Laat u inspireren

LANDELIJKE KLEDINGKAST

Landelijke KLEDINGKASTen van Raffito

Heeft u een landelijke inrichting en wilt u deze stijl ook doortrekken in landelijke kledingkasten? Dan bent u bij Raffito op de goede plek. Met onze maatwerk kledingkasten ontwerpt u een nieuwe kleding kast in een handomdraai. De landelijke stijl voor kledingkasten is tegenwoordig nog steeds erg hip: een tikkeltje klassiek, maar ook eigentijds met ruimte voor rijke details. Dit kunt u dan ook terug laten komen in onze landelijke kledingkasten. Laat u verrassen door de mogelijkheden op deze pagina. Wie weet heeft u binnen een korte tijd een geheel nieuwe kledingkast op uw slaap- of kleedkamer.

Vraag een staal aan Zoek een dealer

DE LANDELIJKE KLEDINGKAST IN HET INTERIEUR

Kiest u voor landelijke kledingkasten? Dan zijn met name onze Barn of Klassieke look aan te raden. Voorzien van een stijlvolle afwerking zoals panelen, groeven en zijwaartse planken aan de voorkant van de kastdeur heeft u een unieke landelijke kast. Qua kleurstelling voor de landelijke kledingkast kunt u beter gaan voor zachtere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan (crème) wit of pastelkleuren zoals lichtgroen -of blauw. Voor het uiterlijk van de landelijke kledingkast die u koopt, kunt u altijd onze decorkaart van tevoren aanvragen voor stijlen, afwerkingen en details.

Bekijk de brochure

Eindeloos veel mogelijkheden

Bij Raffito staat maatwerk voorop. Elke combinatie van stijl, opstelling, ontwerp en accessoire is mogelijk. Vraag stalen aan van uw favoriete decoren.

Stalen aanvragen Inspiratie

EEN UNIEKE LANDELIJKE KLEDINGKAST IN UW INTERIEUR

Onze kledingkasten kunt u dus geheel naar eigen smaak samenstellen. De kastendesigner op onze website biedt u daarbij een gratis hulpmiddel. Op die manier kunt u helemaal zelf de grootte, maar ook de breedte en diepte van u kast bepalen. Op zoek naar een groter model? Dan kunt u dat gemakkelijk invullen in de maattabel. De designer stelt vervolgens zelf een 3D-model samen, dat u langs alle kanten kunt bekijken. Niet alleen het vooraanzicht, maar dus ook de inrichting van uw nieuwe kast. Vervolgens kunt u naar wens kastaccessoires toevoegen. Denk aan kleding- en schoenenrekken, extra ruimte voor kapstokken en spiegels.

Design en bestel uw kast

Het grote voordeel van Raffito is dat u met enkele drukken op de knop en de nodige gegevens een kast in een handomdraai ontwerpt. Onze online kastendesigner is hier uitermate geschikt voor. Heeft u een ontwerp dat u aanspreekt? Dan vraagt u via onze website een gratis offerte aan. Deze neemt u vervolgens mee naar een van onze verkoopadressen, waar de medewerkers met uw ontwerp aan de slag gaan. Binnen enkele weken is uw kast klaar en kunt u hem thuis in elkaar zetten aan de hand van een praktische handleiding. Raadpleeg daarbij altijd onze montagehulp!

KASTEN VAN HOGE KWALITEIT

Raffito combineert Italiaanse finesse en vakmanschap met kwaliteitshout. Dit resulteert in kasten in allerlei kleurvariaties en geschikt voor allerlei woonstijlen. Een kast vinden die dus niet past in uw woning is dus haast onmogelijk dankzij ons brede assortiment aan afwerkingen, details, maar ook fijne accessoires waarmee u uw kasten een persoonlijke touch geeft. De prijzen van onze kasten zijn verschillend, juist omdat het altijd om maatwerk gaat. Dat betekent ook dat u een kast zo luxe of eenvoudig kunt ontwerpen als dat u zelf wilt. Met de kasten van Raffito bent u in ieder geval verzekerd van een hoge kwaliteit kasten die gemakkelijk tientallen jaren meegaan.

Bekijk ook onze veelgestelde vragen

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel