U kunt bij Raffito uitstekend terecht voor een garderobekast van 120 cm breed. De meest gangbare keuze hierbij is een kast met twee deuren, waarbij u ook kunt kiezen voor drie of vier deuren als u kiest voor omlijste deuren.

garderobekast omlijste deuren

Het grote voordeel van de garderobekasten van Raffito is dat u deze volledig op maat kunt laten vervaardigen. U zit dus niet gebonden aan afmetingen die door een fabriek zijn bepaald bij het uitzoeken van een garderobekast. Bij ons kunt u de garderobekast volledig passend laten maken. Op deze manier heeft u geen loze hoeken en gaten in uw woning, waar u eigenlijk niets mee kunt.

GARDEROBEKASTEN 120 CM BREED

U kunt een garderobekast van Raffito volledig naar wens afstemmen. Dit heeft niet alleen betrekking op de maatvoering, maar ook op de gehele vormgeving van de kast. Voor het uitzoeken van een garderobekast op maat kunt u onze kastendesigner gebruiken. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke online tool op onze website, die u stap voor stap door alle mogelijkheden heen zal leiden. U kunt deze tool dus ook gebruiken om u te laten inspireren door onze veelzijdige mogelijkheden.

De kastendesigner kunt u onbeperkt gebruiken om thuis in alle rust uw ideeën voor een garderobekast te visualiseren. Het gebruik van onze kastendesigner is geheel vrijblijvend en zonder enige verplichtingen. U kunt zien in welke veelzijdige stijlen onze garderobekasten zijn vormgegeven, de diverse opstellingen die wij u kunnen bieden en vanzelfsprekend welke uitgebreide mogelijkheden we hebben voor de inrichting van uw kast.

Als u uw keuze heeft kunnen maken, kunt u de afmetingen opgeven van de beschikbare ruimte. Hiervoor vragen we de gewenste maten van de breedte onder en boven, de hoogte links en rechts en de diepte van de opstelling. Voor het gewenste kastinterieur vragen we ook de hoogte- en diepte maten aan u. Het vervaardigen van vrijstaande kasten behoort ook tot onze mogelijkheden. Tevens kunt u zelf bepalen waar u de planken, garderobestang en lades in de kast wilt hebben. Met deze gegevens kunnen we de kast exact voor u op maat vervaardigen.

Hulp van de Raffito dealers

Mocht u liever geen gebruik maken van de kastendesigner of heeft u moeite om de juiste maten te bepalen, kunt u zich altijd wenden tot één van onze Raffito dealers. Voor advies over de kastindeling staan onze vakmensen voor u klaar. Zij kunnen u ook helpen met het opmeten van de juiste maten en uitgebreid de tijd voor u nemen om de keuzemogelijkheden met u te bespreken. De Raffito dealers zijn gespreid door het hele land gevestigd. De adressen van deze dealers vindt u op onze website.

Vraag uw brochure aan