Metalen draai deuren op maat

BEKIJK ONZE STIJLVOLLE EN LUXE DRAAIDEUREN VAN STAAL.

Bekijk brochure Zoek een dealer

METALEN DRAAIDEUREN OP MAAT

De draaideur is een gevestigd deurmodel die toepasbaar is in vrijwel iedere kamer. Het strakke en industriële ontwerp maakt deze deur een eyecatcher in het interieur.

✓ Gevestigd deurmodel
✓ Strak uiterlijk door metalen kozijn
✓ Optisch vergrote deur door bijpassend kozijn

STALEN deuren VOOR EEN LUXE UITSTRALING

De draaideur is een gevestigd deurmodel die toepasbaar is in vrijwel iedere kamer. Het strakke en industriële ontwerp maakt deze deur een eyecatcher in het interieur.Mede door de dunne profielen, ontstaat er een taatsdeur die het interieur een luxe en stijlvolle uitstraling geeft.

Bekijk de brochure

CREËER RUIMTE MET DRAAIDEUREN

Een prachtige metalen draaideur maakt het interieur helemaal af en zorgt dat twee ruimtes bij elkaar betrokken worden. De vloer loopt door, de inrichting van twee ruimtes wordt op elkaar afgestemd en de natuurlijke lichtinval wordt vergroot door het feit dat de metalen draaideuren van Raffito grote glazen oppervlakken hebben.

Door middel van een bijpassend kozijn van metaal wordt de deur optisch vergroot en kan een ruimte zoals bijvoorbeeld een eetkamer perfect bij de keuken of de woonkamer betrokken worden, terwijl het toch een aparte ruimte op zich blijft.

METALEN DRAAIDEUREN

De draaideuren van Raffito bestaan uit strakke zwarte, witte of bronzen profielen die grote glasplaten bij elkaar houden. Deze deuren zijn altijd voorzien van een bijpassend kozijn om de stijl verder door te trekken. De stijl van deze deuren gaat perfect samen in een industrieel interieur met betonlook elementen, gemetselde muren, staaldraad meubels. De metalen deuren brengen het geheel dan helemaal samen. Echter komen de draaideuren ook prima tot hun recht in een neutraler interieur, waar ze dienen als zowel doorgang als opvallende decoratie.

DUBBELE EN ENKELE DRAAIDEUREN

Een draaideur maakt in elk geval een sterk statement en is zonder twijfel een eyecatcher in het interieur. Een dubbele draaideur zorgt ervoor dat alles nog eens verdubbeld wordt: meer ruimte, meer licht en een opvallend middelpunt van de inrichting. Mensen die op bezoek komen zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn van deze prachtige en originele verschijning. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kun je altijd contact met Raffito opnemen via het contactformulier op de website.

Vind een RAFFITO expert in de buurt

Altijd een Raffito dealer bij u in de buurt! U vindt ons bij meer dan 500 dealers in Nederland, België en Luxemburg. Allemaal met een zorgvuldig samengestelde Raffito collectie.

Vind een winkel