LINNENKASTEN op Maat

Functionele Wandkasten VOOR IEDERE woonstijl.

Vraag een staal aan Zoek een dealer
kledingkast 95cm

linnenkast OP MAAT gemaakt

Bent u op zoek naar een linnenkast op maat van een uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij Raffito aan het juiste adres. Onze linnenkasten staan bekend om de stijlvolle vormgeving en hoogwaardige materialen. Hierdoor heeft u er jarenlang plezier van. Benut elke waardevolle centimeter in huis en stel uw kast naar wens samen.

We hebben diverse stijlen waaruit u kunt kiezen, waarmee u de kast een volledig eigen karakter geeft. Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure

LINNENKAST OP MAAT GEMAAKT VAN DE BESTE MATERIALEN

Wij besteden veel aandacht aan de materiaalkeuze van onze kasten. Om onze hoge kwaliteitsstandaard te waarborgen kiezen wij voor de beste materialen. Hierbij houden we ook rekening met het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, iets waar wij veel aandacht aan schenken. Daarnaast worden alle materialen eerst grondig geïnspecteerd en voorzien van een kwaliteitskeurmerk, voordat ze in de kasten worden gebruikt. Wij zijn dusdanig overtuigd van de kwaliteit van onze kasten, dat we een garantie van maar liefst 20 jaar op de linnenkasten bieden.

Vind een winkel

PERFECT VOOR UW WONING

Uw nieuwe linnenkast zal niet alleen qua vormgeving, maar ook wat betreft maatvoering uitstekend passen in uw woning. Dit komt omdat we de linnenkast op maat voor u vervaardigen. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig zodat de kast één geheel vormt met uw woning. Doordat wij diverse lengte-, breedte-, en hoogtematen van u vragen, zal de kast perfect passen in de door u gekozen ruimte in huis. U maakt hierdoor zeer efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. Met het plaatsen van een op maat gemaakte linnenkast creëert u geen ruimtes waar u eigenlijk niets mee kan.

HULP NODIG? BEZOEK EEN RAFFITO DEALER

Voor een persoonlijk advies over de Raffito linnenkasten kunt u prima terecht bij één van onze Raffito dealers. Deze servicegerichte doe-het-zelf zaken liggen verspreid door het hele land zodat u hiervoor niet ver hoeft te reizen. De medewerkers van deze winkels nemen uitgebreid de tijd voor u om uw wensen te inventariseren en onze mogelijkheden met u te bespreken. Daarnaast hebben zij een uitstekende vakkennis om al uw vragen te beantwoorden. Veel van onze dealers bieden een eigen inmeet- en montageservice aan. Zo wordt u volledig ontzorgd.

LINNENKAST OP MAAT MAKEN

Als u het prettig vindt om eerst in alle rust thuis uw keuze te bepalen, maak dan gebruik van onze kastendesigner op onze website. Met behulp van deze gebruiksvriendelijke tool kunt u onze mogelijkheden rustig bekijken en online een linnenkast op maat ontwerpen. Hierbij bepaalt u niet alleen de stijl en de opstelling, maar ook tekent u de inrichting van de kast in.

U kiest zelf hoeveel planken, lades en ophangsystemen uw ideale linnenkast moet hebben en welke positie in de kast ze moeten krijgen. Daarnaast kunt u ook diverse handige accessoires intekenen zoals een schoenenrek op maat, een garderobelift, een uittrekbare garderobestang, een uittrekbaar broekenrek, een mouwbeschermer, een uittrekbare legplank en verlichting. De linnenkast stelt u tot op de laden- en kastdeurgrepen aan toe volledig naar uw smaak samen. Vanzelfsprekend kunt u in deze tool ook de gewenste maatvoering opgeven.

LINNENKAST SAMENSTELLEN NAAR WENS

Mocht u op zoek zijn naar inspiratie over de vormgeving en inrichting van uw kast, verwijzen wij u graag naar onze inspiratiepagina vol tips en ideeën voor uw linnenkast op maat. Of download onze brochure.

Benieuwd naar tips om uw kast zo optimaal mogelijk in te delen of overzicht te houden in uw kast? In onze blogs vindt u meer inspiratie, handige tips en adviezen.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen

AL UW VRAGEN BEANTWOORD

De linnenkasten van Raffito zijn stijlvol, functioneel en worden met liefde voor u op maat gemaakt. De kast moet sfeer ademen en een eigen karakter hebben. Dat doen we door prachtige materialen en kleuren te zoeken die dat gevoel kunnen evenaren.

Om u verder te helpen hebben we de meestgestelde vragen op een rij gezet. Bekijk meer over onze kasten op maat of stel uw vraag aan een medewerker van een Raffito verkooppunt.

Het is mogelijk om uw linnenkast bij Raffito zelf naar eigen smaak en inzicht te ontwerpen. Zo kunt u uw kast ook schuifdeuren geven als u dat wilt. Raffito biedt zeer veelzijdige mogelijkheden als u op zoek bent naar een linnenkast met schuifdeuren. U zult ontdekken dat we ook met betrekking op de vormgeving van de linnenkast met schuifdeuren onderscheidend zijn ten opzichte van andere aanbieders. Onze kasten stralen vakmanschap en klasse uit. De kasten hebben een creatief ontwerp waarbij een mooie mix is gemaakt van diverse trends en designs.

De kasten zijn verkrijgbaar in diverse uiteenlopende stijlen. Raffito biedt de mogelijkheid om de schuifdeuren van uw linnenkast in een klassieke-, moderne-, mediterrane- of landelijke stijl te vervaardigen. Daarnaast hebben wij mogelijkheden om de kast te omlijsten waarbij u een deurvulling kunt combineren met stijlvolle aluminium frames. Wij bieden kortom een hoop verschillende opties aan voor uw schuifdeurkasten op maat. Laat u verrassen door de mogelijkheden.

 

HET BLOG

INSPIRATIE NODIG VOOR
UW wandkast?

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten.
We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.

Bekijk alle inspiratie Brochure aanvragen
Opbergtips

Open kast, schuifdeurkast of kast met scharnieren?

Opbergtips

Optimaal gebruik van uw slaapkamer ruimte

Opbergtips

Slaapkamerkast kopen, waar op te letten?

Opbergtips

De voordelen van een kast op maat voor uw thuis