Voorraadkasten op Maat

Functionele voorraadkasten VOOR IEDERE woonstijl.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

voorraadkasten OP MAAT gemaakt

Raffito vervaardigd voorraadkasten van een uitstekende kwaliteit. Onze voorraadkasten worden gemaakt van zeer hoogwaardige materialen en hebben een uitstekende kwaliteit. Hierdoor zult u jarenlang plezier hebben van uw voorraadkast op maat.

U stelt bij ons de inrichting van de voorraadkasten zelf samen. Dit is ideaal omdat u zo de kast volledig afstemt op het gebruik dat u voor ogen heeft. Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure

VOORRAADKAST OP MAAT IN DIVERSE STIJLEN

Onze klassieke voorraadkasten op maat hebben een tijdloze uitstraling. Als u de voorkeur heeft voor een wat strakker vormgegeven voorraadkast zijn onze moderne voorraadkasten zeker een optie. Liefhebbers van een mooi vormgegeven Italiaans design kunnen wij onze Loft collectie aanraden. De Barn collectie wordt gekenmerkt door een robuust en landelijk design. Daarnaast hebben we mooie omlijste deuren waarin verschillende aluminium frames gecombineerd kunnen worden met een deurvulling zoals glas of een spiegel.

Vind een winkel

voorraadkasten Voordelen

Onze voorraadkasten kunnen in diverse stijlen worden vervaardigd. Voor iedere stijl is een mooi design ontworpen waarbij er op een geraffineerde manier gebruik is gemaakt van de spanning in het contrast van de gebruikte materialen. Hierdoor heeft iedere voorraadkast op maat en mooi eigentijds karakter gekregen waar het vakmanschap vanaf straalt.

MAAK ONLINE EEN ONTWERP

U kunt de kastendesigner ook gebruiken om de gewenste maatvoering op te geven. Wij kunnen immers een voorraadkast op maat voor u vervaardigen. Hierdoor kunt u een voorraadkast tot op de millimeter nauwkeurig passend maken. Elke waardevolle centimeter wordt benut, waardoor er geen loze hoeken ontstaan.

MAATWERK VOORRAADKAST AFWERKEN MET ACCESSOIRES

Om uw ontwerp af te maken, werkt u uw voorraadkast op maat af met diverse praktische, maar stijlvolle accessoires. Wat dacht u van prachtige verlichting? Bepaal tevens het aantal lades en legplanken en de gewenste positie. Maar ook de stijl van de handgrepen of ladegrepen bepaalt u zelf. Experimenteer met de verschillende opties in de kastendesigner en ontdek wat u wel of juist niet mooi vindt. U heeft alle touwtjes in handen. Elke verandering die u doet wordt automatisch in de 3D tekening geladen. Een maatwerk voorraadkast ontwerpen was nog nooit zo makkelijk.

PERSOONLIJK ADVIES VOOR ELKE KLANT

Als u de voorkeur heeft voor een persoonlijk advies, kunt u uitstekend bij één van onze Raffito dealers terecht. De Raffito dealers zijn verspreid over het hele land gevestigd zodat u hiervoor niet ver hoeft te rijden.

De medewerkers van onze dealers zullen uitgebreid de tijd voor u nemen om uw wensen te inventariseren. Op basis hiervan zullen zij onze veelzijdige mogelijkheden met u doornemen. Daarnaast kunnen deze medewerkers u uiteraard helpen met het inmeten en opbouwen van de voorraadkast. Tevens kunt u hier terecht met al uw vragen.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen

AL UW VRAGEN BEANTWOORD

De voorraadkasten van Raffito zijn stijlvol, functioneel en worden met liefde voor u op maat gemaakt. De kast moet sfeer ademen en een eigen karakter hebben. Dat doen we door prachtige materialen en kleuren te zoeken die dat gevoel kunnen evenaren.

Om u verder te helpen hebben we de meestgestelde vragen op een rij gezet. Bekijk meer over onze kasten op maat of stel uw vraag aan een medewerker van een Raffito verkooppunt.

Het indelen van uw voorraadkast kan heel eenvoudig met onze kastendesigner. Het modulaire systeem maakt het mogelijk om naar eigen inzicht met de indeling te spelen. De voorraadkasten van Raffito bestaan uit een of meerdere modules. U heeft de keuze uit negen verschillende standaardmodules. Wilt u liever alle vrijheid krijgen om een eigen indeling per module te maken? Kies dan voor de ‘vrije indeling’. Hier kunt u planken, lades en andere accessoires aan toevoegen om de indeling volledig naar wens te maken. Nog niet helemaal tevreden? Met een druk op de knop maakt u de laatste wijziging ongedaan of begint u weer met een nieuw ontwerp. De designer is gratis en vrijblijvend te gebruiken, u kunt dus verschillende indelingen maken en offertes aanvragen.

Met onze kastendesigner kunt u losse modules aan uw voorraadkast toevoegen. U kunt vervolgens lades en legplanken toevoegen door deze naar de gewenste plek in de kast te slepen. Kies voor de module ‘vrije indeling’ om volledige vrijheid te krijgen bij het plaatsen van lades in uw voorraadkast. Bij het ontwerpen van een voorraadkast krijgt u altijd de keuze uit meerdere basisopstellingen. De meeste van deze opstellingen zijn van lades voorzien. Deze modules kunt u verwijderen of aanpassen in de online configurator.

 

Met onze kastendesigner heeft u de volledige vrijheid om een voorraadkast naar wens te ontwerpen. Het ontwerpproces bestaat uit drie stappen. In de eerste stap kiest u de gewenste stijl. Zo kunt u kiezen uit een wandkast met loft, landelijke, klassieke of moderne stijldeuren. Andere opties zijn omlijste deuren en draaideuren. U kunt zelf bepalen welk deel van de kast achter deuren verborgen wordt en wat zichtbaar blijft.

Een hoge voorraadkast heeft een statige uitstraling en benut de beschikbare ruimte in de kamer optimaal. U kunt de exacte afmetingen van uw voorraadkast zelf bepalen. De maximale hoogte, breedte en diepte worden in de configurator getoond en u krijgt een melding in uw scherm als u een afmeting invoert die niet mogelijk is.

HET BLOG

INSPIRATIE NODIG VOOR
UW voorraadkast?

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten.
We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.

Bekijk alle inspiratie Brochure aanvragen
Opbergtips

Tips om de voorraadkast opgeruimd te houden

Interieurtips

Tips om een hal in te richten

Opbergtips

Hoe houd ik mijn huis netjes en opgeruimd?

Interieurtips

Kasten op maat onder een schuin dak