U kunt bij Raffito uitstekend terecht voor een garderobekast van 3 meter breed. Voor deze maatvoering kunnen wij zeer veel opties aanbieden. Een keuze voor 4 deuren is de meest gangbare keuze. Vanzelfsprekend kunt u hier desgewenst vanaf wijken en voor een ander aantal kiezen. Raffito staat immers niet alleen bekend om kasten met een fantastische uitstraling, maar ook om de veelzijdigheid in keuzemogelijkheden om deze kasten volledig naar uw smaak samen te stellen.

GARDEROBEKASTEN 3 METER

U heeft de keuze uit diverse stijlen. U kunt kiezen voor kastdeuren in een moderne of klassieke stijl, maar ook voor een meer landelijke uitstraling of een Italiaans design. Daarnaast hebben we ook mogelijkheden om de deur te omlijsten. Naast de buitenkant van uw garderobekast, kunt u ook het interieur zelf inrichten. U kunt volledig zelf bepalen waar u de lades, planken of ophangmogelijkheden geplaatst wil zien. Daarnaast hebben we zeer veel keuzemogelijkheden voor een praktische kastindeling die u voor de garderobekast kunt gebruiken. Daarnaast hebben we ook vrijstaande kasten met een vrije keuze aan kastindelingen.

Volledig naar uw smaak

We kunnen de garderobekast volledig op maat voor u samenstellen. Naast de breedte van 3 meter, kunt u ook de gewenste hoogte- en diepte maten aan ons opgeven. Op deze manier kunnen wij uw garderobekast precies passend (van vloer tot plafond) maken voor uw beschikbare ruimte. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig. U maakt hierdoor efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte.

Voor het opgeven van de gewenste maat kunt u gebruik maken van onze handige kastendesigner op onze website. Deze gebruiksvriendelijke tool kunt u op ieder moment en zonder enige verplichting gebruiken. Deze kastendesigner zal u ook door alle mogelijkheden die wij bieden met betrekking tot de stijl en het interieur leiden. Op deze manier kunt u uw ideeën uitstekend visualiseren.

Raffito dealers

Als u liever geen gebruik maakt van onze kasten designer, kunt u zich ook wenden tot onze Raffito dealers. Deze vakmensen zullen uitgebreid de tijd voor u nemen om uw wensen te inventariseren. Op basis hiervan zullen ze al onze mogelijkheden met u doornemen. De Raffito dealers kunnen u ook helpen met het opnemen van de gewenste maten thuis. Daarnaast kunnen zij u ook helpen met het plaatsen van de kast. U vindt de adressen van de Raffito dealers op onze website.

Vraag uw brochure aan