Kastinterieur

Bekijk de uitgebreide collectie IntereurKASTEN OP MAAT BIJ RAFFTIO.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

EEN RAFFITO OPEN KAST OP MAAT GEMAAKT

Bij Raffito stemt u zelf het kastinterieur volledig af aan de hand van uw gebruikerswensen. Dankzij het modulaire systeem ontwerpt u tot in de kleinste details de indeling van uw kast. U bepaalt hoe uw kleding en spullen opbergt. Benieuwd naar onze collectie? Download hier de brochure en laat u inspireren!

Vraag de brochure aan

Maak een keuze uit een rijk kleurenpalet

Voor de kleurstelling van het kastinterieur hebben we een rijk palet aan kleuren beschikbaar. Voor bijvoorbeeld onze inloopkasten kunt u kiezen uit de mooie warme kleuren als ivoor, steengrijs, aluminium, antraciet, linnen, eiken natuur, walnoot, eiken antraciet en wit. Met deze kleuren kunt u het mooie eigentijdse karakter van het kastinterieur versterken.

Interieur MET ITALIAANS DESIGN

Het kastinterieur ontwerpen doet u bij Raffito eenvoudig zelf. U heeft volledig de vrije hand in het bepalen van de hoeveelheid planken, lades en ophangmogelijkheden. Hierbij kunt u ook de ladengrepen zelf uitkiezen. De mooie namen van deze ladengrepen (Caldaro, Garda, Levico, Levico Lungo, Varese, Endine en Ledro) refereren duidelijk aan het vleugje Italiaans design dat wij in onze kasten verwerken. Dit design is verwerkt in de gevarieerde mix van trends en stijlen die het eigentijdse- en unieke karakter aan de Raffito kasten geven. Zelfs het kastinterieur van de Raffito kasten stralen deze vakmanschap en klasse uit.

KIES ZELF HET KASTINTERIEUR BIJ RAFFITO

Als u een kast gaat kopen, kijkt u ongetwijfeld naar de maatvoering, het design en het interieur van de kast. Als u kiest voor een kast van Raffito, zijn al deze zaken absoluut geen probleem. U mag dit bij Raffito volledig zelf bepalen. Wij bouwen de kasten precies zoals u wenst.

KASTINTERIEUR OP MAAT SAMENSTELLEN IN UW STIJL

Uw kastinterieur wordt volledig op maat voor u samengesteld. Wij vervaardigen uw kast precies zoals u dat wenst. Om uw ideale kast in alle rust thuis online in te richten en ideeën op te doen, kunt u zich laten inspireren door onze kastendesigner op onze website. Deze online tool kunt u onbeperkt en zonder verplichtingen gebruiken om uw ideeën vorm te geven en te visualiseren. De 3D-tekening laat uw kastinterieur op maat tot leven komen. Zo weet u precies hoe de kast er in het echt uit komt te zien.

VEELZIJDIGE MOGELIJKHEDEN

Met betrekking tot de kastinterieurs heeft u bij Raffito een veelzijdigheid aan mogelijkheden. Wij zijn van mening dat het interieur nooit door een fabrikant kan worden samengesteld. Het interieur van een kast is immers erg persoonlijk en hangt af van waar u de kast voor gaat gebruiken. Een open kast in een keuken, hal of woonkamer hoeft in de meeste gevallen niet worden voorzien van een hangrek, dat eigenlijk bestemd is voor kleding. Het interieur van deze kasten bestaat voornamelijk uit planken en lades. Bij een kast in een slaap- of kledingkamer wordt er logischerwijs wél gekozen voor elementen als kledingrekken en andere handige accessoires om kleding op te bergen.

Zoek een dealer
inloopkast met paneeldeuren

Vind een expert in de buurt

Dit zijn de betere service doe-het-zelf zaken. Hier staan vakmensen met een uitstekende kennis over kastinterieur klaar om u te helpen. Deze vakmensen zullen alle tijd voor u nemen om de opties te laten zien.

Onze Raffito dealers vindt u op goed bereikbare locaties, verspreid door het hele land. U hoeft hiervoor dus geen lange afstanden af te leggen. Voor de adressen van onze Raffito servicepunten, kunt u het beste onze website raadplegen. Na het invoeren van uw woonplaats of postcode zullen diverse adressen van de Raffito dealers bij u in de buurt op het beeldscherm verschijnen

Veelgestelde vragen

Het bepalen van het interieur van uw kast is heel eenvoudig. Bij Raffito werken wij met een uitgebreide ontwerptool: de kastendesigner. U heeft met deze tool het ontwerp volledig in eigen hand. Daarnaast kunt u eventuele handige accessoires aan het ontwerp toevoegen. Bijvoorbeeld een schoenrek, een uitrekbare broekenrek of een mouwbeschermer.

In onze kastendesigner is het gemakkelijk om de ideale afmetingen in te voegen. Allereerst bepaalt u de totale vorm van de kast. Is een schuine hoek gewenst? Dat is uiteraard mogelijk. Vervolgens bepaalt u de breedte aan de bovenkant en de onderkant. De afmetingen zijn in centimeters. Uiteraard kunt u ook de hoogte bepalen en tot slot de diepte van het kastinterieur.

In de kastendesigner bent u volledig vrij om de gewenste maatvoering en vorm van de kast en het interieur te bepalen. Geef bij het invoeren van de maten aan aan welke zijde het dak schuin afloopt. Dit kan links, rechts of aan beide kanten zijn. Het kastinterieur en het 3D-ontwerp zullen hier meteen op worden aangepast. Een maatwerk kastinterieur van Raffito is daarom perfect voor onder schuine daken. U benut hiermee elke waardevolle centimeter in een ruimte.

HET BLOG

INSPIRATIE NODIG VOOR
Open kasten?

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten.
We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.

Bekijk alle inspiratie
Opbergtips

Waar moet een goede kast aan voldoen?

Opbergtips

Indeling inloopkast, hoe pak ik dat aan?

Interieurtips

Tips om een hal in te richten

Opbergtips

Tips om de voorraadkast opgeruimd te houden

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel