Kasten voor uw hal

Functionele kasten van Raffito DIE bijdragen aan de sfeer in uw huis.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

Kasten op maat voor iedere hal in huis

De hal is het eerste vertrek wanneer u uw huis instapt. In een opgeruimde hal is het fijn thuiskomen. Raffito biedt slimme geïntegreerde opbergmogelijkheden onder je trap of stijlvolle kasten om je schoenen en jassen in op te bergen. Om uw schoenen netjes op te bergen heeft Raffi to handige (uittrekbare) schoenenrekken op maat.

Creëer een echte eyecatcher in uw hal met een deurmodel met geometrisch patroon of visgraat motief. De moderne stijldeuren van Raffito kenmerken zich door de strakke lijnen en minimalistische subtiele vormen.

Ontwerp uw kast

Ontdek de Mogelijkheden voor uw kasten in uw hal

Raffito biedt ook kasten op maat voor de hal, zodat u uw schoenen, jassen en andere spullen op een nette en georganiseerde manier kunt opbergen. Of u nu op zoek bent naar een garderobekast met schuifdeuren of een inloopkast voor uw schoenen en jassen, Raffito kan een oplossing op maat bieden die past bij uw behoeften en stijlvoorkeuren. Een kast op maat voor uw hal kan niet alleen functioneel zijn, maar ook een aanvulling vormen op de uitstraling van uw interieur en bijdragen aan de sfeer in uw huis. Kies bijvoorbeeld voor een kast met een mooie afwerking en verlichting om uw hal een luxe uitstraling te geven. Met Raffito kunt u uw hal optimaal benutten en er een warm welkom van maken voor uzelf en uw gasten.

entree inrichten

HET BLOG

INSPIRATIE NODIG VOOR
UW hal?

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten.
We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.

Bekijk alle inspiratie
Interieurtips

Tips om een hal in te richten

Interieurtips

Tips voor een minimalistisch interieur

Opbergtips

Waar kan ik de winterjassen het beste opbergen?

Opbergtips

de beste kastindeling, lees onze tips