Laat u inspireren

Hoge kledingkasten

Hohe kledingkasten van Raffito

Bent u gecharmeerd van kledingkasten die hoog zijn en bijna een hele wand vullen? Dan bent u bij Raffito op de goede plek om zelf u eigen kast te ontwerpen. In ons assortiment heeft u een ruime keuze uit allerlei designs, kleuren en details om uw hoge kledingkasten op maat te laten maken. In een paar simpele stappen ontwerpt u zelf een nieuwe kast. Maak de kast zo luxe of eenvoudig als u zelf wilt. Onze hoge kledingkasten hebben een combinatie van stijlvol design en praktisch comfort in zich. Lees snel verder en maak kennis met onze hoge kwaliteit kledingkasten.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

Een hoge KLEDINGKAST op maat die past in uw ruimte.

Hoge kledingkasten nemen natuurlijk wel wat ruimte in, maar zijn tegelijkertijd een onmisbaar meubelstuk in iedere slaapkamer. Zeker als u voor een luxe ontwerp kledingkast kiest van Raffito, is uw kast een echte blikvanger die naadloos aansluit bij de rest van uw slaapkamerinrichting. Onze kledingkasten zijn op basis van maatwerk, dus u bepaalt zelf hoe hoog ze mogen worden. Wilt u een kast tot een het plafond met lekker veel ruimte? Dat kan! Liever een iets lager model zodat u boven nog spulletjes kwijt kunt? U bepaalt het helemaal zelf met onze kasten op maat. Wij zorgen dat de ruimte in uw slaapkamer zo optimaal mogelijk benut wordt.

Meer inspiratie nodig? Download onze brochure!

Bekijk de brochure

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen Inspiratie
Kledingkast hoek

DE VEELZIJDIGHEID VAN RAFFITO

Met onze hoge kledingkast op maat weet u zeker dat u een authentieke kast heeft waar u jarenlang plezier aan beleeft. Onze kasten worden gemaakt van hoge kwaliteit hout en voorzien van stijlvolle details van hoogwaardig metaal of glas. Denk aan spiegels, deurgrepen of rails in het geval van schuifdeuren in uw kast. Dankzij de grote keuze uit verschillende designs, kleuren en materialen vindt u altijd de juiste combinatie die u aanspreekt. Trek gerust de tijd uit om uw nieuwe kast tot in de puntjes te ontwerpen.

STEL UW KAST SAMEN Vind een winkel

Stel zelf uw kasten samen

Voor het ontwerpen van uw nieuwe kast gebruikt u onze handige kastendesigner. Een online tool waarmee u zelf alle onderdelen, waaronder deuren en schappen of rekken, maar ook de look van uw kast bepaalt. Liever een kast met moderne uitstraling? Of mag het juist wat klassieker? In een paar muisklikken ziet u in de 3D-omgeving hoe uw kast eruit komt te zien en hoe groot hij is. Ook aan accessoires is gedacht. Verrijk uw kast met handige uitschuifbare kledingrekken of een schoenenrekje. U bepaalt het helemaal zelf. Wel een tip: meet van tevoren eerst altijd even de beschikbare ruimte in uw kamer op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als uw kast geleverd wordt.

Bestel bij onze dealers

Heeft u uw droomkast gevonden en ontworpen zoals u hem in gedachten had? Mooi! Dan is de volgende stap het mailen of uitprinten van uw ontwerp en dit meenemen naar een van onze verkoopadressen. U vindt ons door heel Nederland! Hier wordt u geholpen door een van de medewerkers van onze dealers. Zij checken of het ontwerp klopt en ook zo precies mogelijk uitgevoerd kan worden. Eventueel stellen zij ook wat dingetjes voor indien nodig en gaan ze aan de slag met uw ontwerp. Binnen een paar weken is uw kast klaar.

Vaak voorkomende maten

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel