Kast voor de eetkamer

Met de kasten op maat van Raffito creëErt u de perfecte kast die past bij uw stijl en wensen.

Vraag een staal aan Zoek een dealer
opgeruimde voorraadkast

Maatwerk kasten voor uw eetkamer

U heeft een prachtige eetkamer: met een mooie tafel, fijne eetkamerstoelen, een stijlvolle hanglamp boven je eettafel. Maar toch ontbreekt er nog een belangrijk element in uw eetkamer: een mooie kast.

Of u nou op zoek bent naar een boekenkast, servieskast, voorraadkast of misschien wel een dressoir Raffito levert u de mogelijkheden om elke kast naar wens samen te stellen en zo uw eetkamer een eigen karakter te geven. Wilt u uw serviesgoed netjes opgeborgen hebben, kies dan voor deuren die geheel aansluiten op de rest van uw interieur. Wilt u juist glazen of andere spullen etaleren laat dan een deel van uw kast open. Kleed de kast aan met glazen planken of zorg voor extra verlichting om uw servies extra in het licht te plaatsen.

Ontwerp uw kast

Op maat gemaakte kasten voor in uw eetkamer

Een kast voor de eetkamer is niet alleen een praktische oplossing voor het opbergen van servies, bestek en glaswerk, maar kan ook een echte eyecatcher zijn in uw interieur. Met de kasten op maat van Raffito kunt u de perfecte kast creëren die past bij uw stijl en wensen. Of u nu gaat voor een moderne uitstraling of juist een klassieke sfeer wilt creëren, bij Raffito kunt u kiezen uit verschillende materialen, kleuren en indelingen. Zo zorgt u ervoor dat uw eetkamer niet alleen functioneel, maar ook stijlvol is ingericht.

HET BLOG

INSPIRATIE NODIG VOOR
UW eetkamer?

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten.
We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.

Bekijk alle inspiratie
Interieurtips

5 tips om ruimte te besparen in huis

Interieurtips

Botanisch: tuin in huis

Opbergtips

Hoe houd ik mijn huis netjes en opgeruimd?

Opbergtips

Tips om de voorraadkast opgeruimd te houden