Barn stijldeuren voor uw op maat gemaakte kasten

ONTDEK onze Barn Deuren en geniet van EEN LANDELIJKE UITSTRALING.

Vind uw dealer

Barn DEUREN voor uw kast op maat

Een Raffito Barn kastdeur is allesbehalve een standaard deur. Deze stoere kastdeur is van mooie kwaliteit en geeft een landelijk karakter. Perfect te combineren met stoere industriële grepen wat het effect van de uitstraling versterkt.

We hebben diverse Barn deuren waaruit u kunt kiezen, waarmee u de kast een volledig eigen karakter geeft. Inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure

ONTDEK DE Barn KASTDEUREN

Er zijn 13 prachtige kleuren voor Barndeuren beschikbaar, ieder uniek. Geef uw kamer een landelijke uitstraling met schuifdeuren. Het MDF paneel kan ik elke gewenste kleur overgeschilderd worden. Maak uw Barn stijldeur af met een passende deurgreep en kies de stijl die bij u past!

  • Raffito Deurmodellen Ancona
  • Raffito Deurmodellen Bolzano
  • Raffito Deurmodellen Latina
  • Raffito Deurmodellen Modena
  • Raffito Deurmodellen Ravenna
  • Raffito Deurmodellen Salerno
  • Raffito Deurmodellen Vicenza
Bekijk alle deuren

MAAK UW KAST COMPLEET MET ACCESSOIRES

Niet alleen de buitenkant, maar ook het interieur van een landelijke kast kunt u zelf naar smaak inrichten. Bepaal zelf de ideale indeling, zoals waar en hoeveel lades, planken en andere accessoires u in uw moderne kast wilt aantreffen. Tot aan de handgrepen aan toe kunt u uw kast volledig in eigen stijl inrichten.

Raffito zorgt voor een landelijke kast met een uniek design en een inrichting die volledig op uw wensen is afgestemd. Zoals u van Raffito gewend bent.

Alle deurgrepen Alle decoren Alle accessoires

Sfeervolle stijldeuren met een ROBUUST karakter

Een landelijk wooninterieur wordt gekenmerkt door een wat grove en robuuste vormgeving. Onze Barn kasten op maat hebben een geheel eigentijds landelijk karakter. Er is op subtiele wijze een mooie combinatie gemaakt van stijl en vakmanschap. De kasten met Barn deuren doen in eerste instantie denken aan de deuren van de hooischuren die op boerderijen terug te vinden zijn.

Om u zich hierin te laten inspireren kunt u de diverse kleurstalen van onze kastdeuren bestellen. We hebben hiervoor mooie collectie samengesteld waarin u kunt kennismaken met onze eindeloze kleuropties.

Vraag een staal aan Bekijk onze brochure

DE MOOISTE KLEUREN en dessins

De Barn garderobekasten op maat van Raffito zijn een uitstekend alternatief voor mensen die waarde hechten aan een stoere landelijke stijl in combinatie met klasse en vakmanschap. De inrichting van een woning moet als puzzelstukjes in elkaar passen. Dit is niet alleen van toepassing in de maatvoering van de meubels, maar ook in de woonstijl. Een stijl die aanspreekt, is vaak door het gehele huis terug te vinden.

De Barn garderobekasten zijn in diverse kleuren en stijlen verkrijgbaar. Ook in de kleurstelling van de deuren wordt u een veelzijdige keuze gepresenteerd. U kunt kiezen uit neutraal wit, ivoor, steengrijs, aluminium, antraciet, linnen, eiken natuur, walnoot en eiken antraciet. Dit zijn allemaal mooie kleuren die uitstekend in een landelijke inrichting passen.

Een landelijke kast IN UW INTERIEUR

Wij hebben zeer veelzijdige keuzemogelijkheden met betrekking tot het design van de Barn deuren voor kasten. Het verschil tussen deze stijlen is te vinden in de tekening van de deur. U kunt vanzelfsprekend kiezen voor passende handgrepen bij de schuifdeuren. Met deze handgrepen kunt u de landelijke uitstraling van de Barn deuren extra versterken.

Met passende industriële deurgrepen kunt u deze uitstraling een extra accent geven. Door het geweldige design van de deuren behouden deze een mooie stijlvolle uitstraling en heeft u niet het idee dat u echt in de hooiberg slaapt. Een Barn garderobekast kan dan ook het best omschreven worden als een stijlvolle kast met een robuust design.

Sfeervolle afwerking voor Barn garderobekasten

Een wat robuuste landelijke stijl is vaak niet alleen te zien in een woonkamer, maar ook de slaap- of kleding kamers zijn vaak met karakteristieke schuifdeurkasten ingericht.

Een Barn schuifdeurkast wordt volledig op maat voor u geleverd in exact de afmetingen die u wenst en met een inrichting die afgestemd is op uw smaak. Uw kast op maat wordt dus speciaal voor u vervaardigd.

Bekijk garderobekasten Alle kast oplossingen

BARN kasten van de beste kwaliteit

De Barn kasten hebben de kwaliteit die het uitstraalt: stoer, robuust en sterk. Dit komt omdat we gebruik maken van zeer hoogwaardige materialen. Naast de zorgvuldige materiaalkeuze, wordt ieder element van de kast gecontroleerd en voorzien van een kwaliteitskeurmerk. Hierdoor kunnen we met een gerust hart een garantie van maar liefst 20 jaar aanbieden.

De barn kasten van Raffito zijn stijlvol, functioneel en worden met liefde voor u op maat gemaakt. De kast moet sfeer ademen en moet u blij maken. Dat doen we door prachtige materialen en kleuren te zoeken die dat gevoel kunnen evenaren.

Vraag een staal aan Bekijk onze brochure

Duurzame materialen

In het ontwerp van onze Barn kastdeuren is een landelijke uitstraling in een stijlvol karakter vormgegeven. Deze deuren hebben een stoere uitstraling waarin stijl en vakmanschap duidelijk zichtbaar zijn. Dit komt omdat er op geraffineerde wijze gebruik is gemaakt van de spanning in het contrast van materialen.

Een Barn schuifdeurkast wordt gemaakt van materialen van zeer hoogwaardige kwaliteit. Ieder element van de kast wordt eerst zorgvuldig gecontroleerd, voordat het wordt gebruikt in de kast. Op deze manier kunnen we volledig achter het kwaliteitscertificaat staan, waarvan iedere Raffito kast wordt voorzien. Met Raffito heeft u een stijlvolle kast van de beste materialen. We hechten dan ook veel waarde aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, met hierin een nadrukkelijke aandacht voor mens en natuur.

Bepaal zelf de ideale indeling

Het design en de uitstraling van de moderne schuifdeurkasten van Raffito uniek in zijn soort. Een ander aspect waar wij uniek in zijn, is dat u een schuifdeurkast die modern is uitgevoerd volledig op maat kan laten vervaardigen. Ook hierin verschillen wij van de meeste aanbieders. Mensen die meubels gaan uitzoeken zijn vaak tevreden met meubels die de afmetingen en de gewenste design van de kast benaderen. Als u kiest voor de moderne schuifdeurkasten van Raffito is dit niet nodig, wij maken uw kast exact zoals u dat wenst.

Bij het ontwerpen van een barn kast heeft u de keuze uit diverse designs. De namen van deze designs (Bolzano, Salerno, Ancona, Vicenza, Ravenna, Modena en Latina) verwijzen naar het Italiaanse design dat in onze ontwerpen is verwerkt. U kunt vanzelfsprekend kiezen voor passende handgrepen bij de schuifdeuren. Met deze handgrepen kunt u de landelijke uitstraling van de Barn schuifdeurkasten extra versterken.

Inspiratie voor uw kast op maat

Ontdek de perfecte opbergoplossingen op maat bij Raffito. Ontdek de nieuwste interieurtrends en doe ideeën op voor kleerkasten, schuifdeurkasten, inloopkasten en draaideurkasten. Laat u inspireren!


Bekijk inspiratie Lees de blog

ONTWERP UW EIGEN BARN KAST op maat

Niet alleen de buitenkant kunt u volledig op uw smaak afstemmen, ook het inrichten van de kast laten we volledig aan u over. U heeft volledig de vrije hand met betrekking tot de inrichting, zowel in kleur als in vormgeving. Om de juiste inrichting te bepalen kunt u het beste gebruik maken van onze kastendesigner. Dit begint met de deuren van de kast, die voor het grootste gedeelte het landelijke- en robuuste karakter van de Barn schuifdeurkasten bepalen.

Geen enkele kast heeft dezelfde samenstelling en daar houden wij bij Raffito vanzelfsprekend rekening mee. Ook de ruimte achter de Barn kastdeuren kunt u volledig zelf inrichten. Nadat u gekozen hebt voor de Barn stijldeuren en de gewenste opstelling hebt aangegeven, kunt u de kast volledig naar wens intekenen.

Bekijk barn stijldeuren

Persoonlijk advies nodig?

Als u de voorkeur geeft aan persoonlijk advies over ons aanbod in moderne deuren voor kasten kunt u hiervoor uitstekend bij onze Raffito dealers terecht. Dit zijn zeer service gerichte doe-het-zelf zaken die verspreid door het hele land gevestigd zijn.

Hier staan vakmensen voor u klaar die uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen om u verder te helpen. Dit kan in vorm van advies, maar zij kunnen ook helpen met het inmeten en opbouwen van uw kast. Daarnaast beschikken deze vakmensen over een uitstekende vakkennis en kunnen al uw vragen beantwoorden bij de aankoop van uw Raffito kast.

Meer weten over de Barn deuren?

Raffito kasten zijn kasten met karakter welke bij iedereen en in elke ruimte passen. Onze kasten zijn stijlvol, functioneel en worden met liefde voor u op maat gemaakt.

Uw landelijke kast moet sfeer ademen en een eigen karakter hebben. Dat doen we door prachtige materialen en kleuren te zoeken die dat gevoel kunnen evenaren. Om u verder te helpen hebben we de meest gestelde vragen op een rij gezet.

Veelgestelde vragen

Het samenstellen van uw barn garderobekast op maat doet u eenvoudig met behulp van onze kastendesigner. Deze online tool, die u kunt vinden op onze website, zal alle mogelijkheden laten zien. De 3D-tekening in de tool helpt uw ideeën te visualiseren en maakt het makkelijker om keuzes te maken. Benieuwd of de garderobekast er beter in het wit of zwart uitziet? Met een simpele druk op de knop past u de kleur aan, maar ook de maatvoering, materialen, accessoires en indeling zijn eenvoudig aan te passen.

Voorziet u uw garderobekast van barndeuren? Maak het plaatje compleet door te kiezen uit een van de vele mooie deurgrepen: Nuovo, nuovo bianca, nuovo oro, classico bronzo, classico lattina, mediana grafite, mediana argento, bracciano, bracciano nero, nuovo nero, nuovo staijn, garda, maggiore. Al deze deurgrepen zijn geschikt voor barn garderobekasten. Gaat u voor dezelfde tint als de deur of een ander accent voor een spannend contrast? U bepaalt het helemaal zelf.

Bekijk alle vragen