Opbergkasten op Maat

Functionele Wandkasten VOOR IEDERE woonstijl.

Vraag een staal aan Zoek een dealer
wand boekenkast

Opbergkasten op Maat gemaakt

Opbergkasten zijn enorm veelzijdig en dient verschillende doeleinden. Dit is exact dé reden waarom het lastig is om een geschikte opbergkast te vinden die volledig is afgestemd op uw wensen. Bij Raffito vindt u dit wél. Bij ons worden stijlvolle opbergkasten op maat voor u gemaakt. U bepaalt de uitstraling van de kast en stelt de invulling van het interieur zelf samen.

We hebben diverse stijlen waaruit u kunt kiezen, waarmee u de kast een volledig eigen karakter geeft. Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure

STIJLVOLLE OPBERGKAST OP MAAT

Het grote voordeel is dat de opbergkasten precies aansluiten op uw wensen. De kasten vervaardigen we in de maatvoering die u aan ons opgeeft. Zo zal de kast van vloer tot plafond precies passen en één geheel met uw woning vormen. U hoeft geen enkele concessie te doen in het maken van uw keuze. Een bijzonder gevormde ruimte? Denk aan een schuin dak. Of een kleine ruimte waarbij elke centimeter waardevol is? Met een opbergkast op maat is er voor elke situatie een oplossing mogelijk.

Vind een winkel

KIES DE STIJL, HET INTERIEUR EN DE ACCESSOIRES

In onze kastendesigner komen al uw wensen tot leven. Deze gebruiksvriendelijke online tool biedt ruime keuzemogelijkheden in stijlen, kleuren, interieur indelingen en accessoires. Een opbergkast op maat vervaardigen we met deuren in een minimalistisch, klassiek, hotel chique of aards/warm design. Naast de genoemde stijlen kunt u ook kiezen voor onze mooie stijlvolle omlijste deuren of een open kast.

Ook het interieur van de opbergkast op maat bepaalt u zelf. Op deze manier kunt u de kast exact geschikt maken voor uw gebruikers doelstelling. In de kastendesigner tekent u inrichting van de kast in. Hierbij kunt u zelf bepalen hoeveel legplanken en lades u in de kast geplaatst wil zien. Daarnaast hebben we mooie handige accessoires voor u beschikbaar voor nóg meer gebruiksgemak.

OPBERGKAST OP MAAT LATEN MAKEN

Veel mensen hebben exact in hun hoofd aan welke eisen een ideale opbergkast moet voldoen, maar hebben nog geen beeld gevormd hoe ze deze kast vormgegeven willen hebben. Hier helpen wij u graag bij. U vindt op onze website diverse inspiratie mogelijkheden in vorm van verschillende afbeeldingen, blogs en interieurtips. Meer inspiratie opdoen? Download dan zeker onze brochure!

OPBERGKAST KOPEN BIJ EEN VAN DE RAFFITO DEALERS

Behoefte aan persoonlijk advies of samen met een specialist uw wandkast op maat samenstellen? Medewerkers bij de Raffito dealers helpen u graag. Deze dealers liggen verspreid door het hele land gevestigd, zodat u hiervoor niet ver hoeft te reizen. De vakkundige medewerkers nemen uitgebreid de tijd voor u om uw wensen te inventariseren en onze mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunnen zij u uitstekend helpen met het inmeten en opbouwen van de kast bij u thuis. Vanzelfsprekend hebben deze vakmensen een uitstekende productkennis zodat zij al uw vragen kunnen beantwoorden.

Bij onze Raffito dealers zullen de vakkundige medewerkers uitgebreid de tijd voor u nemen om u te adviseren over onze mogelijkheden. Daarnaast beschikken deze medewerkers over een uitstekende vakkennis om al uw vragen te beantwoorden. Ziet u het inmeten en opbouwen van de opbergkast zelf niet zitten? Geen zorgen, veel van onze dealers bieden een eigen inmeet- en montageservice aan. Zij nemen graag deze klus voor u uit handen.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen

AL UW VRAGEN BEANTWOORD

De opbergkasten van Raffito zijn stijlvol, functioneel en worden met liefde voor u op maat gemaakt. De kast moet sfeer ademen en een eigen karakter hebben. Dat doen we door prachtige materialen en kleuren te zoeken die dat gevoel kunnen evenaren.

Om u verder te helpen hebben we de meestgestelde vragen op een rij gezet. Bekijk meer over onze kasten op maat of stel uw vraag aan een medewerker van een Raffito verkooppunt.

Het inrichten van uw opbergkast kan heel eenvoudig met onze kastendesigner. Dankzij het modulaire systeem heeft u binnen enkele minuten de gewenste indeling samengesteld. Voeg modules aan uw opbergkast toe. U heeft de keuze uit negen verschillende standaardmodules. Met de module ‘vrije indeling’ krijgt u de vrijheid om uw eigen indeling te maken door planken, lades en andere delen toe te voegen. Zo kunt u een ontwerp maken dat perfect aansluit op het speelgoed dat u wilt opbergen.

Met onze kastendesigner kunt u eenvoudig losse modules aan uw opbergkast toevoegen. U heeft de keuze uit verschillende modules die u vervolgens kunt uitbreiden met extra opties, zoals een opbergrek voor schoenen. Selecteer het rek in het menu en sleep deze naar de gewenste locatie in de kast; u heeft nu een opbergkast met schoenenrek. Wilt u uw schoenen liever op een normale plank opbergen? Een aantal modules is standaard voorzien van een indeling met planken, maar u kunt ze ook net als een schoenenrek individueel aan uw ontwerp toevoegen.

De open kasten van Raffito kunnen in iedere ruimte geplaatst worden, dus ook in de bijkeuken. U kunt uw opbergkast volledig op maat ontwerpen, zodat deze naadloos in uw bijkeuken geplaatst kan worden. De indeling van de kast kunt u volledig zelf bepalen. Maak een combinatie van grote en kleine schappen, zodat u uw spullen netjes op kunt bergen. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen, onze kasten zijn dan ook van uitstekende kwaliteit. We leveren 20 jaar garantie op al onze kasten.

Wilt u een opbergkast ontwerpen waarin uw spullen ook echt uit het zicht blijven? Kies voor een stijl met schuifdeuren en breng aanpassingen in het ontwerp om de kast volledig naar wens te maken. U heeft de keuze uit verschillende stijlen: loft, barn, klassiek, modern, omlijste en draaiende deuren. U kiest de gewenste stijl in de eerste stap van onze kastendesigner, maar kunt deze ook weer aanpassen in stap drie. Naast de stijl van de deuren kunt u in stap drie ook de exacte vorm van iedere individuele schuifdeur selecteren.

Het is ook mogelijk op een opbergkast zonder deuren te bestellen bij Raffito. Kies in de eerste stap van de kastendesigner voor de optie ‘inloopkast’ en selecteer vervolgens de gewenste opstelling. De exacte indeling van de opbergkast zonder deuren bepaalt u in stap drie. U kiest zelf de grootte van de kast, de indeling van de schappen en kunt hier ook handige accessoires, zoals lades, schoenenrekken en garderobestangen aan toevoegen. U heeft de keuze uit verschillende ladegrepen om het design van uw opbergkast zonder deuren naar uw hand te zetten.

HET BLOG

INSPIRATIE NODIG VOOR
UW opbergkast?

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten.
We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.

Bekijk alle inspiratie Brochure aanvragen
Opbergtips

Open kast, schuifdeurkast of kast met scharnieren?

Opbergtips

Optimaal gebruik van uw slaapkamer ruimte

Opbergtips

Slaapkamerkast kopen, waar op te letten?

Opbergtips

De voordelen van een kast op maat voor uw thuis