Kledingkast hoek

Laat u inspireren

LAGE KLEDINGKAST

LAGE KLEDINGKASTen van Raffito

Lage kledingkasten zijn handig voor mensen die willen besparen op ruimte, kampen met een laag of schuin plafond maar ook is de lage kledingkast handig voor wanneer u verschillende kasten wilt combineren tot bijvoorbeeld één grote kast.

Benieuwd naar de verschillende opties van Raffito waar u uit kunt kiezen? Of wilt u zelf uw kledingkasten naar eigen wens samenstellen? Hieronder vertellen wij u graag meer over de verschillende mogelijkheden die Raffito biedt op het gebied van lage kledingkasten. Laat u verrassen door de mogelijkheden!

Vraag een staal aan Zoek een dealer

DE lage KLEDINGKAST voor meer opbergruimte in uw kamer

Wanneer u op zoek bent naar een lage kledingkast voor in uw slaapkamer of kleedruimte heeft u natuurlijk de keuze uit een groot aantal standaardmaten. Wat nu precies een lage kledingkast maakt is lastig te zeggen, maar doorgaans is een kleding kast ongeveer twee meter hoog of langer. Zo is er genoeg ruimte om kleding op te hangen of op te vouwen, bovendien kunnen er zo planken of lades aan de kast worden gevoegd.

Een lage kledingkast is dus sowieso lager dan twee meter. Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure
Kledingkast

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen Inspiratie

EEN LAGE KLEDINGKAST VOOR EEN STIJLVOL INTERIEUR

Lage kledingkasten hoeven niet per se deuren te zijn, maar kunnen ook enkel met lades worden uitgerust. Daarbij kunt u ook bij ons uit verschillende mogelijkheden kiezen: een lage kledingkast met of zonder deuren of lades, maar ook met zowel lades en deuren. Raadpleeg daarvoor onze kastendesigner via de website en stel alvast uw eigen ontwerp samen. Uw kast op maat is gegarandeerd een unieke en stijlvolle kast, waarvan u lang plezier zult hebben!

EEN KAST NAAR UW WENS

Het kenmerk van Raffito is dat onze kasten een luxe, sfeervolle twist hebben. Niet alleen is de kast een praktisch meubelstuk om spullen of kleding in op te bergen, een kast bepaalt ook het uiterlijk van een kamer of andere ruimte. Daarom vinden we dat een kast echt een bepaalde uitstraling mag hebben die uw interieur verrijkt. Geïnspireerd door de mode, kleuren en sierlijke details en afwerkingen, kenmerken onze kasten zich door het Italiaanse, met een vleugje luxe, design. Dit wordt gecombineerd met de degelijkheid en robuustheid van Nederlands hout. Zo is iedere kast van Raffito een uniek exemplaar op zich!

Meer weten over Raffito

Wilt u een kast geheel naar eigen wens maken? Dan kunt u op onze website al via de kastendesigner aan de slag om kleur, stijl en designs samen te stellen. Belangrijk om te weten: onze kasten worden niet verkocht via de website, maar zijn op maat te laten maken bij een van de vele verkoopadressen in heel Nederland. Dit doet u door een offerte voor uw kast via onze website aan te vragen. U vindt er altijd wel een in uw buurt. U kunt kiezen uit een groot aanbod verschillende stijlen waarin onze kasten te maken zijn: van klassiek tot modern en van een kast in boerderij-stijl tot een moderne uitvoering.

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel