Laat u inspireren

Kledingkast schuine wand

KLEDINGKASTen met een schuine wand van Raffito

Gelukkig zijn niet alle woningen hetzelfde. Wanneer u een schuine wand of plafond op zolder of slaapkamer heeft, is een kledingkast onder een schuine wand een mooie en tegelijkertijd praktische optie. Een schuine wand is vaak een lastig obstakel in huis. Want hoe gebruikt u deze ruimte optimaal? En wat past er überhaupt in deze ruimte? Denk eens aan onze kledingkasten voor onder een schuine wand. Net als onze andere kasten, worden de kledingkasten voor schuine wanden geheel voor u op maat gemaakt. Zo bent u verzekerd van een unieke kast die perfect aansluit op de schuine wand in uw woning.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

Een KLEDINGKAST die past in de SCHUINE wand van uw kamer.

Wie op zoek is naar een kledingkast voor schuine wanden komt onvermijdelijk op het punt uit dat kasten in standaardmaten -en vormen vaak niet helemaal passen. Er blijft ruimte over, of de kast is juist te groot. Onder een schuin dak, wand of onder een trap is een kledingkast een kwestie van maatwerk. Kledingkasten voor een schuine wand bestaan er in verschillende stijlen. Populair is de getrapte kast die onder uw trap is verwerkt. Voorzien van lades en schuiven op maat heeft u een kast waar uw kleding of andere bezittingen netjes opgeborgen zijn. Bovendien heeft u zo eindelijk een nuttige invulling voor die loze ruimte onder de trap.

Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure
Kast op maat onder schuin dak

KASTEN VAN HOGE KWALITEIT

Raffito combineert Italiaanse finesse en vakmanschap met kwaliteitshout uit Nederland. Dit resulteert in kasten in allerlei kleurvariaties en geschikt voor allerlei woonstijlen. Een kast vinden die dus niet past in uw woning is dus haast onmogelijk dankzij ons brede assortiment aan afwerkingen, details, maar ook fijne accessoires waarmee u uw kasten een persoonlijke touch geeft. De prijzen van onze kasten zijn verschillend, juist omdat het altijd om maatwerk gaat. Dat betekent ook dat u een kast zo luxe of eenvoudig kunt ontwerpen als dat u zelf wilt. Met de kasten van Raffito bent u in ieder geval verzekerd van een hoge kwaliteit kasten die gemakkelijk tientallen jaren meegaan.

KWALITEITSKASTEN VAN RAFFITO

Raffito combineert Italiaanse finesse en details met de stevigheid van Hollands hout. Deze combinatie komt dan ook terug in zowel de opbouw als het uiterlijk van de kast. De panelen worden gemaakt van hoge kwaliteit hout en afgewerkt met stijlvolle toevoegingen zoals deurgrepen, rails en meer. Onze kasten gaan gerust tientallen jaren mee en vragen relatief weinig onderhoud. Ook aan de extra’s is gedacht. Wilt u bijvoorbeeld verlichting in uw kledingkast? Dan kan dit voor u toegevoegd worden. Dit kan eventueel ook altijd nog op een later tijdstip gedaan worden. Dat is het voordeel van kasten op maat uit onze collectie.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen Inspiratie
kledingkast 95cm

OPTIES VOOR ONZE KLEDINGKASTEN

Dankzij ons uitgebreide assortiment heeft u keuze uit een ruim aanbod verschillende soorten, maten en designs voor uw kasten. Heeft u een klassieke inrichting? Of zoekt u liever kasten die passen bij uw woning in landelijke woonstijl? Dan zijn de Barn-stijl kasten echt iets voor u. Ook hebben we kasten met een stoere, industriële look of een mooie moderne afwerking. Van kastdeur tot extra kledinghangers of andere accessoires: uw kast ontwerpt u van voor tot achterkant en van onder tot bovenkant bij Raffito. En dat allemaal in een handomdraai.

STEL UW KAST SAMEN Vind een winkel

KASTEN ONTWERPEN EN BESTELLEN

Heeft u onze kastendesigner gebruikt? Dan wordt er aan het einde van de verschillende stappen een offerte aan u gepresenteerd. Deze offerte kunt u vervolgens mee naar een van de verschillende verkooppunten van onze kasten nemen. Onze medewerkers gaan met het ontwerp aan de slag. Afhankelijk van de grootte van het project, is de kast vaak binnen enkele weken af. En kunt u hem zelf, door middel van onze montagehulp zelf in elkaar zetten!

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel