Laat u inspireren

WITTE KLEDINGKAST

kledingkast 95cm

Witte KLEDINGKASTen van Raffito

De witte kledingkast is een erg fijne kast. Want wist u dat de kleur wit het goed doet in kamers met zowel een moderne of klassieke uitstraling? Wit vervult nog altijd voor velen een neutrale kleur en straalt rust uit. En dat kunnen we natuurlijk goed gebruiken in onze slaapkamers. Belangrijk om te weten is dat als u onze witte kledingkasten koopt, u deze geheel op maat kunt maken. Heeft u bijvoorbeeld een schuin dak op uw slaapkamer? Of loopt er een trap boven de kast? Dan kunt u ook de witte kledingkasten van Raffito geheel op maat laten maken.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

DE ZWARTE KLEDINGKAST IN HET INTERIEUR

Een witte kledingkast doet het goed in een moderne slaapkamer. Of u nu gaat verhuizen of uw kamer voorziet van een stijlvolle update: er zijn veel mogelijkheden om uw slaapkamer te voorzien van de nodige stijl. Een witte kledingkast kan daarbij een mooi, in het oog springend meubel zijn. En bovendien ook nog eens een heel praktisch meubelstuk. Bent u benieuwd naar onze kledingkasten op maat en de verdere mogelijkheden? Download onze brochure!

Bekijk de brochure

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen Inspiratie
garderobekasten

HET DESIGN VAN ONZE KLEDINGKASTEN

Het design van onze witte kledingkasten kan, zoals hierboven al gezegd, prima in verschillende interieurs worden toegepast worden. Als u zich wilt laten inspireren hoe uw perfecte kledingkast eruit moet komen te zien, kunt u een mooie inspiratiefilm op onze website bekijken. Ook vindt u hier diverse afbeeldingen.

EEN KAST OP MAAT

Het kenmerk van Raffito is de hoge kwaliteit en het vleugje Italië dat u terugziet in onze kasten. Dat betekent niet dat onze kasten in Italië worden gemaakt, maar het mediterrane land met al haar luister ziet u zeker terug in de details, vakmanschap en afwerking. Dit vleugje Italië kan natuurlijk niet zonder een degelijk vakmanschap. Daarom bestaat de basis van alle kasten die Raffito levert uit Nederlands materiaal van hoge kwaliteit. Tevens heeft u de keuze uit accessoires om aan uw kast toe te voegen. Deze kunt u al inclusief bij uw kast kopen, maar u kunt ze uiteraard ook later nog toevoegen. Accessoires zijn bijvoorbeeld schoenenrekjes, kapstokrails of een handig uitklapsysteem voor uw kleding.

Vaak voorkomende maten

Waar koopt u onze kasten?

De kasten van Raffito zijn niet te koop via de website. Wilt u een nieuwe kast plaatsen in uw kamer, dan kunt u terecht bij een van de vele verkooppunten in heel Nederland. Dat betekent ook dat u uw kast hier helemaal op maat kunt laten maken. Kunt u niet wachten? Gebruik dan onze kastendesigner, zo kunt u zelf uw eigen kast samenstellen op basis van uw eigen voorkeuren. Heeft u vragen? Ook dan kunt u bij onze verkoopadressen terecht.

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel