Over Raffito

Raffito levert hoogwaardige kasten-, meubels- en industriële deuren op maat. We hebben oog voor detail en stijl. Raffito kent een eigen gezicht, een eigen karakter. Vraag direct onze brochures aan.

Bekijk onze brochures
meubel op maat

Raffito kasten-, meubels- en industriële deuren op maat

Raffito heeft ‘mooi wonen’ hoog in het vaandel staan en wil smaakvol zijn voor iedereen. Een mix van stijlen en trends met spanning in contrasten van materialen.

Producten kennen een lange levensduur doordat we oog hebben voor mens en natuur, in onze fabriek en daarbuiten. Daarom staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog op onze agenda. En dat geldt ook voor onze mensen die in de onderneming dag in dag uit de mooiste producten creëren en produceren.

Onze showroom Neem contact op

VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

DE HOOGSTE KWALITEIT GEMAAKT IN NEDERLAND

Hout is onze passie en is een mooie combinatie met vakmanschap. Elke kast, elke deur, elk schroefje glijdt door de handen van onze medewerkers. Er is niet alleen vooraf controle maar ook controle achteraf. Daarom krijgt elke geproduceerde kast een kwaliteitscertificaat. Daarbij kiezen wij altijd voor de beste materialen voor onze mooiste kasten. Dat vinden wij heel vanzelfsprekend.

Vind een Raffito expert

OP DE MILLIMETER GEMAAKT

KUNDIGE MONTEURS

ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

VAKMANSCHAP & KWALITEIT

inloopkast op maat

Creëer de perfecte kast met onze opbergoplossingen

Bij Raffito zijn we gepassioneerd door het creëren van opbergoplossingen op maat die niet alleen functioneel zijn, maar ook uw persoonlijke stijl weerspiegelen. Onze opbergmeubels zijn ontworpen met de hoogste kwaliteitseisen en vakmanschap, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een duurzame en stijlvolle kast krijgt die aan uw behoeften voldoet.

Of u nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische kast of een traditionele, klassieke oplossing, wij hebben de expertise en het vakmanschap om het voor u te realiseren.

Bekijk kasten op maat

INSPIRATIE

Inspiratie nodig?

Voor elke situatie, opbergprobleem of type interieur biedt Raffito een passende oplossing. Ontdek de nieuwste interieurtrends en vind diverse opbergtips voor uw kast op maat! Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten.

We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.Bekijk inspiratie
Opbergtips

Open kast, schuifdeurkast of kast met scharnieren?

Interieurtips

Upgrade je thuiswerkplek met schuifdeurkasten

Interieurtips

Schuifdeurkasten voor kinderkamers

Interieurtips

Ensuite kasten, van ontwerp tot installatie!