Kasten voor uw werkkamer

Met de functionele kasten van Raffito kunt u de perfecte oplossing creëren voor uw studeer- of werkkamer, ongeacht de grootte of indeling van de ruimte.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

Kast voor Uw studeer- en werkkamer

Een fijne werkplek is onmisbaar als u thuiswerkt. Met een slimme kast op maat, creëert u een opgeruimde plek waarin u niet te veel afleiding heeft. Gebruik de kast voor het opbergen van boeken, mappen of bijvoorbeeld een printer.

Wilt u dat uw mappen en boeken mooi in de kast passen, maak de kast dan net wat ondieper. Voeg lades of kleine draaideuren toe aan uw kast toe om spullen op te bergen die u niet in het zicht wilt hebben. Wilt u juist bepaalde items etaleren, maak dan gebruik van een meervlaksdeur met glas of laat een deel van uw kast open.

Ontwerp uw kast

Ontdek de Mogelijkheden voor uw Studeer- of werkkamer

Een belangrijke overweging bij het kiezen van een kast voor uw studeer- of werkkamer is de grootte. Onze kasten zijn volledig op maat gemaakt, zodat u de juiste afmetingen kunt kiezen die passen bij uw ruimte en opslagbehoeften. Kies voor een ruime kast als u veel opbergruimte nodig heeft voor uw boeken en documenten, of ga voor een compacte kast als u een kleinere ruimte heeft of meer open ruimte wilt creëren in uw kamer.

Onze kasten zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Bij Raffito zijn we trots op onze hoogwaardige afwerkingen en kwaliteit van materialen. Of u nu een moderne, minimalistische stijl of een klassieke uitstraling wilt, bij Raffito vindt u de perfecte kast voor uw studeer- of werkkamer.

HET BLOG

INSPIRATIE NODIG VOOR
UW Werkkamer?

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met Raffito kasten.
We helpen u graag op weg helpen naar uw droomkast.

Bekijk alle inspiratie
Opbergtips

de beste kastindeling, lees onze tips

Interieurtips

Kasten op maat onder een schuin dak

Opbergtips

Hoe deel ik mijn kast in?

Opbergtips

Waar moet een goede kast aan voldoen?