De slaapkamer wordt al snel gezien als een vergeten ruimte als het gaat om inrichten van onze woning. Het is juist de ruimte die voldoende aandacht verdient, omdat het de ruimte is waar u tot rust komt. Een ruimte om te ontspannen en uzelf weer opladen voor de volgende dag. Onderzoek toont aan dat u in een rommelige kamer minder goed slaapt en daardoor overdag vaker moe bent. Herkent u dit en wilt u uw slaapkamer rustgevend inrichten? Een kast op maat met voldoende opbergruimte biedt de oplossing!

Slaapkamer rustgevend inrichten

UW SLAAPKAMER RUSTGEVEND INRICHTEN

Een kast op maat is ideaal om uw slaapkamer rustgevend in te richten. Met een kast op maat kunt u namelijk zelf bepalen hoeveel opbergruimte en wát voor opbergruimte u wilt hebben. Zo’n kast wordt tot op de millimeter nauwkeurig ontworpen, op basis van de beschikbare ruimte in uw slaapkamer. Heeft u maar weinig ruimte, lastige ruimtes of hoeken in de slaapkamer? Een maatwerk kast biedt altijd een oplossing. Een kast op maat stelt u heel gemakkelijk samen in onze kastendesigner. Binnen drie stappen heeft u uw ontwerp voltooid. Kies uw stijl, kies uw opstelling en maak uw ontwerp helemaal naar wens. Uw slaapkamer rustgevend inrichten was nog nooit zo makkelijk.

ALLES NETJES OPRUIMEN IN KASTEN

Met voldoende kastruimte is uw slaapkamer altijd netjes opgeruimd. Rondslingerende kleding en schoenen zijn hiermee verleden tijd. Alles verdwijnt netjes achter de kastdeuren. Daarnaast kunt u helemaal zelf bepalen in welke kleur u de kast wilt hebben en is de materiaalkeuze geheel aan u. Voor het rustgevend inrichten van de slaapkamer zijn natuurlijke materialen en zachte kleuren heel geschikt. Denk bijvoorbeeld aan een neutrale zandkleur of gebroken wilt. Maar ook kleuren als lichtblauw of mintgroen kunnen heel rustgevend zijn. Elke interieurstijl is mogelijk. Of u nu van landelijk, modern, industrieel of klassiek houdt.

SFEER IN DE SLAAPKAMER

Om goed tot rust te kunnen komen in uw slaapkamer is de sfeer essentieel belang. Verlichting speelt hierbij een belangrijke rol. Licht in de slaapkamer moet niet alleen functioneel zijn, maar het moet ook sfeervol zijn. Te fel licht past niet in een slaapkamer met een rustgevende inrichting. Het fijne aan de linnenkasten van Raffito is dat ze allemaal uit te breiden zijn met verlichting en diverse andere accessoires. Dat brengt sfeer in uw slaapkamer!

MEER ADVIES NODIG

Bij het uitkiezen van een maatwerk kast heeft u enorm veel keuzemogelijkheden. Met diverse materialen, kleuren en afwerkingen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij Raffito begrijpen we heel goed dat dit soms overweldigend kan zijn. Daarom helpen we u graag bij het uitzoeken van een nieuwe kast.