Slaapkamerkasten op Maat

STijlvolle kasten voor iedere slaapkamer en woonstijl.

Vraag een staal aan Zoek een dealer
kleine slaapkamer indelen

Luxe kasten voor uw slaapkamer

Als u op zoek bent naar slaapkamerkasten die u volledig op maat kunt laten vervaardigen moet u zeker eens naar de mogelijkheden van Raffito kijken. Bij ons kunt u zowel de stijl, de inrichting als de gewenste maatvoering zelf bepalen. Zo kunt u de ideale slaapkamerkast bij ons samenstellen.

Bekijk de brochure

SLAAPKAMERKASTen in diverste stijlen

U kunt kiezen uit slaapkamerkasten met een moderne-, klassieke-, landelijke- of mediterrane stijl. Daarnaast hebben we kasten met een schitterende omlijsting. Naast de kasten met schuifdeuren kunt u ook kiezen voor mooie stijlvolle open kasten of kasten met stijlvolle draaideuren.

Iedere stijl heeft een eigentijds ontwerp waarin op een geraffineerde wijze gebruik is gemaakt van de spanning in het contrast van de gebruikte hoogwaardige materialen. In de vormgeving van de slaapkamerkast op maat is een mooie mix van stijlen en trends waar te nemen. Het resultaat is een kast voor de slaapkamer die klasse en vakmanschap uitstraalt.

KAST SLAAPKAMER OP MAAT IN ELK GEWENSTE STIJL

Heeft u al een idee hoe uw ideale slaapkamerkast eruit moet zien? Als dit niet het geval is, raden we u aan om even verder op onze website te kijken. Hierop kunt u diverse afbeeldingen vinden van ons veelzijdige aanbod in slaapkamerkasten. Download ook zeker even onze brochure om een goed beeld te krijgen van onze mogelijkheden, de stijlen en materialen welke we gebruiken om uw slaapkamerkast op maat te vervaardigen.

WELKE STIJL KIEST U?

Bij ons geeft u slaapkamerkasten zelf vorm. Maak hiervoor gebruik van onze online kastendesigner of bezoek één van onze Raffito dealers. Onze slaapkamerkasten designer is een zeer gebruiksvriendelijke tool die u op onze website vindt. Een handig hulpmiddel die helpt uw ideeën vorm te geven en de eventuele opties te vergelijken. De kastendesigner zal u alle mogelijkheden laten zien zodat u in drie handige stappen uw idee kunt visualiseren. De kastendesigner gebruikt u onbeperkt en zonder verplichtingen.

INSPIRATIE EN TIPS

Benieuwd hoe u zelf sfeer in een slaapkamer creëert? Rustgevend inricht of juist voorziet van een bepaalde kleur? In onze blogs vindt u meer inspiratie, handige tips en adviezen om uw slaapkamer aan te laten sluiten op uw woonwensen. Onze decorkaarten kunnen u wellicht ook helpen bij het maken van de juiste keuze. Dit zijn stalen die we naar u thuis opsturen. Bekijk en vergelijk in alle rust en in uw eigen woning de verschillende decoren, kleuren en materialen.

Naast de uitstraling, bepaalt u ook de inrichting van de slaapkamerkast zelf. Door onze veelzijdigheid aan mogelijkheden kunt u de kast volledig geschikt maken voor uw gebruikersdoelstellingen. U bent de ontwerper en dus bepaalt u hoeveel legplanken, ophangmogelijkheden en lades u in de kast geplaatst wilt hebben, en op welke positie in de kast.

Daarnaast hebben we zeer veel praktische accessoires om uw slaapkamerkast nóg beter op uw wensen te kunnen afstemmen. Denk hierbij aan een schoenenrek op maat, een garderobelift, een uittrekbare garderobestang, een uittrekbaar broekenrek, een mouwbeschermer, een uittrekbare legplank en verlichting. Vanzelfsprekend mag u zelf de kleurstelling kiezen waarin de kast vormgegeven wordt. We hebben een rijk palet aan kleuren beschikbaar waaruit u een keuze kunt maken.

inbouwkast slaapkamer op maat

Het inmeten van de kast is voor ons zeer belangrijk. Onze slaapkamerkast kunnen op de millimeter nauwkeurig worden vervaardigd. Op deze manier zal de inbouw slaapkamerkast van vloer tot plafond precies passen en hierdoor één mooi geheel vormen met uw woning. Een ander voordeel van een slaapkamerkast op maat is dat u zeer efficiënt gebruik kunt maken van uw beschikbare ruimte en geen loze hoeken of ruimtes over zult houden in de slaapkamer. Vanzelfsprekend kunt u ook door middel van de kastendesigner de hoogte-, breedte- en lengtematen opgeven om de slaapkamerkast op maat te laten vervaardigen.

MAAK ONLINE EEN ONTWERP

Als u de voorkeur geeft aan persoonlijk advies kunt u altijd langsgaan bij een van onze Raffito dealers. De adressen van onze Raffito dealers vindt u op onze website onder het kopje “verkoopadressen”. In deze service doe-het-zelf zaken zullen vakkundige medewerkers uitgebreid de tijd voor u nemen om uw ideeën te inventariseren en onze mogelijkheden hierin aan u voor te leggen. De medewerkers van deze zaken beschikken over een uitstekende productkennis zodat ze al uw vragen kunnen beantwoorden. Daarnaast kunnen ze helpen bij het inmeten en opbouwen van de slaapkamerkast op maat.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen

AL UW VRAGEN BEANTWOORD

De slaapkamerkasten van Raffito zijn stijlvol, functioneel en worden met liefde voor u op maat gemaakt. De kast moet sfeer ademen en een eigen karakter hebben. Dat doen we door prachtige materialen en kleuren te zoeken die dat gevoel kunnen evenaren.

Om u verder te helpen hebben we de meestgestelde vragen op een rij gezet. Bekijk meer over onze kasten op maat of stel uw vraag aan een medewerker van een Raffito verkooppunt.

Een goede slaapkamerkast voldoet aan al uw wensen. Geen enkel interieur is hetzelfde en ook de gewenste indeling verschilt per individu. Daarom ontwerpt u uw slaapkamerkast bij Raffito zelf. Met onze handige kastendesigner geeft u uw kast vorm. Van de deuren tot de indeling en zelfs accessoires, zoals verlichting, stangen en deurgrepen; u bepaalt hoe de kast eruit komt te zien. Uiteraard zijn alle onderdelen van de hoogste kwaliteit. De premium materialen stralen luxe uit en garanderen een lange levensduur. Raffito staat voor kasten met karakter.

Een wandhoge slaapkamerkast ontwerpen kan met de kastendesigner van Raffito. Wij produceren uw kast op maat, volledig naar uw wens. Het inmeten en monteren van de kast kunt u zelf doen of aan onze professionals overlaten. Kies een stijl die bij u past, selecteer de gewenste opstelling en bepaal de exacte afmetingen, vorm, kleur en welke accessoires u in uw wandhoge slaapkamerkast wilt verwerken. Tijdens het ontwerpen van de kast worden de kosten realtime berekend. Zo ziet u direct wat eventuele accessoires of aanpassingen kosten. Wel zo overzichtelijk. Na het afronden van het ontwerp van uw wandhoge slaapkamerkast vraagt u direct een offerte aan bij een van onze aangesloten dealers.

HET BLOG

INSPIRATIE NODIG VOOR
UW Slaapkamer?

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten.
We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.

Bekijk alle inspiratie Brochure aanvragen
Interieurtips

Hoe kan ik mijn slaapkamer rustgevend inrichten?

Interieurtips

Kleine slaapkamer indelen

Interieurtips

de 5 beste kleuren voor een sfeervolle slaapkamer

Interieurtips

5 tips om ruimte te besparen in huis