet alleen een schitterend design maar zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit is duidelijk zichtbaar aan de deuren, deze stralen dan ook absolute stijl en vakmanschap uit. Daarnaast voeren we een kwaliteitscheck uit op ieder element dat gebruikt wordt in onze productie. Hierdoor hebben deze deuren een perfecte kwaliteit, waarop u een garantie van maar liefst 20 jaar heeft. De keuze van het materiaal is onderdeel van ons beleid, waarin wij zeer veel waarde hechten aan het duurzaam ondernemen.

Bepaal zelf de ideale indeling

Het design en de uitstraling van de moderne schuifdeurkasten van Raffito uniek in zijn soort. Een ander aspect waar wij uniek in zijn, is dat u een schuifdeurkast die modern is uitgevoerd volledig op maat kan laten vervaardigen. Ook hierin verschillen wij van de meeste aanbieders. Mensen die meubels gaan uitzoeken zijn vaak tevreden met meubels die de afmetingen en de gewenste design van de kast benaderen. Als u kiest voor de moderne schuifdeurkasten van Raffito is dit niet nodig, wij maken uw kast exact zoals u dat wenst.

Bij het ontwerpen van een moderne kast heeft u de keuze uit diverse designs. De namen van deze designs (Bologna, Florence, Siena, Novara, Rimini en Verona) verwijzen naar het Italiaanse design dat in onze ontwerpen is verwerkt. U kunt vanzelfsprekend kiezen voor passende handgrepen bij de schuifdeuren. Met deze handgrepen kunt u de landelijke uitstraling van de Barn schuifdeurkasten extra versterken.

Inspiratie voor uw kast op maat

Raffito kasten op maat staat voor klasse en vakmanschap. Elke kast kan naar wens worden samengesteld met een eigen karakter. Laat u inspireren!


Bekijk alle inspiratie

ONTWERP UW EIGEN Moderne KAST op maat

U kunt niet alleen de buitenkant, maar ook het interieur van de kast helemaal naar wens samenstellen. Dit doet u eenvoudig met behulp van onze kastendesigner. Met betrekking tot het interieur zult u veel meer keuzemogelijkheden hebben. Het interieur van de moderne kast kunt u zelf “intekenen” met behulp van de kastendesigner.

U kunt hierbij zoveel planken, hangmogelijkheden en lades gebruiken als u maar wilt. Daarnaast hebben we ook diverse handige accessoires voor u beschikbaar, zoals een schoenenrek op maat, een garderobelift en verlichting. U kunt uw moderne garderobekast dus volledig naar wens samenstellen.

Persoonlijk advies nodig?

Als u de voorkeur geeft aan persoonlijk advies over ons aanbod in moderne deuren voor kasten kunt u hiervoor uitstekend bij onze Raffito dealers terecht. Dit zijn zeer service gerichte doe-het-zelf zaken die verspreid door het hele land gevestigd zijn.

Hier staan vakmensen voor u klaar die uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen om u verder te helpen. Dit kan in vorm van advies, maar zij kunnen ook helpen met het inmeten en opbouwen van uw kast. Daarnaast beschikken deze vakmensen over een uitstekende vakkennis en kunnen al uw vragen beantwoorden bij de aankoop van uw Raffito kast.

vragen over Barn deuren beantwoord

Raffito kasten zijn kasten met karakter welke bij iedereen en in elke ruimte passen. Onze kasten zijn stijlvol, functioneel en worden met liefde voor u op maat gemaakt.

De moderne kast moet sfeer ademen en een eigen karakter hebben. Dat doen we door prachtige materialen en kleuren te zoeken die dat gevoel kunnen evenaren. Om u verder te helpen hebben we de meest gestelde vragen op een rij gezet.

De moderne garderobekasten van Raffito worden gemaakt van MDF-panelen. Dit materiaal is sterk, vormvast en bewerkbaar. U kunt het paneel in elk gewenste kleur overschilderen. Daarnaast is het mogelijk om deurprofielen te kiezen met een glas- of spiegeldeuren. De omlijstingen van de deuren worden in de meeste gevallen gemaakt van aluminium. Alleen de inizio is een uitzondering. Dit profiel bestaat uit staal. Uiteraard zijn de deurprofielen evenals de deuren verkrijgbaar in de mooiste kleuren en tinten.

Om ervoor te zorgen dat u met zekerheid de juiste moderne garderobekast koopt is het belangrijk dat u vooraf bepaalt waar de kast komt te staan in de slaap- of kledingkamer. Meet de beschikbare ruimte in, zodat u weet hoe de verhoudingen eruit moeten komen te zien. Houd ook rekening met de gewenste opbergruimte. Wilt u alleen legplanken of alleen hangrekken of juist allebei? Zijn accessoires zoals een schoenenrek, garderobelift of verlichting gewenst. En wel of geen spiegel? U wilt wel kunnen zien of u leuk voor de dag komt natuurlijk. In de kastendesigner heeft u de mogelijkheid om uw garderobekast met moderne uitstraling helemaal naar wens samen te stellen.

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel