WandKASTEN op Maat gemaakt

Functionele Wandkasten VOOR IEDERE woonstijl.

Vraag een staal aan Zoek een dealer
wand boekenkast

WANDKAST OP MAAT NAAR WENS

Bij Raffito stelt u wandkasten op maat samen. U bepaalt zelf de stijl, vormgeving en afwerking. De kasten hebben een klassiek, hotel chique, aards of minimalistisch design. Onze minimalistische kastdeuren hebben een mooie strakke frezing met een strakke vormgeving. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een mooie Marokkaanse stijl waarbij de kastdeuren een warme uitstraling hebben met een aardse look. De klassieke lijn heeft meer een ambachtelijk design, dat gekenmerkt wordt door de mooie ronde lijnen. Dit geeft een mooie tijdloze uitstraling. Liever iets wat meer luxe uitstraalt? Onze hotel chique wandkasten zijn elegant en voegen een bijzondere twist toe aan uw interieur.

Bekijk de brochure

WANDKAST op maat laten maken?

Een wandkast moet natuurlijk volledig passen bij uw woonstijl. Voor zo’n eyecatcher wilt u natuurlijk geen enkele concessie doen en dat hoeft ook niet bij Raffito. Wij vervaardigen wandkasten op maat in iedere gewenste stijl. De kast zal dan ook tot in perfectie passen in uw woninginrichting.

Vind een winkel

Wandkast op maat woonkamer

Specifiek op zoek naar een wandkast op maat voor in uw woonkamer? De wandkasten van Raffito geven uw woning een frisse uitstraling. Bij ons geen kant-en-klare oplossingen, maar kwalitatieve maatwerkkasten met oog voor design. In onze eigen fabriek maken wij al onze wandkasten op maat. Hierdoor kunnen wij onze hoogwaardige kwaliteit waarborgen.

VERVAARDIGD VAN HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Een wandkast wordt gekocht met de doelstelling om hier jarenlang plezier van te hebben. Hier sluit de uitstekende kwaliteit van onze kasten perfect bij aan. Onze wandkasten worden vervaardigd van hoogwaardige materialen. Alleen het beste materiaal is goed genoeg voor ons. Door onze hoge standaarden op dit vlak staan we dan ook volledig achter de duurzame kwaliteit van onze kasten en kunnen we u een garantie van maar liefst 20 jaar aanbieden. Daarnaast is het goed om te weten dat we veel waarde hechten aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en hier al onze bedrijfsprocessen aan spiegelen.

TV wandkast op maat

In veel huiskamers de televisie het centrale punt. Dé plek waar mensen samenkomen om te ontspannen. Door een tv wandkast op maat te ontwerpen, weet u zeker dat de kast past bij uw interieur. Media bergt u keurig op, kabels zijn weggewerkt en de tv hangt exact op de juiste hoogte. Bij Raffito bent u de designer. In de kastendesigner werkt u stapsgewijs toe naar uw droomkast.

Vind een Raffito verkooppunt bij u in de buurt

Behoefte aan persoonlijk advies of samen met een specialist uw wandkast op maat samenstellen? Medewerkers bij de Raffito dealers helpen u graag. Deze dealers liggen verspreid door het hele land gevestigd, zodat u hiervoor niet ver hoeft te reizen. De vakkundige medewerkers nemen uitgebreid de tijd voor u om uw wensen te inventariseren en onze mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunnen zij u uitstekend helpen met het inmeten en opbouwen van de kast bij u thuis. Vanzelfsprekend hebben deze vakmensen een uitstekende productkennis zodat zij al uw vragen kunnen beantwoorden.

WANDKAST OP MAAT LATEN MAKEN

Veel mensen hebben exact in hun hoofd aan welke eisen een ideale opbergkast moet voldoen, maar hebben nog geen beeld gevormd hoe ze deze kast vormgegeven willen hebben. Hier kunnen wij uitstekend bij helpen. U vindt op onze website diverse inspiratie mogelijkheden in vorm van verschillende afbeeldingen, tips en blogs. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze gebruiksvriendelijke kastendesigner.

Onze kastendesigner leidt u door al onze mogelijkheden heen. Dit begint met de opstelling en de stijl van de kast. Onze kasten zijn zeer stijlvol vormgegeven waarbij er op een geraffineerde wijze gebruik is gemaakt van de spanning in het contrast van de gebruikte materialen. Door een uitgebalanceerde mix van stijlen en trends hebben de kasten een mooie eigentijdse uitstraling gekregen. De exacte vormgeving hiervan kunt u zelf bepalen.

MAAK ONLINE EEN ONTWERP

Om uw plannen verder vorm te geven kunt u onze online kastendesigner gebruiken, waarin u zelf uw wandkast kunt samenstellen. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke tool die u kunt gebruiken om uw ideeën verder vorm te geven. De tool zal u stap voor stap langs al onze mogelijkheden leiden. Doordat u de designer onbeperkt en zonder enige verplichting kunt gebruiken, is dit een uitstekende mogelijkheid om uw ideeën te visualiseren en te vergelijken. Zo stelt u eenvoudig zelf een kast op maat samen.

Naast de gewenste stijl en de opstelling van de wandkast, kunt u ook de inrichting van de kast bepalen met behulp van de designer-tool. Hiervoor heeft u mogelijkheden om de gewenste inrichting van de kast in te tekenen en te bepalen hoeveel planken, ophangmogelijkheden en lades u in uw kast geplaatst wilt hebben en ook de locatie hiervan. Tevens kunt u onze handige accessoires in de kast integreren zoals een schoenenrek op maat, een garderobelift, een uittrekbare garderobestang, een uittrekbaar broekenrek, een mouwbeschermer, een uittrekbare legplank en verlichting. Tot slot kunt u een keuze maken uit onze stijlvolle de lade- en kastdeurgrepen en de kleurstelling van de kast bepalen. Hiervoor hebben we een rijk palet aan mooie, warme kleuren voor u beschikbaar.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen

AL UW VRAGEN BEANTWOORD

De wandkasten van Raffito zijn stijlvol, functioneel en worden met liefde voor u op maat gemaakt. De kast moet sfeer ademen en een eigen karakter hebben. Dat doen we door prachtige materialen en kleuren te zoeken die dat gevoel kunnen evenaren.

Om u verder te helpen hebben we de meestgestelde vragen op een rij gezet. Bekijk meer over onze kasten op maat of stel uw vraag aan een medewerker van een Raffito verkooppunt.

Het maken van een wandkast op maat vraagt ook om een prijs op maat. U zult van de meeste fabrikanten dan ook geen concrete prijsopgaves krijgen voor hun wandkasten op maat. Bij Raffito doen we dat toch net iets anders. Wij vinden het namelijk wel belangrijk dat u inzicht krijgt in de kosten van wandkast op maat. Tijdens het maken van een ontwerp in onze kastendesigner wordt de prijs realtime geüpdatet. Zo kunt u zelf bepalen of eventuele extra’s de meerprijs waard zijn. Let op: eventuele inmeet- en montagekosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Neem onze offerte mee naar een Raffito-dealer bij u in de buurt. De medewerkers kunnen u dan meer vertellen over bijkomende kosten voor hun service.

Met onze kastendesigner kunt u losse modules aan uw wandkast toevoegen. Met onze standaardmodules ontwerpt u in enkele minuten een fraaie wandkast op maat. U kunt vervolgens lades toevoegen door deze naar de gewenste plek in de kast te slepen. Kies voor de module ‘vrije indeling’ om volledige vrijheid te krijgen bij het maken van een indeling. Naast lades kunt u ook planken en andere accessoires als een garderobestang of schoenenrek toevoegen. Bij het ontwerpen van een wandkast krijgt u altijd de keuze uit meerdere basisopstellingen. De meeste van deze opstellingen zijn van lades voorzien. Deze kunt u in de ontwerpfase weer verwijderen of verplaatsen.

De kastendesigner van Raffito maakt het mogelijk om in drie stappen tot uw eigen ontwerp voor een wandkast te komen. In de eerste stap kiest u de gewenste stijl. Zo kunt u kiezen uit een wandkast met loft, landelijke, klassieke of moderne stijldeuren. Andere opties zijn omlijste deuren en draaideuren. U kunt zelf bepalen welk deel van de kast achter deuren verborgen wordt en wat zichtbaar blijft.

Met de wandkasten van Raffito blijft het boorwerk tot het minimum beperkt. De gaten in het hout zijn voorgeboord, zodat het in elkaar zetten van de kast soepel en snel verloopt. De geleiderails van de schuifdeuren worden in de meeste gevallen wel in de vloer en het plafond vastgezet. Wanneer dit niet mogelijk is, kunt u dit met de dealer bespreken. Zij zijn gespecialiseerd in het monteren van onze wandkasten en nemen uw zorgen dan ook graag uit handen. Vraag een offerte aan door een ontwerp te maken in onze designer en neem de offerte mee naar een Raffito-dealer bij u in de buurt. Zij helpen u dan verder met het bestellen en monteren van de wandkast.

HET BLOG

INSPIRATIE NODIG VOOR
UW wandkast?

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten.
We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.

Bekijk alle inspiratie Brochure aanvragen
Interieurtips

Tips om een hal in te richten

Interieurtips

Kleine slaapkamer indelen

Interieurtips

Tips voor een minimalistisch interieur

Interieurtips

Kasten op maat onder een schuin dak