De industriële look is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het is een prachtige stijl, die vele opties biedt. Het leuke aan deze stijl is dat je er een unieke stijl mee neerzet, die niet direct te overheersend is. De industriële woonstijl is namelijk redelijk subtiel. Dit komt doordat de stijl vooral terugkomt in de basisitems in huis. Denk aan de vloer, muur en lampen. Ook zijn er diverse opties voor industriële schuifdeuren. In deze blog vertellen we daar meer over.

indsutriële schuifdeur

WAAR HERKENT U INDUSTRIËLE MEUBELS AAN?

Voordat we ingaan op de opties voor industriële schuifdeuren, is het goed om te weten waar u deze stijl aan herkent. Over het algemeen kunt u industriële meubels herkennen aan een strakke vormgeving en minimalistische stijl. Vaak zijn ze neutraal van kleur en hebben ze een ruwe afwerking. Ook wordt er vaak staal gebruikt in, bijvoorbeeld voor de poten van een tafel, bureau of dressoir.

Deurpanelen met een industriële uitstraling zijn vooral te herkennen aan de mooie, robuuste materialen en strakke lijnen. Bent u benieuwd wat de opties voor industriële schuifdeuren zijn? Hieronder hebben we een aantal opties voor u op een rijtje gezet.

OPTIES INDUSTRIËLE SCHUIFDEUREN

Via onze kastendesigner, beschikbaar bij onze dealers bepaalt u het uiterlijk van uw kastdeuren helemaal zelf. Binnen deze tool vindt u diverse opties om zelf een industriële schuifdeuren samen te stellen. We hebben verschillende opties voor industriële schuifdeuren, die allemaal prachtig tot zijn recht komen in een modern, industrieel of minimalistisch interieur. Niet alleen het type deur bepaalt u zelf, maar ook de kleur, de breedte en de hoogte van de deuren. Met andere woorden: u kunt uw deur tot in de kleinste details samenstellen.

DIVERSE EXTRA OPTIES

Verder zijn er nog diverse extra opties voor industriële schuifdeuren. Dit zijn handige accessoires, die veel woongemak bieden. Denk bijvoorbeeld aan verlichting met sensoren. Zo hoeft u ’s ochtends vroeg niet meteen een felle lamp aan te zetten als u uzelf wilt aankleden. Met de functionele en sfeervolle verlichting kastverlichting heeft u precies genoeg licht om uw kleding uit te zoeken, zonder dat uw partner daar last van heeft. Bent u op zoek naar industriële kastdeuren, maar wilt u er ook graag een kastinrichting bij? Bekijk dan eens onze opties voor wandkasten. Ook deze stelt u geheel naar wens samen.

Onze verkoopadressen

Zowel de binnenkant als de buitenkant van de kast! Kunt u wel wat advies gebruiken bij het uitzoeken van een kast of schuifdeur? Ga dan eens langs bij een van onze verkoopadressen. Zij helpen u graag verder met het ontwerpen van een kast op maat!