We kunnen er niet omheen: een inloopkast is een geweldige aanvulling voor uw slaapkamer. Het is niet alleen chique en stijlvol, maar het is ook nog eens heel praktisch. U kunt er namelijk ontzettend veel kleding, tassen, schoenen en accessoires in kwijt. Bent u benieuwd naar de voordelen van een inloopkast? We hebben ze voor u op een rijtje gezet.

HET IS OVERZICHTELIJK

Eén van de voordelen van een inloopkast, is dat zo’n kast heel overzichtelijk is. Zo’n kast bestaat namelijk uit verschillende opbergers. Denk hierbij aan legplanken, lades en hanggedeeltes. Dit houdt uw garderobe lekker overzichtelijk. Zoekt u een kledingstuk? Dan hoeft u nooit lang te zoeken, want in een inloopkast heeft elk kledingstuk een eigen plek. Er is namelijk voldoende ruimte!

U BEPAALT ZELF DE INDELING

Het fijne aan een inloopkast van Raffito is dat u de indeling van de verschillende opbergers helemaal zelf bepaalt. Heeft u veel jasjes, jurken en blouses? Dan verdient het hanggedeelte in uw inloopkast een prominente plek. Heeft u juist veel T-shirts en spijkerbroeken? Dan heeft u waarschijnlijk meer aan een paar extra legplanken. Daarnaast kunt u uw kast aanvullen met diverse accessoires. Voor schoenenliefhebbers kan een ingebouwd schoenenrek uiteraard niet ontbreken. En wat dacht u van een spiegel en sfeerverlichting?

Stijlvol

Bij Raffito kiest u niet alleen de indeling van uw kast, maar ook het design van de buitenkant stelt u helemaal naar wens samen. Zo heeft u de keuze uit diverse opstellingen, kleuren en materialen. Welke opstelling u kiest is volledig afhankelijk van uw wensen en de indeling van de ruimte. Zo heeft u de keuze uit een inbouwkast in hoek-vorm, u-vorm of een rechte vorm. Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit een aantal stijlvolle dessins. Of u nu een klassiek, modern, landelijk of industrieel interieur heeft: er is altijd wel een dessin dat bij uw woonstijl past. Zelfs de deurgrepen van de kast kunt u helemaal naar uw eigen smaak aanpassen. Kortom, met een inloopkast van Raffito kunt u alle kanten op!

Stel uw eigen kast samen

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem dan eens een kijkje in onze online slaapkamer kastendesigner, beschikbaar bij onze dealers. Hier ziet u precies welke opties u allemaal heeft en stelt u uw slaapkamerkast eenvoudig zelf samen. Tot in de kleinste details!