Laat u inspireren

ZWARTE KLEDINGKAST

ZWARTE KLEDINGKASTen van Raffito

Houdt u van een bepaalde luxe uitstraling qua meubels? Donkere meubels zoals een zwarte kledingkast kunnen zorgen voor veel stijl in uw slaapkamer. Maar hoe kan dit eigenlijk? Allereerst is Raffito een expert in het leveren van kledingkasten op maat. Zo ook onze zwarte kledingkasten die u geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Hoe u dit doet en wat u verder nog meer moet weten over onze kledingkasten leest u hieronder. Laat u vooral inspireren als u op zoek bent naar een meubel met luxe uitstraling.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

DE ZWARTE KLEDINGKAST IN HET INTERIEUR

Voor velen zal een zwart meubelstuk misschien een niet voor de hand liggende keuze zijn. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Toch willen wij u er graag op wijzen dat een meubelstuk zoals een zwarte kledingkast een stijlvolle invulling is op van uw interieur. Deze deur valt zeer goed te combineren met een klassiek interieur, dankzij de details en afwerkingen. Toch past een stijlvolle zwarte kledingkast ook erg goed in de meer moderne interieurs dankzij de strakke afwerking. De luxe van een zwarte kledingkast is dus geheel tweeledig.

Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure
Kledingkast

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen Inspiratie

ZWARTE KLEDINGKAST SAMENSTELLEN

Bij Raffito vinden we het belangrijk dat het maatwerk van onze zwarte kledingkasten van een hoge kwaliteit is. Daarom gebruiken wij kwalitatieve producten zoals gekeurd hout van Nederlandse bodem. Aan dat Nederlandse vakmanschap hebben wij onze Italiaanse details toegevoegd. Zo heeft uw kast een verfijnde uitstraling en ziet hij er anders uit dan de standaardkasten die u zo in een winkel kunt kopen. Juist de combinatie van uniek design en praktische toevoegingen maakt onze kasten zo gewild.

STEL UW KAST SAMEN Vind een winkel

VAKMANSCHAP EN MAATWERK

Naast een kledingkast kunt u bij Raffito kiezen uit veel meer soorten en modellen kasten, praktisch gezien kunnen wij ieder soort voor u ontwerpen en ook in elkaar zetten. Het enige dat wij nodig hebben is uw eigen smaak en voorkeuren wat betreft uw nieuwe kast. Of het nu om een boekenkast, schuifdeurkast of inbouwkast gaat: Raffito laat u genieten van een uniek meubelstuk.

Vaak voorkomende maten

Accessoires toevoegen

Een kledingkast koopt u natuurlijk niet alleen maar vanwege het uiterlijk. Naast de kleur of de afwerkingen, kunt u er bij Raffito ook voor kiezen om uw kledingkast te voorzien van allerlei accessoires. Wat te denken van een mooie spiegel in uw kast of bijvoorbeeld een handig rekje om schoenen of extra kleding op te bergen? Geheel naar uw wens kunt u deze toepassingen aan uw kledingkasten toevoegen.

Een zwarte kast op maat laten maken

De kasten van Raffito koopt u niet in een winkel, maar bij een van onze dealers. Deze vindt u verspreid door heel Nederland. Niet alleen kunt u hier uw wensen doorgeven, uw kasten worden hier ook op maat gemaakt. Tevens kunt u aan een medewerker informatie of advies vragen. Benieuwd waar u de producten van Raffito zoal kunt kopen? Bekijk dan hier ons overzicht met verkoopadressen en zoek vandaag nog een dealer bij u in de buurt.

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel