slaapkamer kasten

STIJLVOLLE GARDEROBEKASTEN van Raffito ZIJN GESCHIKT VOOR IEDERE SLAAPKAMER.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

Garderobekast voor de slaapkamer

Met een stijlvolle garderobekast van Raffito creëert u een prettige en opgeruimde slaapkamer waar u helemaal tot rust komt. Met klassieke stijldeuren straalt uw slaapkamer meteen luxe en elegantie uit. De Raffito omlijste deuren vergroten uw woonplezier door de ruime keuze aan deurvullingen. Combineer hout- en unikleuren of kies voor glas- en spiegeldeuren voor een luxe en stijlvolle kast die optisch gezien veel ruimte geeft.

Ontwerp uw kast

Garderobekast : Handig om te weten

Kies voor het hanggedeelte van de ‘vrouwenkant’ voor meer hoogte. Zo hangen uw lange jassen en jurken zonder kans op kreukels. De ‘mannenkant’ heeft wellicht meer profijt van meer legplanken. Kiest u voor een hoge kast? Kies dan voor een uittrekbare garderobestang, hiermee trekt u het hoge hanggedeelte naar beneden en maakt u efficiënt gebruik van de hoogte.Droomkast

Wie droomt er niet van zo’n fantastische inloopkast? Alles overzichtelijk bij elkaar in één ruimte. Misschien moet u er een kamer voor opofferen, maar dat is het resultaat meer dan waard. Aangrenzend aan je slaapkamer of afsluitbaar met glazen schuifdeuren voor nog meer luxe. Is dat uw ultieme wens? Met de mogelijkheden van Raffito is een inloopkast toegankelijk voor iedereen.

Ontwerp uw kast

Ontdek de Mogelijkheden voor uw Extra sfeer in uw slaapkamer

Met kastverlichting zorgt u voor extra sfeer in de slaapkamer. De verlichting is te schakelen met bijvoorbeeld een afstandsbediening met dimmer, of geheel automatisch via een bewegingsmelder of – sensor. De verlichting heeft een warme witte kleur licht en is verkrijgbaar in zwart of aluminium. Naast koofverlichting kunt u uw kastindeling ook verlichten met LED spots of verlichting in of op de staanders.

Kortom, met de kasten van Raffito kunt u alle kanten op in de slaapkamer. Of u nu op zoek bent naar een kledingkast, boekenkast of speelgoedkast, alles kan op maat gemaakt worden. Hierdoor past de kast precies in de ruimte die u heeft en creëert u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.Zo kunt u jaren vooruit met de kasten van Raffito in de slaapkamer.

HET BLOG

INSPIRATIE NODIG VOOR
UW slaapkamer?

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten.
We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.

Bekijk alle inspiratie
Interieurtips

Kleine slaapkamer indelen

Interieurtips

Hoe kan ik mijn slaapkamer rustgevend inrichten?

Opbergtips

De voordelen van een inloopkast

Interieurtips

de 5 beste kleuren voor een sfeervolle slaapkamer