Open kasten

Bekijk de uitgebreide collectie OPEN KASTEN OP MAAT BIJ RAFFTIO.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

EEN RAFFITO OPEN KAST OP MAAT GEMAAKT

U bent trots op uw kleding en pronkt maar al te graag met de ruimte die u in uw huis heeft. Het is toch zonde om al die pracht te verbergen achter schuifdeuren? Uw droom komt uit met een prachtige open kast van Raffito.

Benieuwd naar onze collectie? Download hier de brochure en laat u inspireren!

Vraag de brochure aan

OPEN KAST KOPEN VOOR ELKE RUIMTE IN HUIS

De functie van de kast is bepalend voor de gewenste inrichting van de open kast. Een kast die u in de keuken, hal of woonkamer plaatst, zal niet dezelfde inrichting hebben als een open kast in uw slaapkamer. Om de kast volledig naar wens in te richten hebben we een veelzijdigheid aan opties. U kunt naar hartenlust combineren met planken en lades. Vanzelfsprekend hebben we ook veel verschillende stijlvolle ladengrepen. U kunt zich op onze website laten inspireren door grepen die net zo mooi en stijlvol zijn als de namen: Caldaro, Garda, Levico, Levico Lungo, Varese, Endine en Ledro.

Zoek een dealer
inloopkast met paneeldeuren

OPEN KAST OP MAAT

De open kasten van Raffito worden op maat voor u vervaardigd. Als u kiest voor een open kast of bijvoorbeeld een open voorraadkast van Raffito, dan kiest u voor kwaliteit. Wij hechten grote waarde aan onze materiaalkeuze. Alleen de beste materialen die voorzien zijn van ons kwaliteitskeurmerk worden gebruik in onze open kasten. Deze materialen worden zelfs eerst nog geïnspecteerd door onze vakmensen, voordat ze in de in de kasten worden verwerkt. Alleen daarom al kunnen wij u met een gerust hart een garantie van maar liefst 20 jaar aanbieden. Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze open kasten op maat.

Stel zelf uw kast samen

Gaat u de open kast op maat als garderobekast gebruiken, dan hebben we nog meer mogelijkheden voor u beschikbaar. Denk hierbij aan handige accessoires als een schoenenrek op maat, een garderobelift, een uittrekbare garderobestang, een uittrekbaar broekenrek, een mouwbeschermer en een uittrekbare legplank. Op deze manier kunt u de inrichting van de kast volledig afstemmen op uw garderobe.

Stel uw kast samen

Vind een expert in de buurt

Vindt u het prettig om de open kast in alle rust thuis te bekijken en samen te stellen? Ook dat is goed mogelijk bij Raffito. Hiervoor kunt u onbeperkt en zonder verplichtingen onze kastendesigner gebruiken. Deze online tool, die u kunt vinden op de website, zal alle mogelijkheden laten zien. Op deze manier kunt u op uw gemak en op ieder gewenst tijdstip de mogelijkheden voor uzelf visualiseren en vergelijken. Elke aanpassing die u doet aan de kast wordt zichtbaar in de 3D-tekening.

Voor het inrichten van uw open kast op maat kunt u terecht bij onze Raffito dealers. Dit zijn met zorg geselecteerde service doe-het-zelf zaken die u op veel plaatsen in Nederland kunt vinden. U vindt de adressen op onze website. In deze zaken komt u vakkundige medewerkers tegen die u graag helpen met het samenstellen en bestellen van uw kast. Daarnaast kunnen deze vakspecialisten ook de kast thuis voor u plaatsen zodat u hier echt geen omkijken meer naar heeft.

Veelgestelde vragen

Een goede open kast is natuurlijk stevig en stabiel. Daarnaast moet de open kast perfect aansluiten op uw ruimte. Handig hierbij is om de juiste afmetingen paraat te hebben. Bij het ontwerpen van een open kast op maat weet u dan zeker dat u de perfecte kast binnenkrijgt. Het ontwerp van de open kast moet daarnaast overeenkomen met de rest van uw kamer. Dit zorgt voor een stijlvol resultaat. Tot slot is ook het materiaal van belang. Bij Raffito werken wij met slijtvast ABS kunststof. Dit gaat jaren mee en is daarbij erg modern en bewerkelijk.

Het inrichten van uw open kast kan heel eenvoudig met onze kastendesigner. Dankzij het modulaire systeem kunt u naar eigen inzicht met de inrichting experimenteren om tot het ideale eindresultaat te komen. De open kasten van Raffito bestaan uit een of meerdere modules. U heeft de keuze uit negen verschillende standaardmodules. Met de module ‘vrije indeling’ krijgt u de vrijheid om uw eigen indeling te maken. Voeg planken, lades en andere accessoires toe. Nog niet helemaal tevreden? Met een druk op de knop maakt u de laatste wijziging ongedaan of begint u weer met een nieuw ontwerp. De designer is gratis en vrijblijvend te gebruiken, u kunt dus verschillende indelingen maken en offertes aanvragen.

Met onze kastendesigner kunt u eenvoudig losse modules aan uw open kast toevoegen. U kunt vervolgens lades toevoegen door deze naar de gewenste plek in de kast te slepen. Kies voor de module ‘vrije indeling’ om volledige vrijheid te krijgen bij het maken van een indeling. Naast lades kunt u ook planken en andere accessoires, zoals een schoenenrek toevoegen. Bij het ontwerpen van een open kast krijgt u altijd de keuze uit meerdere basisopstellingen. De meeste van deze opstellingen zijn van lades voorzien. Deze kunt u in de ontwerpfase weer verwijderen of verplaatsen.

De kastendesigner van Raffito maakt het mogelijk om in drie stappen tot uw eigen ontwerp voor een open kast te komen. In de eerste stap kiest u de gewenste stijl. Voor een open kast kiest u de stijl ‘inloopkast’. U krijgt dan een overzicht van zes verschillende opstellingen die u in de derde stap nog naar wens kunt aanpassen. Kies een stijl die bij uw interieur past en ontwerp uw eigen industriële open kast door de kleur en eventuele ladegrepen aan te passen.

Bij Raffito is het erg gemakkelijk om een open kast te kopen. Verwerk uw persoonlijke stijl met de kastendesigner eenvoudig in een unieke open kast. Daarnaast bepaalt u het formaat van de kast precies zodat het bij u in huis past. Het materiaal en andere onderdelen zijn uiteraard ook van belang. Dit is ook gemakkelijk in te stellen via de kastendesigner. Tot slot stuurt u het ontwerp naar uw e-mail en gaat u ermee naar uw dichtstbijzijnde dealer zodat hij ermee aan de slag kan. Binnen enkele weken heeft u de unieke kast op maat in huis.

De open kasten van Raffito kunnen in iedere ruimte geplaatst worden, dus ook in de keuken. We maken uw open kast volledig op maat, zodat deze perfect in uw keuken past. Bepaal met onze kastendesigner zelf hoe uw de open kast indeelt. U kunt dus rekening houden met het formaat van de spullen die u in de kast wilt opbergen en deze zeer efficiënt inrichten. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen, onze kasten zijn dan ook van uitstekende kwaliteit. We leveren 20 jaar garantie op al onze kasten.

U kunt onze open kasten ook als room divider gebruiken. Met de kastendesigner ontwerpt u een kamerhoge kast waarmee u een ruimte in tweeën kunt verdelen. Met een maximale hoogte van 2775 mm past een open kast van Raffito in bijna ieder interieur. Voorzie de kast van extra planken, lades of glazen schappen om het geheel af te maken. Informeer bij uw Raffito-dealer over de mogelijkheden om een open kast af te werken als room divider.

OOG VOOR MENS EN MILIEU

Hoewel de open kasten niet voorzien zijn van een schuif- of draaideur, heeft u volop keuze in deze collectie. Dit begint met de opstelling. We hebben hierin maar liefst zes keuzemogelijkheden. De keuze voor de juiste kast zal voornamelijk afhangen van de beschikbare ruimte voor de kast en van de gebruiksdoelstelling die u voor ogen heeft.

Daarnaast is het goed om te weten dat wij veel waarde hechten aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. In ons productieproces, waar de zorgvuldige keuze van de materialen voor de open kasten onder vallen, houden we altijd rekening met de mens, de natuur, het milieu en de omgeving.

Bekijk alle deuren

HET BLOG

INSPIRATIE NODIG VOOR
Open kasten?

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten.
We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.

Bekijk alle inspiratie
Opbergtips

Waar moet een goede kast aan voldoen?

Opbergtips

Indeling inloopkast, hoe pak ik dat aan?

Interieurtips

Tips om een hal in te richten

Opbergtips

Tips om de voorraadkast opgeruimd te houden

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel