Stellingkasten op Maat

Functionele Stellingkasten van Raffito VOOR IEDERE woonstijl.

Vraag een staal aan Zoek een dealer
wand boekenkast

Stellingkasten op Maat gemaakt

De populariteit van stellingkasten op maat is eigenlijk nooit gedaald. Dat geldt ook voor stellingkasten die als een kledingkast worden gebruikt. Stellingkasten ogen vrij basic maar zijn, zeker in moderne interieurs, stoer, robuust en opvallend. De stellingkast als kledingkast is dan ook een eigentijdse invulling voor een kast op uw slaapkamer, waskamer of op uw overloop.

Wilt u ook zelf uw eigen stellingkast op maat ontwerpen? Geheel naar eigen smaak en inzicht? Download dan onze brochure en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die Raffito biedt.

Bekijk de brochure

Ontdek de stellingkast op maat van Raffito

Een stellingkast is in de basis simpel. De basis van een stellingkast als kledingkast bestaat vaak uit rechte, hoekige vormen die op elkaar gestapeld zijn. Het bekendste voorbeeld van een stellingkast is natuurlijk de magazijnkast.

Toch is een stellingkast voor kleding op bijvoorbeeld uw slaapkamer wel een tikkeltje anders. Deze kan namelijk net zo goed deuren of lades bevatten. En zelfs een kledingrek. In dat geval is er een ‘schap’ weggehaald en is dit vervangen door een rek. Een stellingkast als kledingkast heeft een unieke look en gaat mooi samen met de moderne of industriële interieurs die tegenwoordig in trek zijn.

Vind een winkel

HERKENBAAR DOOR ONZE KWALITEIT

Wat voor kast u ook ontwerpt bij Raffito, u kunt er altijd blindelings op vertrouwen dat onze kasten van de hoogste kwaliteit zijn. Dat zit hem niet alleen in de gebruikte materialen of ontwerpen, maar ook in de basis van onze kast. Wij werken namelijk met robuust en duurzaam Nederlands hout, voorzien van een Italiaanse touch met unieke designs, materialen, kleuren en afwerkingen. Wij denken daarbij graag met u mee als u een kastontwerp heeft gemaakt. Laat u zich vooral inspireren door de voorbeelden op onze website of download onze brochure voor aanvullende informatie.

Zelf de kwaliteit van onze materialen ervaren? Of benieuwd hoe een kleur of materiaal staat in uw interieur? Via onze website vraagt u eenvoudig decorkaarten aan welke wij naar u thuis opsturen. Zo kunt u zich in uw eigen woning een goede voorstelling maken van de kast en op basis hiervan besluiten hoe uw stellingkast op maat eruit komt te zien.

STELLINGKAST SAMENSTELLEN

Het mooie aan onze stellingkasten is dat u ze volledig zelf ontwerpt. U maakt uw stellingkast op maat dan ook zo simpel of zo luxe als u zelf wilt. Dat geldt ook voor de details. Zo kunt u sierlijke of juist strakke handgrepen kiezen voor uw lades of juist een wat sierlijker gevormd model. Voor het ontwerpen van uw mooie stellingkast gebruikt u onze kastendesigner. Dit is een gratis online tool waar u in één oogopslag ziet hoe uw kast er in 3D uit komt te zien. Ook is het mogelijk om accessoires aan de kast eenvoudig toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een extra kledingrek of plek voor uw schoenen.

Bestellen via een van onze verkooppunten

Wilt u graag een mooie stellingkast kopen? Ga naar een van de verschillende verkooppunten van Raffito. De medewerkers gaan dan met uw ontwerp aan de slag. Binnen enkele weken is uw kast gereed en wordt hij netjes bij u thuis geleverd of haalt u hem zelf op bij het verkoopadres.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen

AL UW VRAGEN BEANTWOORD

De stellingkasten van Raffito zijn stijlvol, functioneel en worden met liefde voor u op maat gemaakt. De kast moet sfeer ademen en een eigen karakter hebben. Dat doen we door prachtige materialen en kleuren te zoeken die dat gevoel kunnen evenaren.

Om u verder te helpen hebben we de meestgestelde vragen op een rij gezet. Bekijk meer over onze kasten op maat of stel uw vraag aan een medewerker van een Raffito verkooppunt.

Een goede stellingkast moet natuurlijk stabiel en stevig zijn. Het maakt niet uit wat u in de kast legt, de kast moet het gewicht ten alle tijden kunnen dragen. Bij Raffito gebruiken we verschillende materialen om u die stabiliteit te garanderen. In de kastendesigner kiest u tussen 18 en 22 mm dik ABS plaatmateriaal van hoge kwaliteit. Daarbij werken wij met verschillende opstellingen waarbij de stevigheid wordt gegarandeerd. Eventuele schappen of tussenwanden voegt u aan het uiteindelijke ontwerp toe. Dit heeft geen negatieve invloed op de stevigheid en de stabiliteit van de kast.

Bij Raffito ontwerpt u eenvoudig een mooie stellingkast. Allereerst kiest u een algemene stijl uit in de kastendesigner. Dit kan variëren van een klassieke stellingkast tot bijvoorbeeld een moderne stellingkast. Vervolgens kiest u een opstelling, Een hele brede opstelling met veel verschillende lades of misschien compact, vrijwel alles is mogelijk. Na het kiezen van de opstelling, bepaalt u de maatvoering. De breedte, hoogte maar ook zeker de eventuele schuine vorm van de kast zijn van belang in het ontwerp van een mooie stellingkast. Daarna ontwerpt u de lay-out, het materiaal en tot slot voegt u nog overige onderdelen als grepen, tussenwanden en schappen toevoegen. Alles is mogelijk om een mooie stellingkast naar wens te ontwerpen.
Onze stellingkasten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en diktes. Bij Raffito gebruiken we ABS panelen. Dit is een type kunststof die makkelijk te bewerken is. Daarnaast staat dit materiaal voor stabiliteit en is het slijtvast. Het voordeel van ABS is het feit dat de kunststof wordt verwerkt in verschillende stijlen. Kiest u voor een mooie stellingkast met een aluminium ontwerp, dan worden de ABS panelen zo samengesteld dat uw kast niet van echt aluminium te onderscheiden is. Eventueel bewerken we het ABS zo dat ook de structuur van het gekozen ontwerp in het materiaal wordt verwerk. Een ‘eiken structuur’ voelt dan ook echt als eikenhout.

HET BLOG

INSPIRATIE NODIG VOOR
UW stellingkast?

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten.
We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.

Bekijk alle inspiratie Brochure aanvragen
Interieurtips

Tips om een hal in te richten

Interieurtips

Kleine slaapkamer indelen

Interieurtips

Tips voor een minimalistisch interieur

Interieurtips

Kasten op maat onder een schuin dak