INDUSTRIELE DEUREN voor uw kasten

ONTDEK onze INDUSTIRËLE Deuren en geniet van EEN MODERNE UITSTRALING.

Vind uw dealer

ONTDEK DE VERSCHILLENDE INDUSTRIËLE STIJLDEUREN

Industriële deuren zijn volledig in opkomst bij het inrichten van een woning. Steeds meer mensen maken deze keuze en dat is niet verwonderlijk, de industriële deuren passen in vrijwel iedere woninginrichting en bieden veelzijdige combinatiemogelijkheden.

De industriële kastdeuren van Raffito kunt u op maat laten vervaardigen. Het voordeel hiervan is dat u er een persoonlijke tint aan kunt geven en de inrichting van de kast volledig kunt afstemmen op uw wensen.

Ontwerp uw kast

MAAK UW KAST COMPLEET MET ACCESSOIRES

Niet alleen de buitenkant, maar ook het interieur van een landelijke kast kunt u zelf naar smaak inrichten. Bepaal zelf de ideale indeling, zoals waar en hoeveel lades, planken en andere accessoires u in uw moderne kast wilt aantreffen. Tot aan de handgrepen aan toe kunt u uw kast volledig in eigen stijl inrichten.

Raffito zorgt voor een moderne kast met een uniek design en een inrichting die volledig op uw wensen is afgestemd. Zoals u van Raffito gewend bent.

Verlichting Laden Ladengrepen Accesoires

WAT ZIJN INDUSTRIËLE KASTDEUREN?

Een industriële woninginrichting kenmerkt zich door een soberheid en functionaliteit. In veel gevallen wordt er gekozen voor een neutrale kleurstelling wat ruw en onafgewerkt kan overkomen. Industriële kastdeuren passen hier volledig bij. Het ontwerp van de deuren is neutraal en relatief eenvoudig, dat vooral te herkennen is aan een zeer strakke vormgeving met een minimalistische stijl. De kastdeuren hebben een stoere en robuuste uitstraling en zijn uitstekend te combineren met diverse woonstijlen.

Om u zich hierin te laten inspireren kunt u de diverse kleurstalen van onze kastdeuren bestellen. We hebben hiervoor mooie collectie samengesteld waarin u kunt kennismaken met onze eindeloze kleuropties.

Vraag een staal aan Bekijk onze brochure

INDUSTRIËLE DEUREN VOOR KASTEN VAN HOGE KWALITEIT

De industriële deuren van Raffito zullen zeker niet “goedkoop” overkomen. De deuren zijn zeer mooi vormgegeven en stralen absolute vakmanschap en stijl uit. Dit komt door het gebruik van hoogwaardige materialen die we gebruiken bij het vormgeven van de deuren. Al onze materialen zijn voorzien van een kwaliteitskeurmerk dat pas gegeven wordt na zorgvuldige kwaliteitscontrole van de elementen. Wij zijn dusdanig overtuigd van de hoge kwaliteit die wij bieden, dat we u met een gerust hart een garantie van maar liefst 20 jaar geven op onze industriële deuren voor kasten. Hiermee zijn wij uniek.

Naast onze lange garantieperiode, zijn er nog een aantal andere belangrijke zaken waarin wij een zeer hoge standaard hebben. U kunt hierbij denken aan onze uitstekende serviceverlening en onze mogelijkheden om de industriële kastdeuren op maat voor u te vervaardigen.

INDUSTRIËLE KAST ONTWERPEN

Mocht u de voorkeur geven om uw keuze in alle rust thuis te bepalen, kunt u gebruik maken van onze online kastendesigner. Dit is een gebruiksvriendelijke tool op onze website die u onbeperkt en zonder verplichtingen kunt gebruiken. De kastendesigner is uitstekend geschikt om uw ideeën uit te werken en uw gedachtegang te visualiseren bij het ontwerpen van uw industriële kast.

De kastendesigner zal u langs al onze opties heen leiden, zodat u alle mogelijkheden kunt vergelijken. Deze opties zullen betrekking hebben op zowel de industriële kastdeuren als het interieur van de kast. Bij dit laatste heeft u alle mogelijkheden om uw kast in te richten met behulp van planken, lades, ophangmogelijkheden en andere handige accessoires. Daarnaast kunt u via de kastendesigner de exacte maatvoering van de kast opgeven. Een kast van Raffito wordt immers tot op de millimeter nauwkeurig voor u op maat vervaardigd. Hierdoor zal de kast ook op dit vlak één geheel vormen met uw woning.

Inspiratie voor uw kast op maat

Ontdek de perfecte opbergoplossingen op maat bij Raffito. Ontdek de nieuwste interieurtrends en doe ideeën op voor kleerkasten, schuifdeurkasten, inloopkasten en draaideurkasten. Laat u inspireren!


Bekijk inspiratie Lees de blog

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel