Baby- en kinderkamer op Maat

Met de functionele kasten van Raffito CREEËRT U de perfecte oplossing voor de baby- en kinderkamer.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

Baby- en kinderkamer

Wat is er nu leuker dan alvast bezig te zijn met de inrichting van uw babykamer? Met de kasten van Raffito kunt u alle kanten op. Zo kunt u een kledingkast combineren met een praktisch gedeelte waar u ook al het speelgoed en voorleesboekjes in kunt opbergen. Hierdoor kunt u jaren vooruit. Stem in dezelfde stijl ook de commode erop af zodat u een rustig geheel creëert.

Ontwerp uw kast

Ontdek de Mogelijkheden voor uw kinderkamer

Raffito biedt verschillende mogelijkheden voor het opbergen van kleding en andere spullen in de babykamer. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kledingkast met schuifdeuren. Dit is niet alleen handig omdat u geen rekening hoeft te houden met de draaicirkel van de deuren, maar het geeft ook een rustige uitstraling aan de kamer. De kast kan geheel op maat gemaakt worden, zodat deze precies past in de ruimte die u heeft. Hierdoor maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Kortom, met de kasten van Raffito kunt u alle kanten op in de babykamer. Of u nu op zoek bent naar een kledingkast, boekenkast of speelgoedkast, alles kan op maat gemaakt worden. Hierdoor past de kast precies in de ruimte die u heeft en creëert u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.Zo kunt u jaren vooruit met de kasten van Raffito in de baby- en kinderkamer.

entree inrichten

HET BLOG

INSPIRATIE NODIG VOOR
UW Babykamer?

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten.
We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.

Bekijk alle inspiratie
Interieurtips

Kleine slaapkamer indelen

Interieurtips

Kasten op maat onder een schuin dak

Interieurtips

Hoe kan ik mijn slaapkamer rustgevend inrichten?

Interieurtips

de 5 beste kleuren voor een sfeervolle slaapkamer