Bij Raffito kunt u een kledingkast volledig op maat laten vervaardigen. Een kledingkast van 100 cm breed behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Hiervoor heeft u zeer veelzijdige opties bij ons. Op onze website en bij onze dealers kunt u zich uitgebreid laten inspireren.

kledingkast met schuifdeuren

Eén van de sterke kanten van Raffito is dat u zelf de maatvoering kan bepalen. Een kledingkast van 100 cm breed is dan ook absoluut geen probleem bij ons. Wij kunnen bij deze maatvoering de kast vervaardigen met een enkele of twee stijlvolle kastdeuren.

Kledingkast 100 cm breed

Bij Raffito kunt u de kledingkast exact afstemmen op de beschikbare ruimte. Dit meubelstuk kunnen wij tot op de millimeter nauwkeurig voor u vervaardigen. Het grote voordeel hiervan is dat er geen loze ruimtes ontstaan in uw woonruimte, waar u eigenlijk niet veel mee kan. U kunt dus bij ons uitstekend terecht voor een kast van 100 cm. Naast de breedte maten van de kledingkast kunt u ook de hoogte van de kast aangeven zodat de kast ook exact van vloer tot plafond in uw beschikbare ruimte past.

Het opgeven van de maten kunt u doen met behulp van onze kastendesigner. Dit is een gebruiksvriendelijke online tool op onze website die, op basis van de ingevoerde maten, ook al onze mogelijkheden met u door zal nemen. Hierbij kunt u kiezen uit diverse aansprekende stijlen, de opstelling van de kast en alle opties met betrekking tot het interieur en de accessoires. Vanzelfsprekend heeft u voor zowel het exterieur als het interieur de keuze uit een breed palet van kleurstellingen. Op deze manier kunt u een kledingkast samenstellen die volledig is afgestemd op uw smaak en wensen. De kastendesigner kunt u onbeperkt en zonder enige verplichting gebruiken.

EFFICIËNT RUIMTEgebruik MET EEN KASTENWAND OP MAAT

Daarna kunt u de maatvoering van de kastenwand bepalen. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig zodat de kast één geheel vormt met uw woning. Doordat wij diverse lengte-, breedte-, en hoogtematen van u vragen, zal de kast exact gelijklopen met de muur en het plafond. U zult hierdoor zeer efficiënt gebruik maken van uw beschikbare ruimte en door het plaatsen van de kast geen ruimtes creëren waar u eigenlijk niets mee kan.

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw kast

U kunt er ook voor kiezen om persoonlijk advies in te winnen voor een kledingkast van 100 cm breed. Hiervoor kunt u zich wenden tot één van onze Raffito dealers. Hier treft u zeer vakkundige medewerkers aan, die uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen en u door al onze mogelijkheden heen kunnen leiden met betrekking tot een kledingkast op maat. De medewerkers hebben een uitstekende vakkennis om al uw vragen te kunnen beantwoorden. De adressen van onze Raffito dealers kunt u vinden op onze website. Onder het kopje “verkoopadressen” kunt u uw woonplaats ingeven, waarna diverse Raffito dealers op het scherm verschijnen. We hebben zeer veel adviespunten zodat u hiervoor niet ver hoeft te reizen.

Vraag uw brochure aan