Raffito maakt kledingkasten van hoogwaardige materialen die precies op de beschikbare ruimte kunnen worden afgestemd. Een kledingkast van 150 cm hoog kan dan ook uitstekend bij Raffito. Hiervoor hebben wij zeer veel mogelijkheden die u op onze website of bij één van onze Raffito dealers kunt ontdekken.

De maatvoering van onze kasten lopen van 37,4 cm tot 277,5 cm. Zoals u hieruit kunt opmaken is een kledingkast van 150 cm hoog dan ook absoluut geen probleem. Naast de hoogte kunt u ook de breedte en de dieptematen aan ons opgeven, zodat we de kast precies passend voor u kunnen maken. Dit kan bij ons tot op de millimeter nauwkeurig.

KLEDINGKASTEN 150 CM HOOG

Raffito staat niet alleen bekend om de kasten die met betrekking tot de maatvoering volledig op maat voor u worden vervaardigd, maar ook om het unieke design van de kasten. We kunnen u de kledingkast van 150 cm hoogte in diverse stijlen aanbieden. U kunt hierbij kiezen uit een moderne-, landelijke-, klassieke of Italiaanse stijl. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de deuren stijlvol te laten omlijsten. Op onze website vindt u diverse afbeeldingen en een mooie film die waarmee u zich volledig kunt laten inspireren.

Naast het design is ook het interieur vanzelfsprekend zeer belangrijk voor een kledingkast. Ook deze indeling kunt u zelf bepalen en afstemmen op uw garderobe. Hiervoor kunt u het beste onze online kastendesigner gebruiken. Met behulp van deze online tool kunt u niet alleen de stijl en afmetingen ingeven maar ook het interieur volledig afstemmen op uw garderobe. U kunt hierbij naar eigen keuze gebruik maken van planken, lades, ophangmogelijkheden en andere handige accessoires zoals een schoenenrek op maat, een garderobelift, een uittrekbare garderobestang, een uittrekbaar broekenrek, een mouwbeschermer en een uittrekbare legplank. De online kastendesigner kunt u zonder verplichtingen gebruiken.

PERSOONLIJK ADVIES

Naast de online kastendesigner kunt u ook altijd één van onze Raffito dealers bezoeken. Hier kunt u een uitgebreid persoonlijk advies krijgen over onze kledingkasten. De vakkundige medewerkers kunnen u uitgebreid adviseren en al uw vragen beantwoorden. Daarnaast kunnen zij u ook helpen met het opmeten van de beschikbare ruimte bij u thuis. De adressen van onze Raffito dealers vindt u op onze website.

Vraag uw brochure aan