Raffito heeft zeer veelzijdige mogelijkheden voor een kledingkast van 80 cm breed. U kunt deze kast laten voorzien van één of twee mooie deuren waarbij u zelf een keuze kunt maken uit onze diverse designs.

Maatwerk Schuifdeurkast Raffito

Onze diverse stijlen stralen klasse en vakmanschap uit. Voor de deur of deuren heeft u de keuze uit een moderne-klassieke-, landelijke- of Italiaanse stijl. Daarnaast heeft u bij Raffito ook de mogelijkheden om te kiezen voor een mooie omlijsting. Door het gebruik van een spiegel of glas krijgt uw ruimte een mooie, rustige uitstraling en lijkt deze ruimte optisch veel groter.

KLEDINGKAST 80 CM BREED

Op onze website kunt u veel inspiratie opdoen voor een kledingkast. Hier vindt u veel afbeeldingen en een mooie inspiratiefilm. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze kastendesigner, die u ook op onze website zult vinden. Deze gebruiksvriendelijke online tool is een uitstekend middel om uw ideeën te visualiseren en te vergelijken. Deze online assistent kunt u onbeperkt en zonder verplichtingen gebruiken. U kunt vanzelfsprekend ook één van onze Raffito dealers bezoeken. Hier zult u ontvangen worden door zeer vakkundige medewerkers die uitgebreid de tijd voor u zullen nemen. In een gesprek worden uw wensen geïnventariseerd en onze mogelijkheden besproken. De adressen van de Raffito dealers kunt u vinden op onze website onder het kopje “verkoopadressen”.

Laat u inspireren

De kledingkasten worden bij Raffito exact op maat voor u vervaardigd. Hiervoor hebben we niet alleen de breedtemaat van 80 cm nodig, maar ook de lengte- en dieptematen van de kast. Met deze gegevens kunnen wij een kast voor u vervaardigen die tot op de millimeter exact in de beschikbare ruimte past. Daardoor maakt u efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte.

Naast het design en de maatvoering, kunt u ook de inrichting van uw kledingkast zelf bepalen. Hierbij kunt u onbeperkt gebruik maken van planken, lades, ophangmogelijkheden en diverse handige accessoires. U kunt de kastinrichting bepalen met behulp van de online kastendesigner of één van onze vakmensen bij de Raffito dealer

Vraag uw brochure aan