HOEK OP-STELLINGen OP MAAT

ONTDEK DE STIJLVOLLE INDUSTRIËLE HOEKOPSTELLING VAN RAFFITO.

Bekijk brochure Zoek een dealer

INDUSTRIËLE HOEKOPSTELLING

Plaats onze maatwerk aluminium deuren en wanden samen in een hoek van 90 graden. Zo wordt het mogelijk om een hoekopstelling of een U-opstelling te bouwen in je interieur. Dit zorgt voor meer ruimte en nog meer mooi lichtinval in je huis.

✓ Luxe en exclusieve uitstraling
✓ In een hoekopstelling te monteren
✓ Creëert ruimte en openheid

Ontwerp een HOEKOPSTELLING

DIVERSE TOEPASSINGEN VOOR EEN LUXE UITSTRALING

Diverse combinaties en afmetingen van onze metalen producten zijn mogelijk in een hoekopstelling. Toepassingen hiervoor zijn o.a. van werkkamers, room dividers, inloopkasten, het afsluiten van trapgaten of hallen, of zelfs het creëren van een glazen ruimte in een kamer. Zo kun je in een grote ruimte een aparte ruimte maken, zonder het volledig af te sluiten.

Stel zelf samen Bekijk de brochure

STEL EEN HOEKOPSTELLING SAMEN

De metalen hoekopstellingen zijn verkrijgbaar in onze standaard kleuren: strak wit, industrieel zwart en warm brons. Voor de hoekopstellingen kunnen zowel links- of rechtsdraaiende taatsdeuren en draaideuren worden gebruikt worden.

Enige restricties zijn er wel: De deur opent alleen naar je toe als je voor de hoekopstelling staat. Ook moet naast een draaideur een zijlicht gebruikt worden voor de haakse koppeling met een wand of ander zijlicht. Bij een taatsdeur hoeft dat niet.

Stel zelf samen

draaideuren in hoekopstelling

Maak uw hoekopstelling tot op de millimeter nauwkeurig en creëer een samenhangend geheel met uw interieur. Geef uw interieur een eigen karakter met Raffito!

Een metalen wand met hoekopstelling geeft uw kamer een bijzondere aanblik. De praktische en tegelijk ruimtebesparende stalen deuren zijn hip en gewild. De producten van Raffito vind u bij de betere bouwmarkten en bouwspeciaalzaken door heel Nederland.

AFWERKING met stalen deuren

Een voordeel van een taatsdeur is dat er geen zware kozijnen nodig zijn om de deur aan te bevestigen. De vlakverdeling, de handgrepen en het beslag worden zorgvuldig op maat gemaakt. U kunt zelf de positie van het scharnier kiezen. Zo kan de deur naar links of rechts open.

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel