Als u ruimte heeft voor een kledingkast van 3 meter breed heeft u zeer veel opties bij Raffito. Bij deze maatvoering kunt u kiezen uit een kast waar u vier tot zes deuren in kunt verwerken. De kast wordt volledig op maat voor u vervaardigd. Daarnaast heeft u een ruime keuze uit de diverse unieke stijlen die we aanbieden en veelzijdige interieurmogelijkheden. Hierbij kunt u zich volledig laten inspireren op onze website of door één van onze Raffito dealers te bezoeken.

inloopkast met paneeldeuren

KLEDINGKASTEN 3 METER BREED

Eén van de sterke punten van Raffito is dat de kast volledig op maat voor u vervaardigd wordt. Hiervoor vragen we diverse maten van de beschikbare ruimte. Naast de breedtemaat van 3 meter vragen wij ook de hoogte en de dieptematen van uw ruimte. Met deze gegevens kunnen wij een kast voor u vervaardigen die tot op de millimeter passend is in uw ruimte. Hierdoor kunt u de ruimte efficiënt gebruiken en zult u geen loze hoeken overhouden waar u eigenlijk niets mee kan.

Als u kiest voor een kledingkast van 3 meter breed is het van belang dat de deuren de juiste uitstraling hebben. De kast zal immers een behoorlijke blikvanger zijn. Hiervoor heeft u bij Raffito de keuze uit diverse stijlen. U kunt kiezen voor schuifdeuren met mooie strakke lijnen in een moderne stijl of met een mooie sierlijke uitstraling in een klassieke stijl. Gaat uw voorkeur uit naar een robuust, landelijk design moet u zeker naar onze Barn schuifdeuren kijken. Liefhebbers voor een mooi Italiaans ontwerp moeten zeker naar onze Loft collectie kijken. U kunt er ook voor kiezen om met de schuifdeuren van de kast een ruimtelijke en rustige uitstraling in uw woonruimte te creëren en deze fraai laten omlijsten met een spiegel of glas.

Design uw eigen kast

Daarnaast heeft u alle mogelijkheden om de inrichting volledig af te stemmen op uw garderobe. Ook de kastinrichting wordt op maat voor u vervaardigd. Hierbij kunt u zelf bepalen hoeveel planken, lades, ophangmogelijkheden en andere accessoires gebruikt worden. Om deze ideeën voor uzelf te visualiseren kunt u gebruik maken van onze kastendesigner. Dit is een online tool op onze website die u stap voor stap door de mogelijkheden heen zal leiden. Deze tool kunt u onbeperkt en volledig vrijblijvend gebruiken om uw ideale kledingkast van 3 meter breed vorm te geven. Hiervoor kunt u vanzelfsprekend ook bij onze Raffito dealers terecht. Hier kunnen medewerkers met een uitstekende productkennis u persoonlijk helpen met het maken van uw keuze.

Vraag uw brochure aan