Raffito vervaardigd kasten die precies op maat zijn afgestemd op uw beschikbare ruimte. Als uw ruimte 170 cm breed is kunt u hiervoor dan ook prima bij Raffito terecht voor een prachtige kledingkast van hoogwaardige materialen.

Voor een kledingkast van 170 cm breed heeft u bij ons zeer veelzijdige mogelijkheden. De kast kunt u laten uitvoeren in diverse stijlen en kunt u exact inrichten zoals u zelf wenst. Ons maatwerk in kledingkasten is dan ook één van onze sterke punten.

KLEDINGKASTEN 170 CM BREED

Op onze website kunt u zich volledig laten inspireren hoe u een kledingkast van 170 cm breed kunt laten vormgeven. Met behulp van diverse afbeeldingen en een inspiratiefilm zult u ongetwijfeld goede ideeën opdoen voor een kledingkast. Deze plannen kunt u verder uitwerken met behulp van onze kastendesigner. Met behulp van deze online tool kunt u de plannen verder voor uzelf uitwerken en visualiseren. Hierbij kunt u de gewenste stijl en de maatvoering ingeven, maar ook de manier waarop u de kledingkast ingericht wilt hebben. U kunt hierbij onbeperkt gebruik maken van planken, lades, ophangmogelijkheden en andere handige accessoires om de kast volledig op uw garderobe aan te passen. De kastendesigner kunt u vinden op onze website en is geheel vrijblijvend te gebruiken. Mocht u persoonlijk advies meer op prijs stellen, kunt u ook één van onze Raffito dealers bezoeken. Hier staat vakkundig personeel voor u klaar om u een maatwerk advies te geven en al uw vragen te beantwoorden.

Ideeën voor een kledingkast

U kunt ook aan de medewerkers van onze Raffito dealers vragen of zij u kunnen helpen met het opmeten van de beschikbare ruimte als u dit liever niet zelf doet. Naast de breedte van 170 cm, willen we ook graag de gewenste hoogte en diepte weten. Dit om de kledingkast tot op de millimeter op maat voor u te kunnen vervaardigen. Op deze manier zult u efficiënt gebruik kunnen maken van uw beschikbare ruimte en geen loze ruimtes in uw woonruimte overhouden waar u eigenlijk niets mee kunt.

Vraag uw brochure aan